heavenly sword یا ninja gaiden

ninja gaiden یا heavenly sword

• ninja gaiden

رای‌ها: 67 56.3%
  • heavenly sword

رای‌ها: 52 43.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    119
خب نمي خواستم پست بدم اما جدا اين حرف كه NG بازي خوبيه اما نبايد با بازي بزرگي همچون HS مقايسه بشه باعث شد اين پست بدم. خواهشا اول براي من تعريف كنيد بازي بزرگ چه معني داره ؟
بازي NG2 متوسط امتيازاش شد 82 اما براي HS شد 81 ! از لحاظ فروش هم HS نكنم 1 ميليون هم فروخته باشه اما NG 2 بعد از دو ماه 1 ميليون نسخه به صورت جهاني فروخت. حالا چه طوري بازي HS يك بازي بسيار بزرگ و بازي NG 2 يك بازي معمولي و نسبتا خوب خدا داند. من به سليقه همه احترام ميذارم اما وقتي يك چيزي جمع مي بنديد حداقل از حرفتون مطمئن باشيد.

کسری خان اینو خوب اومدی همه منتظرند که نسخه 3 تایید بشه اما خیلی درصد کمی خواستار قسمت 2 hs هستند از بس این بای قشنگ بود راستی میگید پرش لازم نبود خوب عزیزم همه میتووند توی بازی هاشون یه کاری بکنند که پرش احتیاج نباشه اما میزارند که بازی جذابیت داشته باشه

چرا گیر دادید به پرش؟ اصلا مگه HS احتیاجی به پرش داشت یا تو قسمتی از بازی نیاز به پریدن احساس میشد؟

من خودم از فن های اساسی NG و مخالفان HS هستم، ولی دیگه این صحبت هارو نمیتونم قبول کنم!!

اساس گیم پلی HS طوری هست که هیچ جای بازی احتیاجی به تفکر و .. نباشه و خلاصه بازی یک Hack N Slash محض باشه که تو این زمینه هم موفق بوده. (دقیقا مشکل من با بازی همین هست!!)

من به شخصه توی HS هیچ جایی نبود که احساس کنم پرش لازم هست و اتفاقا این یکی از حسن های بازی هست و باید به طراحانش آفرین گفت.

به نظر من جر خوردگی اصلی HS نداشتن یک دکمه برای دفاع هست! چون این یکی واقعا خیلی لازم بود!!

خوب چرا گير دادي به من اصلا من حرفي از اينكه اين بازي نيازي به پرش داره يا نه به ميون نياوردم من فقط در جواب اون پست اينو گفتم همين
البته يه چيزي هم هست كه خوب دوست عزيز اگه قرار بود توي بازي احساس نياز به پرش بكني كه خوب اين قابليت رو توي بازي مي ذاشتن
به نظر من اگه پرش بود باحال تر بود كه اين كاملا نظر شخصي مني چون من از اول عاشق پرش توي بازي ها بودم مخصوصا دو بار پرش:biggrin1:

همه منتظرند که نسخه 3 تایید بشه اما خیلی درصد کمی خواستار قسمت 2 hs هستند

من اصلا نمی خواستم باهات بحث کنم ولی این حرفت دیگه اخر حرف چرت هست!! افرادی که منتظر نسخه سوم NG هستند کم نیست (مثل خودم) ولی رو چه حساب می گی که درصد کمی خواستار ساخت قسمت دوم HS هستند؟ نکنه با تمام گیمر های دنیا تله پاتی داری و از درونیاتشون با خبری؟:sick:

تعداد افرادی که منتظر نسخه دوم بازی HS هستند از NG که با شماره دومش همه ما طرفدارانش رو نا امید کرد، بیشتر نباشه کمتر نیست! اصلا مثل اینکه شما رو دیگه خیلی جو گرفته و فکر کردید HS یک بازی آشغال بود؟

خواهشن دیگه اینقدر فن بازی در نیارید و از خودتون نظر های عجیب غریب ندید!!!

