heavenly sword یا ninja gaiden

ninja gaiden یا heavenly sword

• ninja gaiden

رای‌ها: 67 56.3%
  • heavenly sword

رای‌ها: 52 43.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    119
خیلی از این سخن سود بردیم:sick: اما من با وجود این که دو بازی رو کردم اما نظر نمیدم چون میگم این دو بازی هیچ ربطی بهم نداره اما این که قسمت تیرکمان چرته خیلی جالب بود چون یکی از باحال ترین بخش های بازی همون مرحله بودش که این دوستمون میگه چرته دیگه خیلی جالب بود یکی از نوع اوری های بازی های این سری جدید بازی ها هستش که تو هیچ بازی دیده نشده تا الان
شما احيانا مي دوني نظر شخصي چيه ؟ اين نظر شخصي كه اتفاق منم از اون بخش خوشم نيومد. سليقه ها با هم فرق داره.

شما احيانا مي دوني نظر شخصي چيه ؟ اين نظر شخصي كه اتفاق منم از اون بخش خوشم نيومد. سليقه ها با هم فرق داره.
بچه های ما چه تفاهمی دارن :دی منم اصلا از اون بخش بازی خوشم نیومد...کلی تو اعصاب بود...به طوری که وسط بازی ولش کردم با خاطر این نوآوری جالب
175.gif

خیلی از این سخن سود بردیم اما من با وجود این که دو بازی رو کردم اما نظر نمیدم چون میگم این دو بازی هیچ ربطی بهم نداره اما این که قسمت تیرکمان چرته خیلی جالب بود چون یکی از باحال ترین بخش های بازی همون مرحله بودش که این دوستمون میگه چرته دیگه خیلی جالب بود یکی از نوع اوری های بازی های این سری جدید بازی ها هستش که تو هیچ بازی دیده نشده تا الان

ما هم از حرفهاي شما سود برديم:sick:
راستش نواوري يه چيزه قشنگ در اومدنش يه چيز ديگه اخه با چه نيرويي اينا تير 180 درجه تغيير زاويه مي دن:biggrin1:
در ضمن كي گفته اين نواوري تو هيچ بازي اي نيست فك كنم dark sector دقيقا سيستمي شبيه اينو داشت

آخرین ویرایش:
اين نظر شخصي كه اتفاق منم از اون بخش خوشم نيومد. سليقه ها با هم فرق داره.
اتفاقا من از اون مراحل تیرکمون زدن خیلی خوشم میومد
راستش نواوري يه چيزه قشنگ در اومدنش يه چيز ديگه اخه با چه نيرويي اينا تير 180 درجه تغيير زاويه مي دن:biggrin1:
در ضمن كي گفته اين نواوري تو هيچ بازي اي نيست فك كنم dark sector دقيقا سيستمي شبيه اينو داشت
مثال خوبی زدی بازی Dark Sector هم نسخه PS3 ـش با sixaxis اون سلاح بومرنگ مانندشو میشد کنترل کنی و اینورو اونور هدایتش کنید.
حالا شما خیلی به بازیهای واقع گرا اهمیت میدی ؟!!! اومدی گیر دادی به هدایت تیر که خیلی هم عالی بود
دیگه هر چیز الکی رو به عنوان نظر شخصی بیان نکنید

مثال خوبی زدی بازی Dark Sector هم نسخه PS3 ـش با sixaxis اون سلاح بومرنگ مانندشو میشد کنترل کنی و اینورو اونور هدایتش کنید.
حالا شما خیلی به بازیهای واقع گرا اهمیت میدی ؟!!! اومدی گیر دادی به هدایت تیر که خیلی هم عالی بود
دیگه هر چیز الکی رو به عنوان نظر شخصی بیان نکنید

ربطي به حرفا نداره توي dark sector طرف در اثر يه سري تغييرات اون قدرتو به دست اورد اما توي hs چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به هر حال بحث و ديگه ادامه نمي دم من نخواستم همين طوري بيام بگم اره ng بهتره دليلمم گفتم كه بي مدرك حرف نزده باشم از اينجا به بعدم بحث تمومه چون اگه قرار باشه سره هر پستي اين همه بحث بشه كار به .......... مي كشه پس بهتري هركسي نظر خودشو بده تمام ديگه هم بحثي نمي مومنه

