Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
نه عزیز ناشیانه چیه ، سواله دیگه ...

اون اگه اشتباه نگم یک نوع تریلر بود که به صورت (واقعی/کامپیوتری) ساخته شده بود مثل مثلا یک فیلم هالییودی با عناصر خیالی که تهیه کننده مجبور در کنار فیلم برداری واقعی یک سری بخشهای فیلم رو هم توسط کامپیوتر بسازه ...

این ماجرا برمیگرده به قبل Halo Reach که تو تریلر نشون میده کت میخواد بمب رو برسونه به سفینه کاوننت ها ولی نمیتونه ، اینجا تام وارد صحنه میشه و بمب رو میبره میندازه تو سفینه و بعدش هم متاسفانه میمیره ... جانشین تام در گروه هم Noble Six میشه بعد ها ...
قبل از اینکه بازی کنم هی می گفتم اصلا این لایو اکشن را برای چی دادن بیرو.ولی مثل اینکه به درد داستان بازی می خورد....

دوستان یک سوال: هر Mission که تمام میشه باید خودمون به صورت دستی ببریم Mission بعدی؟ نمیشه کاری کرد که اتوماتیک بره؟ منطورم قسمت تک نفره بازی هست

خُب منظورش میهن عزیزمون ایران است:دی
منتها فرقش اینه که همین اینجا، 99% هیلو 1 و 2 (مخصوصا 1) رو بازی نکردند. به خاطر همین هم محبوب نبود:دی حالا که ریچ تونسته در حد هیلو 1 (و شاید هم بالاتر) ظاهر بشه، داره محبوب میشه خدا رو شکر...:دی
من قک نمیکنم واقعا" اینطوری باشه ...
دلیل عدم محبوبیت هیلو تو ایران ناشی از بازی نکردنش نیست ، بخاطر عدم علاقه ی ایرانیا به داستانهای فضایی جرج لوکاسیه...وگر نه هم هیلو 1 و هم هیلو 2 روی PC هم عرضه شدن و خیلی نتونستن توجه ایرانیا رو جلب کنن ... حتی نسخه ی 3 که روی 360 عرضه شد ، اما بازم مردم ما روی خوشی بهش نشون ندادن ...
ولی واسه مایی که عاشق داستانهای فضایی هستیم ، هیلو از روز اول هیلو بوده و باهاش حال کردیم ... نه حالا که گرافیکش در مقابل بازیای روز کم نمیاره :دی

من اولش new game باز کردم درست بود. اما save پرید رفتم از Campaign آوردم انگار اینجوری شده=((:(( چی کار کنم الان؟:((
آقا من که گفتم، وقتی میخواید از بازی بیرون بیایید، Start بزنید و Save and Quit. چون Checkpoint های بازی به صورت شناوره و حتما از یه جای خاص چک پوینت نمیده، بستگی به شرایطتون میده.

========

خُب دوستان فعلا به فکر گرفتن Credits نباشید:دی چون بانجی گفته در روز عرضه بازی هر چی گرفتید Reset میشه:دی

سلام
شانس من 1 روز قبل اینکه ریچ بیاد کنسولم 3 چراغ داد:دی ولی بالاخره رفتم یه کنسول گیر اوردم و ریچ زدم به بدن!!
مثل اینکه این ریچ تا کشته نده نمیشه:دی واسه اینکه این قدر هیجان داشتم ببینم چیه که شما ها این قدر ازش تعریف میکنین پلیس گرفت منو و جریمه شدم...
فقط میتونم بگم epic !! واقعا فوق العادست!شماره ی یکش که خیلی فاز داد بهم ولی این 100برابر بالاتره ! (با اغراق:دی)
گرافیکش واقعا عالیه خوشحالم همین یه بهونه از این سری برداشته شد...
من همیشه عاشق موسیقی هلو بودم کی میتونه نباشه؟ ریچ هم بی نظیره! فقط این وسط فحش میخورم که صدای اون اسپیکر رو کم کن لعنتی دیوونه شدیم:دی!!!
فعلا یه 2 ساعتی بازی کردم خیلی هیجان دارم ادامش رو ببینم خیلی عالیه...
موفق باشید

قضیه credits چی هست بابی؟
بانجی چی رو ریست میکنه؟:دی
ای خدا:دی

بابا همون CR دیگه:دی بازی میکنی بعد بهت درجه میده و میتونی Armor های جدید بخری و اینا:دی هرچی از این CR بگیری، موقع عرضه بازی Reset میشه که حق اون بدبختهایی که روز عرضه میگیرن پایه مال نشه:دی

من امروز بازیو گرفتم
حقیقتش اولین هیلویی که بازی کردمODST بود و اصلا هم خوشم نیومد
(اینو که میخواستم بگیرم هی با خودم تو کلنجار بودم که بگیرم یا نگیرم)
ولی واقعا این بازی ذهنیت بد من رو نسبت به هیلو عوض کرد
گرافیکش خیلی خوبه گیم پلی روونی هم داره ولی از همه مهمتر داستانشه که عالیه
من که واقعا حال کردم

دوستان به نظرتون بازی رو بگیرم؟
می دونم سئوالم خیلی ضایع هست، ولی چون من شماره های قبلی این سری رو بازی نکردم،
از داستان و گیم پلی بازی خبر ندارم و می ترسم که از بازی هیچ نفهمم.
ممنون می شم اگه راهنماییم بفرمایید.

دوستان به نظرتون بازی رو بگیرم؟
می دونم سئوالم خیلی ضایع هست، ولی چون من شماره های قبلی این سری رو بازی نکردم،
از داستان و گیم پلی بازی خبر ندارم و می ترسم که از بازی هیچ نفهمم.
ممنون می شم اگه راهنماییم بفرمایید.
آره...هر جور گیمری از هر قشر و با هر سلیقه ای هم که باشی از هیلو ریچ لذت میبری :دی
دوستان بازی چند ساعته تقریبا؟
حدس بزن آرش :دی

آخرین ویرایش:
ای خدا:دی

بابا همون CR دیگه:دی بازی میکنی بعد بهت درجه میده و میتونی Armor های جدید بخری و اینا:دی هرچی از این CR بگیری، موقع عرضه بازی Reset میشه که حق اون بدبختهایی که روز عرضه میگیرن پایه مال نشه:دی
خب من که قبل بازی و تو پروفایل آفلاین اچیو گرفتم اگه بخوام گلد بخرم و انلاینش کنم همش میشه 0 ؟ :دی
اخه قبل اینکه اصا برم تو ریچ کنسولو از برق کشیدم ساعت و تقویمش رفت رو factory setting :d حالا چجوری میخواد مچه منو بگیره ؟ :d

من حرفی از اچیو زدم؟:|

CR ریست میشه، به خدا CR رو میگم:دی
حتما یه جوری تاریخ گرفتن CR رو سیو میکنه، چمیدونم:دی
من به تمام احتمالات فکر کردم و دیدم خودم ماکروسافت نمیتونه تو حالت افلاین مچ بگیره چه برسه به بانجی :دی این احتمالا برای اونایی هست که کنسولو از برق نکشیدن :دی من مخم تو این کارا خیلی خوب کار میکنه :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or