از لحاظ فروش هم HS نكنم 1 ميليون هم فروخته باشه اما NG 2 بعد از دو ماه 1 ميليون نسخه به صورت جهاني فروخت

کسری با این استدلالت اصلا موافق نیستم! اول از همه NG رو با HS نمیشه مقایسه کرد، چون NG یک بازی فوق العاده بود که خیلی از گیمر ها منتظر نسخه دومش بودن. از طرفی NG2 رو پلتفرمی منتشر شد که IB خیلی بیشتری نسبت به PS3 داشت. از ان طرف HS یک بازی اورجینال بود که از لحاظ شهرت و محبوبیت به هیچ وجه با NG قابل مقایسه نبود و از یک طرف زمانی بر روی کنسول PS3 منتشر شد که IB خیلی کمی داشت. با این تفاسیر فروش HS خیلی هم خوب بود (با توجه به موقعیتش) ولی NG2 با توجه به شهرتش خیلی کم فروخت.

به نظر من اگه پرش بود باحال تر بود كه اين كاملا نظر شخصي مني چون من از اول عاشق پرش توي بازي ها بودم مخصوصا دو بار پرش

به نظر من که باید به غیر از پرش، یک دوجین قابلیت های دیگه هم به بازی اضافه می شد تا بازی باحال بشه.:biggrin1:

اینجور که تو میگی ماکان خان اصلا این بازی نیستش خودت یه نگاه بنداز ببین چی گفتی بعد بیا منو استیضاح کن :cheesygri ولی یه چیزیو یادم رفت بگم حرکتاش قشنگ بود :p

خب نمي خواستم پست بدم اما جدا اين حرف كه NG بازي خوبيه اما نبايد با بازي بزرگي همچون HS مقايسه بشه باعث شد اين پست بدم. خواهشا اول براي من تعريف كنيد بازي بزرگ چه معني داره ؟
بازي NG2 متوسط امتيازاش شد 82 اما براي HS شد 81 ! از لحاظ فروش هم HS نكنم 1 ميليون هم فروخته باشه اما NG 2 بعد از دو ماه 1 ميليون نسخه به صورت جهاني فروخت. حالا چه طوري بازي HS يك بازي بسيار بزرگ و بازي NG 2 يك بازي معمولي و نسبتا خوب خدا داند. من به سليقه همه احترام ميذارم اما وقتي يك چيزي جمع مي بنديد حداقل از حرفتون مطمئن باشيد.

یک تعیرف خیلی ساده از بازی بزرگ :
به معنی اینه که اولا گیم پلی خوب و روان ـی داشته باشه
دوما داستان و شخصیت پردازی خوبی داشته باشه
سوما گرافیک و صدا گذاری خوبی داشته باشه
چهارم تنوع و جذابیت در بازی و یه سری چیزهای دیگه
((البته شاید از نظر بعضی ها گرافیک مهم تر از داستان باشه یا داستان اصلا اهمیتی نداشته باشه نظرات ضد و نقیض زیاده))

NG نه داستان خوبی داشت نه شخصیت پردازی آنچنان خوبی(نسبت به HS) نه گرافیکی در حد HS داشت و تنوع محیط خوبی هم نداشت به اضفافه مشکلات دوربین آزار دهنده و یه سری مشکلات دیگه
فقط گیم پلیش تا حدودی برای کسانی که بازی Hack&Slash و نیجایی دوست دارن کمی جذابیت داره که به علت سختی بیش از حد همون هم خراب کرد.
ما که چیزی از این بازی ندیدیم

