Heavy Rain : David Cage دیگری نمیسازم .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Kavigne

کاربر سایت
1781.david_2D00_cage_2D00_hero.jpg

درود ... سال 2010 عنوان متفاوت Heavy Rain عرضه شد و مورد ستایش منتقدان قرار گرفت ، و اصلا انتظار چنین فروش خوبی ازآن نمیرفت . بطبع ، خالق این عنوان یعنی آقای David Cage ازین موضوع بسیار خوشحال شد ولی وی برای ساخت نسخه دوم آن وسوسه نشده است . در مصاحبه اخیر با Develop-Online ، دیوید کیج این گونه سخن میگوید :
" اصلا من احمق ، اما دلم نمیخواهد این کار را برای پول انجام دهم ؛ من Heavy Rain را نوشتم ، چون آن را دوست داشتم ، چون دوست داشتم آن چیزی را که در ذهن دارم را به نمایش در بیاورم ؛ بله ، البته من میتوانم براحتی Heavy Rain 2 را هم بسازم ، اما من گفته ها را در مورد "HR" گفته ام ؛ این قدرت Quantic Dream است ، خلق تجربیات جدید برای گیمر ها ... ما ظرفیت این را داریم که با ساحته هایمان ساختار شکنی کنیم . ممکن است این کار ، در این صنعت ساده لوحی باشد ، اما من اینجا هستم و میمانم تا خلاقیت بیافرینم . من یک تیم در کنار خود دارم تا بتوانم ایده های خود را بسازم . "
ما Heavy Rain را دوست داریم ، اما واقعا تصور نمیکنیم این عنوان به ادامه نیاز داشته باشد ، و ازین که میشنویم Cage بر روی عنوانی متفاوت کار میکند خوشحالیم ؛ نظر شما چیست ؟ آیا این ip به ادامه نیاز دارد ؟ و اگر آره ، این ادامه چه شکلی باید باشد ؟

راستی در مورد دوستانی که حرف کلیف رو نقل قول میکنن و هی میگن شرایط عادیه زندگی و ...
یه سوال دارم ؟! چند نفر از شما زن گرفته ؟! چند نفر کارآگاه خصوصی بوده , بچش مرده یا دزدیده شده , یه خبرنگار که مشکل روحی داره بوده , یه مامور معتاد FBI بوده ؟!!!!!؟!؟؟؟!؟!؟!؟؟!؟؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟
آخه چرا ما ایرانیا وقتی از یه چیزی سر در نمیاریم مدام حرفای 0 ریالی میزنیم ؟! اگه نظر داده نشه اتفاقی میفته ؟!
این بازی شما رو میبره به جایی که باید بین ساده ترین چیزها مثل قهوه خوردن یا نخوردن تا سختترین چیزا مثل زنده موندن یا فدا کردن جون برای کسی که دوستش دارید , انتخاب کنید ! این چیزیه که باعث میشه من کیج رو استاد بدونم ! قرار نیست زمین نابود بشه , بیگانه ها حمله نکردن , کاورگیری و سکو بازی و فیلم هندی در کار نیست ...
همه با این بازی مخالفن (البته در جهان پیش سوم) به 2 دلیل ! یک اینکه ما بی فرهنگیم و 2تا صحنه که برای تمام مردم دنیا عادیه رو کردیم پرچم و دوم اینکه این بازی به ما چیزایی نشون میده که دوست نداریم ببینیم ! دوست داشتن , فدا کاری , تنفر ...
خوشحالم که کیج برای ایران و ایرانی بازی نمیسازه ...

• Like
Reactions: Behnam_Yakuza
راستی در مورد دوستانی که حرف کلیف رو نقل قول میکنن و هی میگن شرایط عادیه زندگی و ...
یه سوال دارم ؟! چند نفر از شما زن گرفته ؟! چند نفر کارآگاه خصوصی بوده , بچش مرده یا دزدیده شده , یه خبرنگار که مشکل روحی داره بوده , یه مامور معتاد FBI بوده ؟!!!!!؟!؟؟؟!؟!؟!؟؟!؟؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟
آخه چرا ما ایرانیا وقتی از یه چیزی سر در نمیاریم مدام حرفای 0 ریالی میزنیم ؟! اگه نظر داده نشه اتفاقی میفته ؟!
این بازی شما رو میبره به جایی که باید بین ساده ترین چیزها مثل قهوه خوردن یا نخوردن تا سختترین چیزا مثل زنده موندن یا فدا کردن جون برای کسی که دوستش دارید , انتخاب کنید ! این چیزیه که باعث میشه من کیج رو استاد بدونم ! قرار نیست زمین نابود بشه , بیگانه ها حمله نکردن , کاورگیری و سکو بازی و فیلم هندی در کار نیست ...
همه با این بازی مخالفن (البته در جهان پیش سوم) به 2 دلیل ! یک اینکه ما بی فرهنگیم و 2تا صحنه که برای تمام مردم دنیا عادیه رو کردیم پرچم و دوم اینکه این بازی به ما چیزایی نشون میده که دوست نداریم ببینیم ! دوست داشتن , فدا کاری , تنفر ...
خوشحالم که کیج برای ایران و ایرانی بازی نمیسازه ...