ربطي به حرفا نداره توي dark sector طرف در اثر يه سري تغييرات اون قدرتو به دست اورد اما توي hs چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به هر حال بحث و ديگه ادامه نمي دم من نخواستم همين طوري بيام بگم اره ng بهتره دليلمم گفتم كه بي مدرك حرف نزده باشم از اينجا به بعدم بحث تمومه چون اگه قرار باشه سره هر پستي اين همه بحث بشه كار به .......... مي كشه پس بهتري هركسي نظر خودشو بده تمام ديگه هم بحثي نمي مومنه
عزیزم تا موقعی که کسی حرف الکی و من دراوردی نزنه بحث به دعوا نمیکشه
یه حرفایی میزنی شما !!! توی HS اون شخصیت دختره کوچولوتره (اسمشو متاسفانه یادم نمیاد) توی تیر اندازی مهارت زیادی داشت و ....
دلیل نمیشه که بیای بگی اون در اثر یه سری تغییرات قدرتو بدست آورد !! این همین جوری بدست آورد!!! خنده دار نیست؟!
ضمن اینکه ایده کنترل اون سلاح در Dark Sector مستقیما از همین بازی Heavenly Sword گرفته شده پس اگر ایده بدی بود هیچ وقت ازش دوباره استفاده نمیکردند

عزیزم تا موقعی که کسی حرف الکی و من دراوردی نزنه بحث به دعوا نمیکشه
یه حرفایی میزنی شما !!! توی HS اون شخصیت دختره کوچولوتره (اسمشو متاسفانه یادم نمیاد) توی تیر اندازی مهارت زیادی داشت و ....
دلیل نمیشه که بیای بگی اون در اثر یه سری تغییرات قدرتو بدست آورد !! این همین جوری بدست آورد!!! خنده دار نیست؟!
ضمن اینکه ایده کنترل اون سلاح در Dark Sector مستقیما از همین بازی Heavenly Sword گرفته شده پس اگر ایده بدی بود هیچ وقت ازش دوباره استفاده نمیکردند

اولا اينكه من دعوايي نمي بينيم من دعواهام كلا يه جور ديگس
بعدشم حرف خنده دار نزن ايده ي ds هيچ ربطي به hs نداره اصلا مي دوني ds از كي ساختش شروع شده بوده خوب اگه يكم اطلاعات داشتي اين حرفو نمي زدي
ديگه هم اينكه سبك ds با hs كلي فرق داره تازه با اين حال ds هم خيلي بازي شاخي نشد
يه چيز ديگه هم باز اينكه شده از يه ايده 100 بار استفاده كردن بازم مي كنن اما دليلي بر خوب بودنش نيست مثل ايده ي اكثر بازي هاي ترسناك كه اكثرا بر اثر يه اشتباه ازمايشگاهي يه سري موجود درست مي شن با اين كه اين داستان ديگه 1 شاهي هم نمي ارزه اما بازم ازش دارن استفاده مي كنن
بعدشم ياد بگير كه درست صحبت كني من اين همه پست دادم هنوز به كسي بر نگشتم بگم حرف بي خودي مي زني يا.... مطمئن باش منم بلدم پس اگه احترام نگه مي دارم سعي تو هم ياد بگيري

بعدشم حرف خنده دار نزن ايده ي ds هيچ ربطي به hs نداره اصلا مي دوني ds از كي ساختش شروع شده بوده خوب اگه يكم اطلاعات داشتي اين حرفو نمي زدي
ديگه هم اينكه سبك ds با hs كلي فرق داره تازه با اين حال ds هم خيلي بازي شاخي نشد
يه چيز ديگه هم باز اينكه شده از يه ايده 100 بار استفاده كردن بازم مي كنن اما دليلي بر خوب بودنش نيست مثل ايده ي اكثر بازي هاي ترسناك كه اكثرا بر اثر يه اشتباه ازمايشگاهي يه سري موجود درست مي شن با اين كه اين داستان ديگه 1 شاهي هم نمي ارزه اما بازم ازش دارن استفاده مي كنن
بعدشم ياد بگير كه درست صحبت كني من اين همه پست دادم هنوز به كسي بر نگشتم بگم حرف بي خودي مي زني يا.... مطمئن باش منم بلدم پس اگه احترام نگه مي دارم سعي تو هم ياد بگيري
نکنه قبل از اومدن PS3 ?بابا بیخیال قبل از این که PS3 با HS بیاد اخه این بازی کجا بود :confused:
نکنه شما میگی رو Pc یه همچین حالتی و جود داشت یا رو XBOX 360 بابا یه چیزی نگو خدایش ادم خندش میگیره اخه کدوم بازی قبل از HS این حالتی بود ؟ که موشن داشته باشی و ازش استفاده کنی ؟اونم این جوری اخه در مورد این که قدرت داره خوب اون هم قدرت داشت دختره اخه یه چیزی میگی ها ادم شاخ در میاره