در مورد hS هم قبلا خیلی توضیح دادم که گیم پلی نواورانه ای داره و از سه نوع روش برای جنگیدن استفاده میکنه ضربات ضعیف با برد زیاد ضربات متوسط و ضربات قوی که هر کدوم از یک هاله رنگ رو موقع انجام دادن اون ضربه ها ایجاد میکنند که گیمر هر چه بهتر با ادغام کردن این ضربات کومبوهای بسیار زیادی بتونه خلق کنه و سیستم دفاع کردنش هم همونطور که قبلا توضیح دادم ضربه دشمن رو بستگی به نوعش داره با ضربه دفع میکنه و اینجور نیست که همانند بازیهای دیگه با یک دکمه شمشیر رو توی صورت خودش بگیره و همه ضربات رو به اصطلاح Block کنه .
شخصیت پردازی و داستان در HS عمق زیادی داره و هر کسی که این بازیو بازی کرده باشه میدونه و توضیحی لازم نداره .
گرافیک و صدا گذاری هم در سطح بسیار خوبی قرار داره (طراحی جزئیات و تکسچرهای صورت و انیمیشنهای عالی و حرکات طبیعی که مخصوصا در Cutscence ها با استفاده از Motion Capture بیسار طبیعی و بی نظیر شده و همینطور حرکات طبیعی و نرم شخصیتهای بازی و جلوه های بصری زیبا و وجود 100 ها دشمن در یک صحنه باعث شده که از نظر گرافیک در سطح بسیار بالایی قرار بگیره)

در مورد Install Base و معروفیت و محبوبیتی که NG داشت ماکان جان توضیح داد

منم باز میگم که HS یک ایده نو و جدید بود و سابقه آنچنانی نسبت به NG نداشت ولی NG با اینکه علاوه بر معروف بودنش IB بسیار بیشتری نسبت به HS داشت نمیشه فروشش رو با هم از این نظر مقایسه کرد پس HS به اندازه خودش روی یک کنسول جدید (PS3) که اون موقع فروشش نصف 360 بود خیلی خوب فروخت و فروشش عالی و راضی کننده بود .

اینجور که تو میگی ماکان خان اصلا این بازی نیستش خودت یه نگاه بنداز ببین چی گفتی بعد بیا منو استیضاح کن :cheesygri ولی یه چیزیو یادم رفت بگم حرکتاش قشنگ بود :p
برای بار آخر می گم، HS از نظر خیلی از منتقد ها بازی خیلی خوبی بود اصلا بعضی از سایت در موردش گفته بودن که یک قدم با یک شاهکار فاصله داره (هر چند این نظر از نظر من جای بحث داره)

ولی نظر من کاملا بر عکس نظر منتقد هاست!

من می گم این بازی یکی عنوان خیلی خوب هست که من ازش خوشم نیومد...تمام.

من Heavenly Sword رو بالاخره بازي كردم و NG II و NG SIGMA و NG DS و همينطور NG هاي NES رو قبلا مفصل بازي كردم و ميتونم نظرم رو بگم.

به نظر من بين اين 2، Ninja Gaiden II به شدت سر تره (چون بحث Console VS. Console هست فك ميكنم هدف مقايسه NG II با HS باشه و نه NG1) ولي اگه من بخوام بازي كنم، ترجيح ميدم God of War 1 رو واسه بار N+1 اُم بشينم از اول تا آخر برم.

بار 100 داري نظر خودت تحميل مي كني. هر بازي انحصاري Sony اصلا بهتر هست. متاسفانه هر وقت جواب نداشتي اومدي استدلال خودت اوردي. قفط يك چيز بگم سابقه تعيين كننده فروش نيست و گرنه الان Golden Axe كه پدر همه بازي هاي H&S بايد الان پر فروش ترين بازي باشه !! ما عادت كرديم بازي انحصاري Sony هست ديگه . مهم اين هست بازي حتي از لحاظ اميتاز هم بهتر از HS نمره گرفت تا شما حداقل متوجه بشين GP بازي NG2 در چه سطحي

ماكان

ماكان كجا NG با توجه به شهرتش كم فروخت اتفاقا NG2 عالي فروخت. بازي به اين سختي و با درجه M مثلا انتظار چه قدر فروش داشتي. والا فكر كنم NG2 پرفروش ترين عنوان اين مجموعه هست. ماكان فقط همينو بگم كه GOW كه الان بهترني بازي H&S هست و بسيار محبوب تر از هر بازي در اين ژانر 2 تا قسمتش رو هم 5 ميليون نفروختند اونم رو دستگاهي كه 120 ميليون نفر دارند پس خوهشا حرف IB نكش وسط.