نگاه کن منظور از انجام زندگی...این نیست که دقیقا همه چیزای بازی واست اتفاق بیفته...یعنی چیزای عادی که داریم روزمره تو زندگی خودمون میبینیم از جایی رد میشیم فلان چیز میبینیم و...این چنین ایده هایی بدرده گیم نمیخوره و مسلما تو صنعت سینما میتونه بهتر خودشو نشون بده و بیشتر مورد استقبال قرار بگیریم

هوی رین مثل این بود که داشتی یه سریال تلوزیونی رو دنبال میکردی....

این منطق شما کاملا درسته ! حرفی هم درش نیست ! ولی متاسفانه هرکی میگه از این بازی خوشش نیومده جواب های جالبی گرفته. که فکر نکنم درست باشه

meh !
I am elephant and I can fly
.................................
من كه چنين چيزی نديدم.تو خود تاپيك بازی هم بچه ها زمانی كه HR ريليز شد قشنگ باهم سر اين قضيه بحث كردن و كسی هم جواب غير منطقی نمی شنيد.همينطور كه اينجا كسی كه واقعا خوشش نيومده و دليلش فن بازی نيست جواب غير منطقی نمی شنوه.(مثل همين اميررضا جان كه حرفشم منطقیه)
خود منم كه از بازی خوشم اومده نميام الكی ربطش Alan Wake چون اولا سبكشون فرق می كنه و بخاطر همين كار اشتباهيه اين مقايسه و فقط بحث رو منحرف می كنه ثانيا نمرات و فروش HR خودش گويای همه چيزه و اينكه يه عده از بازی خوششون نيومده يه بحث ديگه ست.
ضمنا تو اينكه HR يه بازی كامپيوتری هست هم هيچ شكی وجود نداره،اگه بخوايم غير از اين فكر كنيم تا ابد نبايد انتظار تولد هيچ سبكی غير از سبكای حال حاضر تو گيم رو داشته باشيم.

HR هم همچین چیز مالی نبود :دی ولی همین که مثل یه سری تا شماره ی n کشش نمیده باز خودش جای شکر داره :دی
بله شما از امضاتون معلومه که بازیهای مورد علاقتون چقدر خفن و فوق العاده هست!معلومه با وجود همچین بازیهایی هوی رین مالی نیستبازی یعنی یک شخص خر گردن(دقیقا باید گردن شخصیت اصلی اندازه گردن خر)بازوهاش در حد پاچه فیل باشه و مدام داد بزنه و شلیک کنه و رامبو بازی در بیاره چارتا جک و جونور هم لت و پار کنه!

نه استاد!!!!نــــــه!! چرا نمیسازی!!؟ حالا کارمک ایده های Doom IV رو از کجا بیاره!!!؟ Newell چجوری HL3 بسازه!!؟
وامصیبتا! با این تصمیم صنعت گیم یک نسل به عقب برگرشت!

اما من اینجا هستم و میمانم تا خلاقیت بیافرینم
این حرفش یه شیشکی میخواد.
------
هزار بار گفتم بازم میگم.از بازیش خوشم اومد و لذت بردم.ولی اصلا و ابدا نوآوری نداشت و چیز جدیدی به صنعت گیم منتقل نکرد.هرچند که اصلا نباید اسم بازیو رو hr گذاشت.

نه استاد!!!!نــــــه!! چرا نمیسازی!!؟ حالا کارمک ایده های Doom IV رو از کجا بیاره!!!؟ Newell چجوری HL3 بسازه!!؟
وامصیبتا! با این تصمیم صنعت گیم یک نسل به عقب برگرشت!
سینا تا حالا ps3 از نزدیک دیدی:-/:d

بابا این عجب بازی سازیه من سر فارن هایت یک دنیا باهاش حال کردم و همین طور heavyواقعا اسطورست

هركس به هيوي رين توهين كنه بخودش توهين كرده
بله شما از امضاتون معلومه که بازیهای مورد علاقتون چقدر خفن و فوق العاده هست!معلومه با وجود همچین بازیهایی هوی رین مالی نیستبازی یعنی یک شخص خر گردن(دقیقا باید گردن شخصیت اصلی اندازه گردن خر)بازوهاش در حد پاچه فیل باشه و مدام داد بزنه و شلیک کنه و رامبو بازی در بیاره چارتا جک و جونور هم لت و پار کنه!
ياده لاك پشتهاي نينجا افتادم:))=))

