heavenly sword یا ninja gaiden

ninja gaiden یا heavenly sword

• ninja gaiden

رای‌ها: 67 56.3%
  • heavenly sword

رای‌ها: 52 43.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    119
کی گفته ؟
آقا این نظر شخصی منه در حالی که جفتش و بازی کردم خواه پند گیر خواه ملال

و این فن بوی بازی محسوب نمیشه

حتی حاضر شدم بابت 4 تا بازی ارجینال 360 25000تومن هزینه کنم کدوم خ...ی اینکارو میکنه.;)

کی گفته ؟
آقا این نظر شخصی منه در حالی که جفتش و بازی کردم خواه پند گیر خواه ملال

و این فن بوی بازی محسوب نمیشه

حتی حاضر شدم بابت 4 تا بازی ارجینال 360 25000تومن هزینه کنم کدوم خ...ی اینکارو میکنه.;)
دوست من خواهشا فنبازی بسه.من تایپیکه مقایسه دوتابازی رو راه انداختم شما میای میگی اینده ی ps3 و فلان و فلان..

منم نظرمو با اجازه ی دوستان بگم:
با ng خیلی بیشتر حال کردم به دلیل سرعت بالا و خونریزیه دیوانه وار.البته بازی مشکلاتی هم داشت.
با hs خیلی حال نکردم.افت فریم.مشکلات sixaxes.کند بودن مبارزات نسبت بهng
البته موسیقیش خیلی زیبا بود.
از همه ی دوستان سپاسگزارم و امیدوارم همه ی دوستانی که نظر دادن هردوبازی رو امتحان کرده باشن:biggrin1:
یا حق

فریم ریت در محیطهایی که تقریبا 700 نفر تو میدون جنگ بودن هم افت محسوس نداشت
باز هی بگو افت فریم !!!! نمیشه که همینجوری بیای یه حرفی بزنی بری اصلا تو Heavenly Sword بازی کردی؟
بعد بیا به بقیه تهمت فن بوی بودن بزن !

بابا دیگه HS هرچیش بد باشه، این وصله ها بهش نمیچسبه!! من خودم از مخالفان 100% این بازی هستم و تو صفحات اول سایت نظرم رو گفتم ولی هیچ رقمه نمی تونم قبول کنم که HS از این مشکلات داره!

افت فریم تو بازی بسیار جزیی هست مثل انجایی که باید یک لشگر و بکشی!! (400 و 700 نفر و باید کشت!)

پ.ن:

بابا دیگه HS هرچیش بد باشه، این وصله ها بهش نمیچسبه!! من خودم از مخالفان 100% این بازی هستم و تو صفحات اول سایت نظرم رو گفتم ولی هیچ رقمه نمی تونم قبول کنم که HS از این مشکلات داره!

افت فریم تو بازی بسیار جزیی هست مثل انجایی که باید یک لشگر و بکشی!! (400 و 700 نفر و باید کشت!)

پ.ن:
باشه عزیزان.من حرفمو پس میگیرم.شاید مشکل از دستگاهه منه.
دوسته من اقای robin hood انقدر با من دعوا نکن:(بازی ارزشه این چیزا رو نداره:biggrin1:
چاکر هرچی بازیبازه:love:
یا حق

ماکان آخر نفهمیدم چه دشمنی با این بازی داری :biggrin1:
یادم باشه برم از Heavenly Sword چند تا عکس بگیرم یه کم تحلیلش کنم اینجا شاید نظرت عوض شد:biggrin1: آخه این Ninja Gaiden نفرت انگیز چی داره که اینقدر سنکشو به سینه میزنی ؟ غیر از اینه که گیم پلی مسخره و خسته کننده و یه مشت کومبوی بی مصرف و محیط های درد سر ساز و کوچک و گرافیک نسل قبلی و داستان نامعلومی داره
باشه عزیزان.من حرفمو پس میگیرم.شاید مشکل از دستگاهه منه.
دوسته من اقای robin hood انقدر با من دعوا نکن:(بازی ارزشه این چیزا رو نداره:biggrin1:
من با شما دعوایی ندارم فقط حرفی رو که میخوای بزنی قبلش ببین درسته یا غلطه بعد بیا بگو
ضمنا دستگاهه شما اشکالی نداره باید firmware ـی که با کنسولت هم ریجن باشه بریزی

امید من از HS بدم نمیاد! یعنی ازش خوشمم میاد!!! شما منظورر من و درست نفهمیدید!

میدونی من سطح انتظارم از HS خیلی بالا بود! از همون وقتی که خبر ساختش برای کنسول XBox اعلام شد، دنبالش بودم. بعد که Sony این بازی رو از مایکروسافت قاپ زد و آوردش ماله PS3 و نسل بعد، دیگه خیلی تو کفش بودم و واقعا انتظار یک بازی فوق خفن رو داشتم (یعنی یک چیزی تو مایه های GOW !!) ولی وقتی بازی رو انجام دادم متاسفانه خورد تو ذوقم. چون به هیچ وجه در سطح انتظارات من ظاهر نشد و با چیزی که من تو ذهنم ساخته بودم خیلی تفاوت داشت.

بازم میگم من به این دلیل از HS گله دارم که با ان چیزی که فکرش رو میکردم خیلی فرق داشت.همین!

ببخشید این رای گیری باید در مورد NINJA 1,2 صورت میگرفت اخه اید دو بازی چه ربطی بهم دارن :confused: خوب معلومه هر کی 360 دارخ به نینجا گیدن رای میده هرکی هم PS3 به هونلی سورد

ببخشید این رای گیری باید در مورد NINJA 1,2 صورت میگرفت اخه اید دو بازی چه ربطی بهم دارن :confused: خوب معلومه هر کی 360 دارخ به نینجا گیدن رای میده هرکی هم PS3 به هونلی سورد
شما فقط نظرتو بده
این رو یکی دیگه هم قبل از شما گفت بعد اونوقت اگر کسی جفتش رو بازی کرده باشه و هر دو کنسول رو داشته باشه تکلیفش چیه ؟!:)
ضمنا این حرف شما یه جور توهینه به کسایی که تو این تاپیک نظر دادند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or