heavenly sword یا ninja gaiden

ninja gaiden یا heavenly sword

• ninja gaiden

رای‌ها: 67 56.3%
  • heavenly sword

رای‌ها: 52 43.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    119
ببخشید این رای گیری باید در مورد NINJA 1,2 صورت میگرفت اخه اید دو بازی چه ربطی بهم دارن :confused: خوب معلومه هر کی 360 دارخ به نینجا گیدن رای میده هرکی هم PS3 به هونلی سورد

اول تاپیک گفته شده اونایی که هر دو بازی رو انجام دادن رای بدن امیدوارم این طوری باشه واقعا !
من خودم چون پی 3 ندارم رای ندادم...

راستش من جفت بازي ها رو بازي كردم اما جدا خيلي نامردي كردين اخه نينجا كجا اين بازي درپيت هونلي كجا من كه جز گرافيك و يه كم داستان چيزي توش نديدم جز گيم پلي كاملا عادي و حتي يه جاهاييش خيلي خسته كننده
كلا نينجا ادمو تو خودش غرق مي كنه از بس درگير كنندس
راستش من كاملا بي طرفانه گفتم نينجا خيلي سرتره:smile:

راجب افت فريم هم هر 2 نسخه ي ng2 با hs كاملا مشخص افت داشتن هيچ شكي درش نيست حالا ادم مي مونه چطوري بعضي ها مي گن ندارن

آخرین ویرایش:
شما فقط نظرتو بده
این رو یکی دیگه هم قبل از شما گفت بعد اونوقت اگر کسی جفتش رو بازی کرده باشه و هر دو کنسول رو داشته باشه تکلیفش چیه ؟!:)
ضمنا این حرف شما یه جور توهینه به کسایی که تو این تاپیک نظر دادند

اخه اگه موضوع سر دوتا بازی هستش که رو PS3 اومده پس این جا جای این تاپیک نیست
Console vs. Console بعدشم این دو بازی چه ربطی به هم دارن اخه ؟ اگه منظور شما
نینجا 1 هستش که رو PS3 اومد که بازم این دوبازی رو نمیشه با هم مقایسه کرد من نمیدونم
هرکی یه نظر سنجی راه انداخته بازی ها رو مقایسه میکنه شده یه بار شما بازی ها رو نقد کنید ؟ بجای مقایسه

اخه اگه موضوع سر دوتا بازی هستش که رو PS3 اومده پس این جا جای این تاپیک نیست
Console vs. Console بعدشم این دو بازی چه ربطی به هم دارن اخه ؟ اگه منظور شما
نینجا 1 هستش که رو PS3 اومد که بازم این دوبازی رو نمیشه با هم مقایسه کرد من نمیدونم
هرکی یه نظر سنجی راه انداخته بازی ها رو مقایسه میکنه شده یه بار شما بازی ها رو نقد کنید ؟ بجای مقایسه
ng2 کی روی 360 اومده که ما خبر نداریم؟:confused:
دوسته من حتما یه دلیلی داره که نظرسنجی راه میندازم.بیکارم نیستم که صبح تا شب بیام اینجا و پست بدم.این نظرسنجیها خیلی به من کمک کرده.
شما اگه دوست داری نظر بده والا اینجور پستهای بیهوده هیچ سودی نداره.
یا حق

NG2 dj_aligator کی روی 360 اومده که ما خبر نداریم؟:confused:
اقا دمت گرم هنوز از آمدن نینجا گایدن 2 روی 360 خبر نداری؟
چه جوری پیشاپیش تاپیک میزنی....

آخرین ویرایش:
منظورم همون پی اس 3 بود.اشتباه تایپی بود:biggrin1:
این که این بازی نظر شما رو نینجا 1 هستش رو فهمیدم اما این که این دو بازی چه سنمی به هم دارن رو نه ؟ :-" اخه اگه نینجا 1 هستش که این جا جای این تاپیک نیست تو قسمت مقایسه کنسول ها که میشه گفت بر میگرده به بازی های 360 و PS3 من همین رو گفتم همین و این که اخه از چه نظر شما دارین بین این دو بازی نظر میدین و میگین این بهتر از اون هستش رو هم نفهمیدم :confused::love:چون این دو بازی ربطی به هم ندارن نه موضوع نه داستان نه نوع بازی هیچی فقد یک سری از این بازی خششون میاد یه سری از اون یکی همین :love:

این که این بازی نظر شما رو نینجا 1 هستش رو فهمیدم اما این که این دو بازی چه سنمی به هم دارن رو نه ؟ :-" اخه اگه نینجا 1 هستش که این جا جای این تاپیک نیست تو قسمت مقایسه کنسول ها که میشه گفت بر میگرده به بازی های 360 و PS3 من همین رو گفتم همین و این که اخه از چه نظر شما دارین بین این دو بازی نظر میدین و میگین این بهتر از اون هستش رو هم نفهمیدم :confused::love:چون این دو بازی ربطی به هم ندارن نه موضوع نه داستان نه نوع بازی هیچی فقد یک سری از این بازی خششون میاد یه سری از اون یکی همین :love:
عزیزم من منظورم ng2 بود ولی لازم ندونستم اسمشو کامل بنویسم چون میدونستم دوستان منظورمو متوجه میشن:love:
اینم بگم که فقط شما میگی این دوبازی به هم ربطی نداره:confused:

عزیزم من منظورم ng2 بود ولی لازم ندونستم اسمشو کامل بنویسم چون میدونستم دوستان منظورمو متوجه میشن:love:
اینم بگم که فقط شما میگی این دوبازی به هم ربطی نداره:confused:

خوب میشه بگی از چه نظر دارید این دو سبک رو با هم مقایسه میکنید واقعا از این بچه بازی ها خسته نشدین :confused: خوب به فرض که NG2 بهتر باشه یا HS حالا که چی ؟این نظر سنجی داره نظر سنجی رو در بین دو بازی هم سبک انجام میدن اگه جدیدن مثل GOW با HS یا Greas of war با یک بازی سوم شخص به انتخواب خدتون بازم که چی یکی بهتر از دیگری باشه :confused:مثال بقیه نرن اون بازی رو بخرن و برن اون یکی رو بخرن :confused:

خوب میشه بگی از چه نظر دارید این دو سبک رو با هم مقایسه میکنید واقعا از این بچه بازی ها خسته نشدین :confused: خوب به فرض که NG2 بهتر باشه یا HS حالا که چی ؟این نظر سنجی داره نظر سنجی رو در بین دو بازی هم سبک انجام میدن اگه جدیدن مثل GOW با HS یا Greas of war با یک بازی سوم شخص به انتخواب خدتون بازم که چی یکی بهتر از دیگری باشه :confused:مثال بقیه نرن اون بازی رو بخرن و برن اون یکی رو بخرن :confused:
شما خودت فهمیدی چی نوشتی؟:confused:
بشین یه کم فکر کن تا ربط این دوتا بازیو پیدا کنی:laughing:
قبلا هم گفتم انقدر پست بیهوده نده:evil:

راستش من جفت بازي ها رو بازي كردم اما جدا خيلي نامردي كردين اخه نينجا كجا اين بازي درپيت هونلي كجا من كه جز گرافيك و يه كم داستان چيزي توش نديدم جز گيم پلي كاملا عادي و حتي يه جاهاييش خيلي خسته كننده
كلا نينجا ادمو تو خودش غرق مي كنه از بس درگير كنندس
راستش من كاملا بي طرفانه گفتم نينجا خيلي سرتره:smile:

راجب افت فريم هم هر 2 نسخه ي ng2 با hs كاملا مشخص افت داشتن هيچ شكي درش نيست حالا ادم مي مونه چطوري بعضي ها مي گن ندارن

این همه طرفداری کردی از نینجا بعد میگی من بی طرفم:cheesygri

این همه طرفداری کردی از نینجا بعد میگی من بی طرفم:cheesygri
بچه ها منم نظرمو بگم:biggrin1:
من که خودم ng رو خیلی بیشتر میپسندم.سرعت /خونریزی/هیجان و شخصیت بینظیر هایابوسا با اون سلاحهای مسخ کنندش واقعا ادمو روانی میکنه:((
من یکی از دوستانم پی اس3 خریده بود و مثل بچه های اینجا عشق بازی بود البته 17 سالش بود.روز تولدش براش یک hs خریدم(اخه میدونستم که هیچ هدیه ای به اندازه ی بازیه پی اس 3 خوشحالش نمیکنه)نشست پاش و اتفاقا خوششم اومد.
ولی یه حرفه جالبی بهم زد.گفت:بازیه شمشیری باید دیوونت کنه تا جایی که اررزو داشته باشی خودتو بزاری جایه اونطرف تا خون بریزی:biggrin1:و نظرش این بود که با تمام بزرگیه hs این حس بهت دست نمیده و 4و5 بار ng رو با انواع و اقسام درجه ی سختی تموم کرد(البته بعید میدونم درجه ی اخرشم تموم کرده باشه).
اینم تجربه ی من:biggrin1:
یا حق

این همه طرفداری کردی از نینجا بعد میگی من بی طرفم

دوست عزيز اين چه ربطي به طرفداري داري خوب اوني كه به نظر من بهتر بود رو گفتم راستش hs از لحاظ فني نقص داره كلا زياد بازيش حس نداره فيزيكشم زياد جالب نيست اما در كل بدترين قسمت بازي اون قسمت هاي تير كمون بازيش هست با باس هاي بازي كه مثلا اون باس بازي كه تو ابه چيه چهارتا اب مي پاشه به سمتت بعد سرش گيج ميره تو ميري مي زنيش خوب اينجور غول ها ماله بازي هاي سگا و ميكرو هستن:biggrin1:
البته من از لحاظ گيم پلي مي گم چون از لحاظ گرافيك كه hs سرتره

دوست عزيز اين چه ربطي به طرفداري داري خوب اوني كه به نظر من بهتر بود رو گفتم راستش hs از لحاظ فني نقص داره كلا زياد بازيش حس نداره فيزيكشم زياد جالب نيست اما در كل بدترين قسمت بازي اون قسمت هاي تير كمون بازيش هست با باس هاي بازي كه مثلا اون باس بازي كه تو ابه چيه چهارتا اب مي پاشه به سمتت بعد سرش گيج ميره تو ميري مي زنيش خوب اينجور غول ها ماله بازي هاي سگا و ميكرو هستن:biggrin1:
البته من از لحاظ گيم پلي مي گم چون از لحاظ گرافيك كه hs سرتره

خیلی از این سخن سود بردیم:sick: اما من با وجود این که دو بازی رو کردم اما نظر نمیدم چون میگم این دو بازی هیچ ربطی بهم نداره اما این که قسمت تیرکمان چرته خیلی جالب بود چون یکی از باحال ترین بخش های بازی همون مرحله بودش که این دوستمون میگه چرته دیگه خیلی جالب بود یکی از نوع اوری های بازی های این سری جدید بازی ها هستش که تو هیچ بازی دیده نشده تا الان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or