والا من بیشتر فکر میکنم سونی علاقه ای به ساخت شماره دوم این بازی نداره البته این بازی کلهم تا بالای 1.5 میلیون نسخه فروخته که نسبت به هایپش خیلی کم بود .
در ضمن قشر زیادی نیستند که دنبال همچین بازیهایی باشند .
كدوم هايپ؟تو همين بازيسنتر هم كسی سال به سال تو تاپيكش قبل اينكه ريليز شه پست نمی داد...تريلرهاشم كه هايپ خاصی نداشت چون دقيقا همون نكات گرافيكی كه وعده داده شده بود رو تو بازی نهایی ديديم.
در ضمن فروش بازی عالی بود.
افراد زيادی هم هستن كه دنبال چنين بازی باشند و سونی هم هوشمندانه اين بازی رو به چنگ اورد،شما كه بخاطر انحصاری بودنش باهاش مشكل داری لازم نيست حرفای كاملا مغاير واقعيت بزنی.
این حرفش یه شیشکی میخواد.
------
هزار بار گفتم بازم میگم.از بازیش خوشم اومد و لذت بردم.ولی اصلا و ابدا نوآوری نداشت و چیز جدیدی به صنعت گیم منتقل نکرد.هرچند که اصلا نباید اسم بازیو رو hr گذاشت.

سینا تا حالا ps3 از نزدیک دیدی:-/:d
كيج با دو تا بازی اولش دقيقا خلاقيت آفريد چون سبك اين دو بازی شبيه هيچ بازی ديگه ای نبود و بعدشم با HR اين سبك رو توسعه داد و پايه اش رو محكم كرد.
در مورد نظر شخصيتونم تو اين بازيسنتر تا دلتون بخواد از اين حرفا هست.كلا شده سايتی كه نظرات اكثر كاربراش ذره ای با واقعيت يكی نيست و از روی تعصبه.هر چقدر بيايم بگيم اين بازی 99 تا نقد مثبت داشته و فقط 8 تا نقد ضعيف و فروشش كاملا فراتر از حد انتظار بوده باز شما و دوستانتون نظر شخصيتون رو واقعيت جلوه می ديد و بی دليل يا می گيد متای 87 كمه يا فروشش كمه (اونم با اين سبك خاصش)
اگه بازی بده بايد با توجه به سكبش ايراداتش رو بگيد نه بخاطر تعصب گروهی بكوبيدش.
دو بازی ای كه تو اين نسل به شدت توسط فن ها كوبيده شدن Alan Wake و Heavy Rain بودن.Alan Wake رو كه فن های PS3 ريختن همه جا يوزر ريتش رو اوردن پايين (طوری كه تو متا قبل ريليزش يوزر ريتش صفر شد) HR هم كوبيده شدنش به دست فن های xbox دسته كمی از Alan Wake نداشت متاسفانه.
اميدوارم روزی برسه كه هيچ بازی ای بخاطر انحصاری بودنش قصابی نشه...

آخرین ویرایش:
ایول کلی صنعت گیم امروز خوشحال شد..

:-/
با اون بازی مورد علاقت که خیلی باهاش این چند وقته خودکشی کردی 1 درصد و خورده ای اختلاف میانگین امتیاز داشت ! اونم با توجه به این سبک متفاوت که خیلی از منتقد ها باهاش سلیقه ای برخورد می کنن !

p.s : هر روز خوشحال تر از دیروز :)

یه نکته ای این وسط هست که اونم اینکه بعضی برا خلاف برخی از بازی لذت نبردن ! ... مثل من که نتوستم باهاش ارتباط برقرار کنم ! ..همون طور کهL.A هم برام یه عنوان معمولی بود !

کلا جهان به دو دسته تقسیم میشه !
دسته اول از HR فوق العاده لذت بردن (که بحثی توش نیست و نظرشون هست)
دسته دوم گروهی هستن که دستشون به HR نخورده و از طرف استکبار کبیر سعی در ترول بازی دارن ! این گروه از دید دسته اول کلا یک مشت انسان زبان نفهم هستن که نه میدونن Ps3 چی هست نه درکی از بازی و بازی کردن دارن :)
تو رو قرآن ؟ :) یعنی هر کس HR Hater هست دستش بهش نخورده ؟

