heavenly sword یا ninja gaiden

ninja gaiden یا heavenly sword

• ninja gaiden

رای‌ها: 67 56.3%
  • heavenly sword

رای‌ها: 52 43.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    119
و متاسفانه به شما هيچ اجازه در مورد مديريت اينجا داده نشده. بله ايشون نه تنها بازي رو انجام دادند بلكه تموم كردند. و متاسفانه هنوز پست نمي خونيد ونظر ميد يد منظور اونجا هدايت اون چنگگ بود نه كنترلش با Sixaxis و نكته ديگر بازم ميگم هيچ دليلي نداره همه از HS خوشون بياد.
مثل اینکه شما پست نمیخونید و همینجوری نظر میدید
هدایت اون چنگک (Glive) در نسخه PS3 به وسیله sixaxis انجام میشه (این صدبار)
رفیقتون اصلا از این موضوع خبر نداشته و حرف خودشو تکرار میکرده!
پ.ن : به خدا از اين مسخره بازي ها خسته شدم همش نظر تحميل مي كنيد. بس كنيد ديگه مگه نظر همه بايد يكي باشه !! بحث از HS رسيد به DS . !
چرا بی خودی شلوغش میکنی کی نظرشو تحمیل کرد! فقط برای کسی که داره اشتباه میکنه یه توضیح کوچیکی دادیم تموم شد رفت!

به نظر من که NG بهتره به خاطر سختی بیش از حدش ولی یه مشکل کوچیک هم داشت اونم دوربین بود.HS بازی خوبی بود ولی بازی کمتر از 7ساعت به پایان میرسید که از یک بازیPS3 اونم با دیسک بلوری انتظار بیشتری میرفت...

مثل اینکه شما پست نمیخونید و همینجوری نظر میدید

خب مشكل اين هست كه منظورش هدايت اون چنگك بود و كاري به Sixaxis نداشت و شما درست متوجه نشديد.
چرا بی خودی شلوغش میکنی کی نظرشو تحمیل کرد! فقط برای کسی که داره اشتباه میکنه یه توضیح کوچیکی دادیم تموم شد رفت!
من به صورت كلي گفتم يه نگاه به پست هاي اين دو صفحه بيندازيد.

خب مشكل اين هست كه منظورش هدايت اون چنگك بود و كاري به Sixaxis نداشت و شما درست متوجه نشديد.
کسری جان شما درست متوجه نشدید. حرف از Dark Sector رو کی وسط کشید؟ (خود بنده)
وگرنه ایشون اصلا نمیدونست کنترل اون Glive در نسخه PS3 با sixaxis انجام میشه
من این مثال رو زدم که بگم اگر ایده هدایت تیر در Heavenly Sword با sixaxis ایده جالبی نبود مطمئنا در بازی dark sector هم به کار گرفته نمیشد.
تمام ... :biggrin1:

کسری جان شما درست متوجه نشدید. حرف از Dark Sector رو کی وسط کشید؟ (خود بنده)
وگرنه ایشون اصلا نمیدونست کنترل اون Glive در نسخه PS3 با sixaxis انجام میشه
من این مثال رو زدم که بگم اگر ایده هدایت تیر در Heavenly Sword با sixaxis ایده جالبی نبود مطمئنا در بازی dark sector هم به کار گرفته نمیشد.
تمام ... :biggrin1:
خب اميد اينو منم نميدونستم:biggrin1: اما بعيد هم ميدونم چييز جالبي در اومده باشه چون توي نسخه 360 كنترلش خيلي سريع بود واي به حال sixaxis
............
در مورد ايده من نگفتم بده. منظورم اين بود كه جالب در نييا وردند مثلا اونجايي كه 4 تا دژ بايد با توپ بزني رسما زماني كه توپ يكم پايين بياد ديگه نميشه بالا بردش ( به سختي ميشه برد) و انتقاد من و نوژن از همينه بازي هست نه از ايده

یه سوال؟ مگه این NG بدبخت چه هیزم تری به شما فروخته که اینقدر بهش گیر میدید؟

اخه توری صحبت میکنید که انگار مزخرف ترین بازی تاریخ هستش...دیگه هر چی باشه از مزخرفی به اسم HS که بهتره! یعنی خیلی خیلی بهتره و در واقع اصلا قابل مقایسه نیست!!! (در ضمن من اساسا فن سونی هستم!-امید نیای دوباره منو ترور کنی!!!!)

