heavenly sword یا ninja gaiden

ninja gaiden یا heavenly sword

• ninja gaiden

رای‌ها: 67 56.3%
  • heavenly sword

رای‌ها: 52 43.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    119
اين دو بازي رو نميشه باهم مقايسه كرد
از گرافيك فوق العاده و محيط هاي باز HS نمي توان گذشت
از گرافيك ساده محيط هاي كور NG مي توان گذشت

از محيط هاي شلوغ و هزاران سياهي لشكر در صحنه و باقي ماندن اجساد HS نمي توان گذشت
از افت فريم در صحنه هاي NG چي ؟

از ضعيف بودن شخصيت HS در مقابل شخصيت سريع و قدرتمند NG وكمبوهاي آن براحتي ميتوان گذشت .

در NG1 زياد و در NG2 بيشتر از اصالت از نينجا كاسته شده است.
نينجارو چه به دنياي مدرن . نينجارو چه به مبارزه ي شمشير عليه سلاح هاي مدرن.
اگر محيط هاي NG به محيط هاي Onimusha نزديك بود تبديل به يكي از شاهكارهاي دنياي بازي ميشد.
hs چه گرافیکی داره غیر از پردازش صورت تو بقیه افکت ها گند کاشته ( مخصوصا افکت خون)

HS عامه پسند تر هست ! اما NG به دلیل درجه سختی که داره بیشتر hardcore پسند هست و خلاصه هر کسی یه نظری داره . اما با اینکه هر 2 بازی در حد عالی هستند ولی حتی اگه با هم زور بزنن و دانته و ورجیل و ... رو هم صدا کنن و هزارتا کار دیگه هم بکنن . بازم جلوی کریتوس و عظمتش زانو می زنن !!

heavenly sword با ninja giaden قابل مقایسه نیست؟
ninja giaden بهترین ومعروف ترین بازیx360است!
heavenly swordهمچنین جزو بازی های خوب x360است!
درninja giadenخون فراوان به کار رفته استو کشتن در ان بسیار سخت است؟
درheavenly swordکشتن بسیار راحت است؟
در مجموع ninja giadenازheavenly swordخیلی بهتر است ؟
ان هایی که ps3دارد وقتی این بازی را میبینند باید گریه کنند؟
کی گفته بهترین و معروفترین بازی 360 هست؟:laughing:
این همه بازی...اگه هم از نظر انحصاری میگید...از نظر من حق گیرز آو وار هست...

NG2
من خودم تو این بازی چیز خاصی ندیدم به جز گیم پلی که اونم شاهکار نبود . داستان واقعا کلیشه ای بود شخصیت خیلی بی روح
HS
توی اینم داستان شروع خوبی داشت ولی خیلی زود بازی تموم میشد

در کل HS رو ترجیح میدم

منم هر دو رو بازی کردم و به نظر من اصلا مقایسه این دو کار اشتباهیه. آخه این دوتا چه ربطی به هم دارن :confused: .
در ضمن به قول دوستان بیشتر سلیقه ای هست و اونایی که PS3 دارن خوب معلومه که میان میگن HS بهتره.اوناییم که 360 دارن به هم چنین. تو نظر سنجی هم شرکت نمی کنم.

در ضمن به قول دوستان بیشتر سلیقه ای هست و اونایی که PS3 دارن خوب معلومه که میان میگن HS بهتره.اوناییم که 360 دارن به هم چنین. تو نظر سنجی هم شرکت نمی کنم.

چرا؟ مگه همه فنبوی هستن که چشم ببندن و نظر بدن؟ کسی نظر میده که هر دو رو بازی کرده باشه

منم هر دو رو بازی کردم و به نظر من اصلا مقایسه این دو کار اشتباهیه. آخه این دوتا چه ربطی به هم دارن :confused: .
شما یگو چرا به هم ربطی ندارن؟
ما که والا هرچی فکر میکنیم چیزی دستگیرمون نمیشه:(

ninja Gaiden 2 اولین بازیی بود که وقتی تمومش کردم دی وی دی شو شکستم
حداقل DVD ـش رو مینداختی توی جوب که یه بنده خدایی گیرش بیاد بازی کنه. اگه انقدر از بازیش بی زار بودی چرا تمومش کردی ؟!

فعلا تا اینجای کار دنیا به کام PS3 پیش میره و آخرین امید 360 تو بازی های انحصاری Gears of War2 وشاید هم Alin Wake ولی یه نگاه به لیست بازیهای PS3 بنداز سرت گیج میره.
اونوقت معلوم میشه که کیا باید به حال نیامدن یه بازی روی کنسولشون گریه کنند
سعی کن یه پست تو این فروم بزنی که کمی مفید باشه
17 تا پست زدی یک پست نمیشه ازت پیدا کرد که توش فن بوی بازی نکرده باشی
همینجوری ادامه بدی تا چند وقت دیگه از بیخ بن میشی, اون موقع است که باید دنبال یه فروم دیگه بگردی برای ادامه فن بوی بازی هات :smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or