فکر کنم بد نیست از همین منبعی که دوستمون گذاشتن چند تا مسئله رو نقل قول کنم . این David Cage هست و همین حرفاشه که باعث میشه خیلیا دوستش داشته باشن و البته عده ای هم ازش متنفر بشن !
The games I make don’t include a gun. Very often, American marketing departments have a problem with this. They have this image of their market being gun-loving red-necks. It’s completely wrong.
We had huge arguments with Atari in New York about Fahrenheit. We told them they were making a huge mistake not supporting the game – they will see the reviews and they will like what they see.
They should have put marketing dollars on the table, and I told them that, but they didn’t want to listen to us. When the reviews came in they were even better in the US than they were in Europe, but by the time they realised, it was too late. Fahrenheit sold well in the US, we made money out of it, but it was a slice of the potential, because of this lack of trust.
The problem is that we are in a very conservative industry. Each time you come to marketing departments with very simple concepts, like “the hero has ten weapons and goes through twenty levels, and there’s a snow level and a jungle level and a sand level and a whatever level and it’s gonna be so great because I can display more explosions on screen than any other game and…” then they have it. The marketing departments go, “oh that’s really interesting”.
When you come to them about a game based on a story. Or, a game based on child abduction, they think ‘my god’. It’s very difficult for them to commit to anything that’s remotely different.
The only way to solve this is to keep at it; game after game, get more trust. Show them how successful you are, and hope that eventually they, and the whole industry, will turn around.

حرفایی رو که قهوه ای کردم بخونید , فکر میکنم تعداد زیادی از بازیکنای ایرانی شامل این حرفا میشن ! امیدوارم دوستان Hater بتونن انگلیسی بخونن و متوجه حرفای استاد بشن ! نه تفنگی در کاره نه سوپر قهرمانی با 100 جور تفنگ که تو چند تا level ملتو له کنه و بازی تموم بشه ! پس از این به بعد اگر دیدین سازنده ی یه بازی Cage هست نخردیدش و به انجام بازیهای کودکانه ای که 20 ساله یه شکل مونده ادامه بدین .
مسلما همیشه بازیهایی مثل Heavy Rain , Fahrenheit و Deus EX وجود خواهد داشت که به علت داشتن پدیده ای به اسم داستان و معنی مورد بی مهریه عده ای بازیکن که صرفا بازی رو برای اتلاف وقت انجام میدن قرار بگیرن .
موفق باشید ! :|

• Like
Reactions: Emperor visari
بعضی ها ماشالا مهد کودک های غیر انتفاعی می رن .... دوستان من یک چیزی رو متوجه نمی شم ! الان دعوا سره چیه ؟ سره اینکه 360 باز ها از این بازی خوششون نمیاد ؟ خب به اونا چه ربطی داره ؟ ربط داره ؟ اگه داره پس نظر شخصی ـشون هست و خب محترم هست هر کسی یک سلیقه ای داره ! در گرو همین صحبت یکی هست سلیقش با این بازی جور در میاد ! حالا بیاد دعوا کنید که چرا این خوشش میاد اون یکی نمیاد ؟ اصلا ببینم ، دیوید کیج کی اومد گفت من تحول ایجاد کردم ؟؟؟؟؟؟ یا کدوم ps3 فن ای همچین حرفی زد ؟ نکنه قراره هر IP انحصاری سونی باید یک تحول و انقلاب بوجود بیاره ؟؟؟؟ الان این AW چه انقلابی به پا کرده مثلا ؟!؟!؟ دیوید کیج مثل هر سازنده دیگه اومده یک ایده ای که تو ذهنش بوده رو پیاده کرده ... نکنه هر کی با سونی کار می کنه مفسد هست و حق ابراز ایده هاش رو نداره ؟ اون ایدش رو عرضه کرد و سونی هم حمایت کرد ! عده از گیمر ها هم ازش استقبال کردن ! نمونش خود من ... من یه ps3 فن ، از این بازی خوشم میاد و خیلی دوستش دارم ولی همین من پی اس فن از بعضی بازی های انحصاری مثل رسیستانس زیاد خوشم نمیاد ! فرقی می کنه این وسط ؟! سلیــــــــــــــــــــــــــقه ! بهش احترام بذارید .... در ضمن ، من نمی دونم چرا مخالف های این بازی اکثرا 360 فن ها هستن !!!!! مگه Hr برای 360 اومده که همگی این عده مخالف هستند باهاش ؟! اومده من خبر ندارم ؟!؟!؟
کلا خواستم بگم به نظر و شخصیت و سلیقه دیگران احترام بذارید و فک نکنید یه اسمون سوراخ شده و 360 از توش افتاده بیرون !

^ دقیقا مشکل من با این طرز فکر شما و امثال شماست ... Let's grow up .
من نمیدونم این چه صیغه ایه که هر چیزی رو ربط به "کنسول ورسوس" میدید . یارو میگه من عاشق گیرزم ، جواب میشنوه بخف مردک سونی فن .
Let's grow up [2] .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or