یه سوال؟ مگه این NG بدبخت چه هیزم تری به شما فروخته که اینقدر بهش گیر میدید؟

اخه توری صحبت میکنید که انگار مزخرف ترین بازی تاریخ هستش...دیگه هر چی باشه از مزخرفی به اسم HS که بهتره! یعنی خیلی خیلی بهتره و در واقع اصلا قابل مقایسه نیست!!! (در ضمن من اساسا فن سونی هستم!-امید نیای دوباره منو ترور کنی!!!!)
کی گفت NG مضخرفترین بازی تاریخه ! بازی خوبی بود ولی در حد و اندازه های بازی بزرگتری مثل HS نبود
گور بابای سونی من کاری به سونی ندارم که داریم خیر سرمون درباره بازی بحث میکنیم
اختیار داری ماکان جان من دشمنتو ترور کنم ایشالا :biggrin1:

خب اميد اينو منم نميدونستم:biggrin1: اما بعيد هم ميدونم چييز جالبي در اومده باشه چون توي نسخه 360 كنترلش خيلي سريع بود واي به حال sixaxis
............
در مورد ايده من نگفتم بده. منظورم اين بود كه جالب در نييا وردند مثلا اونجايي كه 4 تا دژ بايد با توپ بزني رسما زماني كه توپ يكم پايين بياد ديگه نميشه بالا بردش ( به سختي ميشه برد) و انتقاد من و نوژن از همينه بازي هست نه از ايده
خب تو هم که نمیدونستی ما رو هم همتون سر کار گذاشتید دیگه /:)
ببخشید من اینو صد بار تکرار میکنم
کسری اگر این ایده جالب نبود در Dark sector ازش استفاده نمیکردند
مثلا موقع پرت کردن اون Glive دکمه رو که نگه میداشتید بعد به عبارتی Slow Motion میشد بازی و میتونستی با sixaxis هدایتش کنی و همه رو راحت نصف کنیم :biggrin1: خلاصه چیز جالبی در اومده این هدایت تیر ها و چیزهای دیگه با sixaxis که هم در HS شاهدش بودیم و هم در DS امیدوارم در بازیهای دیگه هم از این قابلیت استفاده بشه

ولی خداییش تنها نکته مثبت HS همون استفاده از موشن سنسور برای کنترل تیر ها بود!
نکات مثبت که زیاد داشت
ماکان من آخر نفهمیدم چه دشمنی با HS داری؟
احتمالا موقع بازی کردن HS بلایی چیزی سرت نیموده ؟:biggrin1:?

آخرین ویرایش:
این همه دوستان بحث کردین ! یکی نیومد مشکلات اصلی بازی رو بگه ! جدا که هیچ کس اصلا فن بوی بازی در نمیاره و همه بیطرف صحبت میکنند همه از اول تاپیک تا اینجاش ! فقط در مورد این که hs خیلی شاخه ng اصلا گرافیک نداره خوب پس خودم میگم
ninja gaiden2 نکات مثبت : گیم پلی سریع , تنوع اسلحه ها,تنوع دشمنان و محیط های زیبا
نکات منفی :سختی بیش از حد, افت فریم در بعظی مکان ها وداستان ضعیف
heavenly sword : نکات مثبت:محیط های بزرگ, استفاده از فناوری موشن سنسور, رنگ بندی عالی بازی, اهنگ های بسیار زیبا
نکات منفی: از 3 اسلحه داخل بازی 2 تاش تقلیدی بود, نداشتن پرش, افت فریم نچندان محسوس, داستان ضعیف, تقلید کارکتر از کراتوس, گیر کردن مو های کارکتر در زیرپاش