بار 100 داري نظر خودت تحميل مي كني. هر بازي انحصاري Sony اصلا بهتر هست. متاسفانه هر وقت جواب نداشتي اومدي استدلال خودت اوردي. قفط يك چيز بگم سابقه تعيين كننده فروش نيست و گرنه الان Golden Axe كه پدر همه بازي هاي H&S بايد الان پر فروش ترين بازي باشه !! ما عادت كرديم بازي انحصاري Sony هست ديگه . مهم اين هست بازي حتي از لحاظ اميتاز هم بهتر از HS نمره گرفت تا شما حداقل متوجه بشين GP بازي NG2 در چه سطحي
بله دیگه بازی انحصاری 360 هستشو شما خونت به جوش اومده و ...
کسری تو نبودی حتی میخواستی NG رو با God of War مقایسه کنی؟!!!
در رابطه با Golden Axe هیچ بازسازی و Remake درست حسابی مثل NG نداشت و همینجوری سرسری یه چیزی دادن بیرون خیلی ها شاید اصلا این بازیو بازی نکرده باشن یا اصلا نمیدونستن چیه خیلی واضحه که چرا فروش نکرد .
ضمنا میانگین امتیازات این دو بازی فقط 1 نمره با هم فرق داره :smile:
HS 81%
NG 82%

آخرین ویرایش:
در رابطه با Golden Axe هیچ بازسازی و Remake درست حسابی مثل NG نداشت و همینجوری سرسری یه چیزی دادن بیرون خیلی ها شاید اصلا این بازیو بازی نکرده باشن یا اصلا نمیدونستن چیه خیلی واضحه که چرا فروش نکرد .
ضمنا میانگین امتیازات این دو بازی فقط 1 نمره با هم فرق داره
HS 81%
NG 82%

اتفاقا اقا كسري خيلي هم منطقي هستن اصلا هم فن نيستن اينكه ديگه كي توي اين سايت درست نظر مي ده كي نمي ده كاملا مشخصه
golden axe هم كه ربطي نداره يه بازي كاملا مجزا هست و كامل همه هم مي شناسنش اما چون بازي مزخرفي از اب در اومد كسي نمي خردش
اگرم ميشه تعداد فروش اين دوتا بازي رو بذار نه درصد ميانگينشون

یک تعیرف خیلی ساده از بازی بزرگ :
به معنی اینه که اولا گیم پلی خوب و روان ـی داشته باشه
دوما داستان و شخصیت پردازی خوبی داشته باشه
سوما گرافیک و صدا گذاری خوبی داشته باشه
چهارم تنوع و جذابیت در بازی و یه سری چیزهای دیگه
((البته شاید از نظر بعضی ها گرافیک مهم تر از داستان باشه یا داستان اصلا اهمیتی نداشته باشه نظرات ضد و نقیض زیاده))

NG نه داستان خوبی داشت نه شخصیت پردازی آنچنان خوبی(نسبت به HS) نه گرافیکی در حد HS داشت و تنوع محیط خوبی هم نداشت به اضفافه مشکلات دوربین آزار دهنده و یه سری مشکلات دیگه
فقط گیم پلیش تا حدودی برای کسانی که بازی Hack&Slash و نیجایی دوست دارن کمی جذابیت داره که به علت سختی بیش از حد همون هم خراب کرد.
ما که چیزی از این بازی ندیدیم

.
همه ی اینایی که گفتی درست ولی به نظر من تنها چیزی که نداشت جذابیت بود و همین عامل باعث میشد که ادم واقعا خسته بشه.برعکسش ng نه گرافیکش به پای hs میرسه نه داستانش ولی از نظر گیم پلی که اصلا قابل قیاس نیست.بحث بچه ها هم همینه که بازیه بزرگ رو گیم پلی بزرگ میکنه و درسته که hs خیلی هم تلاش کرده بود که بازیکنهارو غرق در بازی کنه ولی در این امر ناموفق بود.
فکر نمیکنم کسی تا بحال hs رو 2بار بازی کرده باشه البته شمارو نمیگم چون معلومه به این بازی عشق میورزی.
یا حق