نکنه قبل از اومدن PS3 ?بابا بیخیال قبل از این که PS3 با HS بیاد اخه این بازی کجا بود :confused:
نکنه شما میگی رو Pc یه همچین حالتی و جود داشت یا رو XBOX 360 بابا یه چیزی نگو خدایش ادم خندش میگیره اخه کدوم بازی قبل از HS این حالتی بود ؟ که موشن داشته باشی و ازش استفاده کنی ؟اونم این جوری اخه در مورد این که قدرت داره خوب اون هم قدرت داشت دختره اخه یه چیزی میگی ها ادم شاخ در میاره
خواهشا شما مثال از حرف خنده دار نزن كه سخنان تاريخي همچون يكي بودن شمشير HS و GOW و First Party بودن بازي هاي Konami را يادم مي اندازه !!

بازي Dark Sector در سال 2000 معرفي شد و در سال 2004 به صورت كامل رو نمايي شد. ايده بازي HS در اصل به سال 2003 بر ميگرده اما اين سيستم بازي رسما از زمان كار ساخت بازي بر روي PS3 و به خاطر Sixaxis شكل گرفته است. و نكته ديگر اين كه ديگه اينكه كنترل توپ و تير كمان توي HS خيلي خوب نبود يه چيزه عاديه. حالا ممكنه يكي خوشش بياد اما خوهشا يه طور ي اظهار نكنيد انگار Jeff Gerstmann هستيد. اين سليقه يك چيز شخصي هيچ دليلي نداره سليقه همه يكي باشه پس سعي نكنيد چيزي تحميل كنيد.

كسري جان ممنون از اطلاعاتت

نکنه قبل از اومدن PS3 ?بابا بیخیال قبل از این که PS3 با HS بیاد اخه این بازی کجا بود

اگه مي تونستيد يكم روي پست هاي ادم فكر كنيد اينقدر مجبور نبودم توضيح بدم منظور من سيستم هدايت تير هستش اين اصلا ايده ي جديدي نيست فقط اينكه توي همچنين سبكي استفاده شده كمي نواورانه هست كه بيشترم به خاطر نشون دادن قابليت sixaxis بود كه من گفتم به نظرم جالب كار نشده حالا شما مي گي حال كردم خوب حال كن
اين ايده هم هيچ ربطي به ps3 يا sixaxis نداره مگه توي ds نسخه ي 360 نمي شد همچين كاري رو انجام داد

اولا ببین دوست عزیز من تو پست قبلیم هم بهت داشتم میگفتم عزیز یا عزیزم
توهینی من کردم خودم خبر ندارم؟!
دوما ایده استفاده از sixaxis در کنترل یک تیر(در HS) یا بومرنگ (در DS ) مد نظر هست.نه ایده ساخت کل یک بازی
شما چرا رفتی سراغ ایده ساخت بازی و این حرفای بی ربط!!
اون چیزایی هم که درباره بازیهای ترسناک میگی اصلا ربطی به این موضوع نداره .

پ.ن. شما هم درست صحبت کن و از احترامی که بهت میگذارم سو استفاده نکن (من اگر میخواستم بهت توهین کنم مطمئن باش با لحن دیگه ای حرف میزدم )

خواهشا این بحث بچه گانه و خنده دار کنترل تیر رو تموم کنید .

اگه مي تونستيد يكم روي پست هاي ادم فكر كنيد اينقدر مجبور نبودم توضيح بدم منظور من سيستم هدايت تير هستش اين اصلا ايده ي جديدي نيست فقط اينكه توي همچنين سبكي استفاده شده كمي نواورانه هست كه بيشترم به خاطر نشون دادن قابليت sixaxis بود كه من گفتم به نظرم جالب كار نشده حالا شما مي گي حال كردم خوب حال كن
اين ايده هم هيچ ربطي به ps3 يا sixaxis نداره مگه توي ds نسخه ي 360 نمي شد همچين كاري رو انجام داد

پس با این حرفت کاملا نشون دادی که اصلا HS و DS روی PS3 بازی نکردی و همینجوری نظر میدی
ما بحثمون سر همون sixaxis هستش (آخه دسته 360 قابلیت sixaxis داره؟)
در بازی Dark Sector نسخه PS3 کنترل اون Glaive کوفتی مثل Heavenly Sword با sixaxis انجام میشد حالا دوزاریت افتاد؟!

