duke_nukem
کاربر سایت
دوست من خواهشا فنبازی بسه.من تایپیکه مقایسه دوتابازی رو راه انداختم شما میای میگی اینده ی ps3 و فلان و فلان..کی گفته ؟
آقا این نظر شخصی منه در حالی که جفتش و بازی کردم خواه پند گیر خواه ملال
و این فن بوی بازی محسوب نمیشه
حتی حاضر شدم بابت 4 تا بازی ارجینال 360 25000تومن هزینه کنم کدوم خ...ی اینکارو میکنه.
hs که دیگه تابلو افت فریم داشت.باز این اومد گفت افت فریم !!
شما درباره MGS4 هم همینو میگفتی !
باشه عزیزان.من حرفمو پس میگیرم.شاید مشکل از دستگاهه منه.بابا دیگه HS هرچیش بد باشه، این وصله ها بهش نمیچسبه!! من خودم از مخالفان 100% این بازی هستم و تو صفحات اول سایت نظرم رو گفتم ولی هیچ رقمه نمی تونم قبول کنم که HS از این مشکلات داره!
افت فریم تو بازی بسیار جزیی هست مثل انجایی که باید یک لشگر و بکشی!! (400 و 700 نفر و باید کشت!)
پ.ن:
ماکان آخر نفهمیدم چه دشمنی با این بازی داری :biggrin1:بابا دیگه HS هرچیش بد باشه، این وصله ها بهش نمیچسبه!! من خودم از مخالفان 100% این بازی هستم و تو صفحات اول سایت نظرم رو گفتم ولی هیچ رقمه نمی تونم قبول کنم که HS از این مشکلات داره!
افت فریم تو بازی بسیار جزیی هست مثل انجایی که باید یک لشگر و بکشی!! (400 و 700 نفر و باید کشت!)
من با شما دعوایی ندارم فقط حرفی رو که میخوای بزنی قبلش ببین درسته یا غلطه بعد بیا بگوباشه عزیزان.من حرفمو پس میگیرم.شاید مشکل از دستگاهه منه.
دوسته من اقای robin hood انقدر با من دعوا نکنبازی ارزشه این چیزا رو نداره:biggrin1:
شما فقط نظرتو بدهببخشید این رای گیری باید در مورد NINJA 1,2 صورت میگرفت اخه اید دو بازی چه ربطی بهم دارن :confused: خوب معلومه هر کی 360 دارخ به نینجا گیدن رای میده هرکی هم PS3 به هونلی سورد