آخرین ویرایش:

خب اينجا از تعداد پست ام تو اين تاپيك معلوم ميشه حرف من درسته يا شما :) بگذريم چون به نتيجه اي نم يرسيم. من اوصولا هيچ وقت ترسي از اينكه نظر شخصي مو بگم نداشتم چون هميشه گفتم اين نظر منه و نظر ديگران برام مهمه و تنها چيزي كه گفتم اين بود كه نظر شخصي تحميل نكنيد همين كه گويا همين كاره سختيه انگار براي بعضي دوستان !
من GOW هميشه جز 3 بازي محبوب عمرم دونستم هيچ وقت نخواستم هم اين دوئ تا مقايسه بشند اگه هم مقايسه بشند من 100 درصد به بازي محبوبم راي ميدم.
ضمنا میانگین امتیازات این دو بازی فقط 1 نمره با هم فرق داره

بله 1 نمره اما فقط دليل گذاشتن اين نمره ها اين بود كه متوجه بشي اينكه HS يك بازي خيلي بزرگ هست و NG2 يك بازي معمولي فقط سليقه شخصي خودت هست و نه سليقه سايت ها هست و نه سليقه دوستان در BC و خب از لحاظ فروش هم معلومه

کسری بابا دیگه اگه پست های منو خونده باشی متوجه می شی که من فن صد آتیشه NG هستم و انو فقط و فقط با GOW مقایسه می کنم و همون اول تاپیک هم گفتم که فقط GOW هست که با NG حق مقایسه شدن داره (حالا کدوم بهتر هست یک بحث جداست) از HS هم خیلی بدم میاد!!

ماكان كجا NG با توجه به شهرتش كم فروخت اتفاقا NG2 عالي فروخت.

بابا برای NG یک ملیون کم بود دیگه!! نبود؟ NG باید بیشتر از این حرف ها می فروخت. اخه کلا بازی های X360 مخصوصا تو آمریکا خیلی فروش خوبی داره. مثلا بیا فروش NG2 با Tenchu مقایسه کن...(این تنچو با ان همه مزخرفیش بازم خوب فروخت!!!)

بازي به اين سختي و با درجه M مثلا انتظار چه قدر فروش داشتي.

کسری درسته NG خیلی سخته ولی انصافی درجه Ninjadog اش خیلی آسون بود و این که بگیم به خاطر سختی بازی کسی نخریدش جالب نیست.

ماكان فقط همينو بگم كه GOW كه الان بهترني بازي H&S هست و بسيار محبوب تر از هر بازي در اين ژانر 2 تا قسمتش رو هم 5 ميليون نفروختند

اره GOW هم با توجه به شهرتش خیلی کم فروخته...

پس خوهشا حرف IB نكش وسط.

چشم!:biggrin1:

پ.ن: کسری مگه Hack n Slash نیست؟

بابا برای NG یک ملیون کم بود دیگه!! نبود؟ NG باید بیشتر از این حرف ها می فروخت. اخه کلا بازی های X360 مخصوصا تو آمریکا خیلی فروش خوبی داره. مثلا بیا فروش NG2 با Tenchu مقایسه کن...(این تنچو با ان همه مزخرفیش بازم خوب فروخت!!!)

من كلا در زمنيه فروش بازي و ...... چيز زيادي نميدونم اما NG2 خيلي از فروشش راضي بودن. اون دفعه هم اقاي كني گفتند NG با اينكه بازي عالي هست اما به خاطر سختيش و درجه اش كم مي فروشه.

پ.ن: کسری مگه Hack n Slash نیست؟

والا Hack and slash ميگند. ممكنه اين اصطلاح هم درست باشه :biggrin1:
کسری درسته NG خیلی سخته ولی انصافی درجه Ninjadog اش خیلی آسون بود و این که بگیم به خاطر سختی بازی کسی نخریدش جالب نیست.

كلا يك سرو گردن از بازي هاي ديگه سخت تر هست2 NG . هر چند نسبت به شماره 1 خيلي اسون شده. بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or