توی صفحه اول تاپیک هم فکر کنم نوشته شده خواهشا هر کسی بازی رو انجام داده نظر بده .

اولا ببین دوست عزیز من تو پست قبلیم هم بهت داشتم میگفتم عزیز یا عزیزم
توهینی من کردم خودم خبر ندارم؟!
دوما ایده استفاده از sixaxis در کنترل یک تیر(در HS) یا بومرنگ (در DS ) مد نظر هست.نه ایده ساخت کل یک بازی
شما چرا رفتی سراغ ایده ساخت بازی و این حرفای بی ربط!!
اون چیزایی هم که درباره بازیهای ترسناک میگی اصلا ربطی به این موضوع نداره .

پ.ن. شما هم درست صحبت کن و از احترامی که بهت میگذارم سو استفاده نکن (من اگر میخواستم بهت توهین کنم مطمئن باش با لحن دیگه ای حرف میزدم )

خواهشا این بحث بچه گانه و خنده دار کنترل تیر رو تموم کنید .

پس با این حرفت کاملا نشون دادی که اصلا HS و DS روی PS3 بازی نکردی و همینجوری نظر میدی
ما بحثمون سر همون sixaxis هستش (آخه دسته 360 قابلیت sixaxis داره؟)
در بازی Dark Sector نسخه PS3 کنترل اون Glaive کوفتی مثل Heavenly Sword با sixaxis انجام میشد حالا دوزاریت افتاد؟!

توی صفحه اول تاپیک هم فکر کنم نوشته شده خواهشا هر کسی بازی رو انجام داده نظر بده .
و متاسفانه به شما هيچ اجازه در مورد مديريت اينجا داده نشده. بله ايشون نه تنها بازي رو انجام دادند بلكه تموم كردند. و متاسفانه هنوز پست نمي خونيد ونظر ميد يد منظور اونجا هدايت اون چنگگ بود نه كنترلش با Sixaxis و نكته ديگر بازم ميگم هيچ دليلي نداره همه از HS خوشون بياد.

پ.ن : به خدا از اين مسخره بازي ها خسته شدم همش نظر تحميل مي كنيد. بس كنيد ديگه مگه نظر همه بايد يكي باشه !! بحث از HS رسيد به DS . ه LOL !
(من اگر میخواستم بهت توهین کنم مطمئن باش با لحن دیگه ای حرف میزدم )
شما تعارف نكن !!

از روز اول معلوم بود به اينجا مي كشه وضعيت !!

و متاسفانه به شما هيچ اجازه در مورد مديريت اينجا داده نشده. بله ايشون نه تنها بازي رو انجام دادند بلكه تموم كردند. و متاسفانه هنوز پست نمي خونيد ونظر ميد يد منظور اونجا هدايت اون چنگگ بود نه كنترلش با Sixaxis و نكته ديگر بازم ميگم هيچ دليلي نداره همه از HS خوشون بياد.

پ.ن : به خدا از اين مسخره بازي ها خسته شدم همش نظر تحميل مي كنيد. بس كنيد ديگه مگه نظر همه بايد يكي باشه !! بحث از HS رسيد به DS . ه LOL !

شما تعارف نكن !!

از روز اول معلوم بود به اينجا مي كشه وضعيت !!
من واقعا متاسفم باری شما که هرچی دلت میخواد به ادم میگی اما یک چیزی رو برات روشن کنم اولا صحبت سر همین کنترل با Sixaxis بود که تو HS انجام شد حالا شما برو پست های قبلی رو بخون ببین چی گفته دوست شما که چش بسته میای طرف داری میکنی بعدشم شما اگه میخوای به کسی بگی نظر نده خودت نظر نده اگه این جا تاپیک عمومی هست که شما چی میگی بعدشم فکر نکن چون من به شما احترام میزارم خبری هستش بعد از این مراقب صحبت کردنت با بقیه باش :mad:

به نظر من HS از نینجا گایدن بهتره
نینجا گایدن2 لیاقتش همون xbox1 هست و اصلا در مقابل تکنولوژی ساخت HS مثل جوکه:laughing:
خدا برکت بده به افت فریمNG2 که روی همه ی بازی هارو سفید کرده از این بگذریم خون استفاده شده توی بازی عکسه :(( قولهای بازی رو جلو چشم خودتون تیکه تیکه میکنید ولی آخربازی دوباره میان میگن I Cant Die :confused: توی این نکته موندم چه جوری میشه توی مواد مذاب آتشفشانی با اون همه غلظتش شنا کرد , باید از ریو پرسید؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or