خوب حالا توضیحات در مورد hs : اسلحه بزرگه و اون زنجیریه که تقلید محض از gow1 بود بازی اکشن سوم شخصی که پرش نداشته باشه افت فریم هم توی صحنه اخر بازی چنان میزد توی ذوغ که اعصاب ادم بهم میریخت داستانش هم که چرت بود دیگه در مورد این شمشیره بود اگه دقت کرده باشین رنگ بدن کراتوس قرمزه توی hs موهای دختره توی اونجا هایی هم که میومدند خیر سرشون یه صحنه حماسی از این دختره نشون بدن مثلا سر یه تپه وایساده بود باد میزد موهاش رو که انگار 40 کیلو ژل زده بود مثل طناب بود گیر میکرد زیر پاش !!!!!
توضیح در مورد ng2 : بعضی جاها اینقدر سخت میشد که میخواستی خودت بکشی افت فریم هم در چند جا دیده شد که نصف hs هم نبود داستانش هم چرت بود

اون دوستانی که میگن چه جوری این نینجای قصه ما توی مواد مذاب میره هیچیش نمیشه! پس hs چی که میمیری بعد فرشته میشی برمیگردی کم مونده بود دو تا بال هم براش میذاشتن

این همه دوستان بحث کردین ! یکی نیومد مشکلات اصلی بازی رو بگه ! جدا که هیچ کس اصلا فن بوی بازی در نمیاره و همه بیطرف صحبت میکنند همه از اول تاپیک تا اینجاش ! فقط در مورد این که hs خیلی شاخه ng اصلا گرافیک نداره خوب پس خودم میگم
ninja gaiden2 نکات مثبت : گیم پلی سریع , تنوع اسلحه ها,تنوع دشمنان و محیط های زیبا
نکات منفی :سختی بیش از حد, افت فریم در بعظی مکان ها وداستان ضعیف
heavenly sword : نکات مثبت:محیط های بزرگ, استفاده از فناوری موشن سنسور, رنگ بندی عالی بازی, اهنگ های بسیار زیبا
نکات منفی: از 3 اسلحه داخل بازی 2 تاش تقلیدی بود, نداشتن پرش, افت فریم نچندان محسوس, داستان ضعیف, تقلید کارکتر از کراتوس, گیر کردن مو های کارکتر در زیرپاش

خوب حالا توضیحات در مورد hs : اسلحه بزرگه و اون زنجیریه که تقلید محض از gow1 بود بازی اکشن سوم شخصی که پرش نداشته باشه افت فریم هم توی صحنه اخر بازی چنان میزد توی ذوغ که اعصاب ادم بهم میریخت داستانش هم که چرت بود دیگه در مورد این شمشیره بود اگه دقت کرده باشین رنگ بدن کراتوس قرمزه توی hs موهای دختره توی اونجا هایی هم که میومدند خیر سرشون یه صحنه حماسی از این دختره نشون بدن مثلا سر یه تپه وایساده بود باد میزد موهاش رو که انگار 40 کیلو ژل زده بود مثل طناب بود گیر میکرد زیر پاش !!!!!
توضیح در مورد ng2 : بعضی جاها اینقدر سخت میشد که میخواستی خودت بکشی افت فریم هم در چند جا دیده شد که نصف hs هم نبود داستانش هم چرت بود

اون دوستانی که میگن چه جوری این نینجای قصه ما توی مواد مذاب میره هیچیش نمیشه! پس hs چی که میمیری بعد فرشته میشی برمیگردی کم مونده بود دو تا بال هم براش میذاشتن

اولا شما با این حرفت به همه کسایی که تا الان نظر دادن توهین کردی
دوما درست حرف بزن و اینقدر تند تند برای خودت آسمون ریسمون نباف
درباره همه مسائل و موارد این دو بازی تا حالا اینجا بحث شده و نیاز نیست یکی بیاد برای خودش از روی هوا نظر بده و به بقیه هم بگه فن بوی و نظرش رو تحمیل بکنه
ضمن اینکه کاملا از همین پستت معلومه که تعصب بی حد و اندازه ای داری

من چون فقط سری NG رو بازی کردم میگم به نظرم بازی توپیه . و در یک کلام اکشن نابی داره ولی از اشکالاتش نداشتن حالت ریل تایم در عوض کردن سلاح و دوربین یه ذره بد دستش بود که تا حدودی تو شماره 2 بهتر شد
مطمئننا بازی HS هم بازی توپی هست که این همه طرفدار داره ولی چون من بازیش نکردم نظری نمیدم
موفق باشین ;)

اولا شما با این حرفت به همه کسایی که تا الان نظر دادن توهین کردی
دوما درست حرف بزن و اینقدر تند تند برای خودت آسمون ریسمون نباف
درباره همه مسائل و موارد این دو بازی تا حالا اینجا بحث شده و نیاز نیست یکی بیاد برای خودش از روی هوا نظر بده و به بقیه هم بگه فن بوی و نظرش رو تحمیل بکنه
ضمن اینکه کاملا از همین پستت معلومه که تعصب بی حد و اندازه ای داری

اولا من به هیچ کس توهین نکردم ! شما وقتی پاسخی ندارید اینو میگید که بقیه بر سر اون فرد شورش کنند !!! :laughing:
اره گیر کردن موی شخصیت بازی زیره پاش کاملا عادیه ! و نداشتن پرش هم دیگه خز شده و هرکی اینو ایراد بدونه اصلا بازی سرش نمیشه !!!! :laughing:
من نیومدم بشما بگم اینو قبول کن ! این نظر شخصیه و هیچوقت چیزی رو تحمیل نکردم ! چرا توی این 6-7 صفحه همین 4 تا کلمرو بلدی؟؟؟؟
اگه میخواستم تعصب داشته باشم باید روی ps3 داشته باشم ! چون دارم برای هر بازیش 60 70 تومن پول میدم ! ;)

من چون فقط سری NG رو بازی کردم میگم به نظرم بازی توپیه . و در یک کلام اکشن نابی داره ولی از اشکالاتش نداشتن حالت ریل تایم در عوض کردن سلاح و دوربین یه ذره بد دستش بود که تا حدودی تو شماره 2 بهتر شد
مطمئننا بازی HS هم بازی توپی هست که این همه طرفدار داره ولی چون من بازیش نکردم نظری نمیدم
موفق باشین ;)

قرار بوده که هر کس این دو بازیو انجام داده نظر بده;)

اولا من به هیچ کس توهین نکردم ! شما وقتی پاسخی ندارید اینو میگید که بقیه بر سر اون فرد شورش کنند !!! :laughing:
اره گیر کردن موی شخصیت بازی زیره پاش کاملا عادیه ! و نداشتن پرش هم دیگه خز شده و هرکی اینو ایراد بدونه اصلا بازی سرش نمیشه !!!! :laughing:
من نیومدم بشما بگم اینو قبول کن ! این نظر شخصیه و هیچوقت چیزی رو تحمیل نکردم ! چرا توی این 6-7 صفحه همین 4 تا کلمرو بلدی؟؟؟؟
اگه میخواستم تعصب داشته باشم باید روی ps3 داشته باشم ! چون دارم برای هر بازیش 60 70 تومن پول میدم !
اول برو قوانین جدید سایت رو بخون بعد بیا نظر بده و دروغ بگو و تعصبت رو نشون بده
اگر نظر شخصی تا اونجایی پیش بره که واقعیت رو انکار کنه این دیگه نظر شخصی نیست
جناب با ادب و خوش خنده کجای بازی موهای Nariko زیر پاش گیر کرد ؟ ضمنا ناریکو نینجا نیست که بخواد بپره و روی دیوار راه بره
پ.ن. پستتو هم گزارش دادم تا مدیرها یه فکری به حالت بکنند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or