Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
خُب از هیلو انتظار یه بازی آشغال داشتن دیگه:biggrin1: مثلا Halo 1 و 2 و 3 با میانگین های بالای 94 همه بازیهای بدی بودن:biggrin1:
بالاخره باید قبول کنی که هیلو های قبلی به اندازه ی Reach تو اینجا محبوبیت نداشتند...همین صفحات قبل تر رو یه نگاه بندازی متوجه میشی که خییلی ها گفتن من از هیلو 3 بدم می اومد اما این یکی شاهکاره....:d..
واقعا .این اولین هیلو ی ایرانی پسند بانجیه..:d.
پ.ن:نمیدونم چرا هر وقت میخوام بازی رو بگیرم نمیشه...:( مثل اینکه قسمت نیست ما بازی کنیم...:|

GOTY 2007
کی شد ؟ :d Halo 3 ! :d با حضور غولی به نام SMG1 :d این دفعه امتیازSMG2 هم از دفعه قبلی کمتر شده (با این که واقعا شاهکاره) اما مولتی پلیر هم بسیار تو این انتخاب اثر داره ! :d
کی میگه Halo 3 شد GOTY ـه 2007 ... ؟!

ای کاش میشد مدهای آنلاینش رو هم با bot ها بازی کرد(مثه geow و kz2)اینجوری لااقل کسایی هم که خیلی وقت و امکانات دسترسی به بازی آنلاین رو نداشتن هم یه جورایی میتونستن لذت ببرن...چون مطمینا مولتیش ویرانگر خواهد بود........... .:d

اين حرفا ديگه خيلی چيپ شده کلاس بازيو پايين نياريد!

امروز صبح گفتم برم ببينم Fire Fight چجوريه اوّل ميخواستم نيم ساعت بازی کنم ولی نفهميدم چی شد 3 ساعت بازی کردم!
معرفی میکنم، کسی که فحش های رکیک :d به این شاهکار میداد و امتیازشو از KZ پایینتر تلقی میکرد!

من هم واقعا درگیر این شاهکار شدم! هیچ عیبی نمیشه ازش در آورد!

ای کاش میشد مدهای آنلاینش رو هم با bot ها بازی کرد(مثه geow و kz2)اینجوری لااقل کسایی هم که خیلی وقت و امکانات دسترسی به بازی آنلاین رو نداشتن هم یه جورایی میتونستن لذت ببرن...چون مطمینا مولتیش ویرانگر خواهد بود........... .:d
شما Firefightـش رو بازی کنی آنلاین رو میگذاری کنار:دی
خود FF شامل 7-8 تا مُد مختلف میشه! یه نگاه به Settingـش هم بندازی وحشت میکنی:دی کوچکترین جزئیات توی هر راند هم قابل شخصی سازی کردن است.

آقا لطفا بحث امتیاز و بهترین و اینا رو اینجا نیارین ، تاپیک داره میتونین اونجا ادامه بدین .

دوستان بابا ما یه سوتی دادیم بیخیال شین دیگه :d
بی شوخی میگم سوتی نده ، اینجا جنبه ـش رو ندارن پدرت رو درمیارن !

من هم واقعا درگیر این شاهکار شدم! هیچ عیبی نمیشه ازش در آورد!
افت فریم:d

تو کجا؟!این اینجایی که میگی کجاست ؟
خُب منظورش میهن عزیزمون ایران است:دی
منتها فرقش اینه که همین اینجا، 99% هیلو 1 و 2 (مخصوصا 1) رو بازی نکردند. به خاطر همین هم محبوب نبود:دی حالا که ریچ تونسته در حد هیلو 1 (و شاید هم بالاتر) ظاهر بشه، داره محبوب میشه خدا رو شکر...:دی

پ.ن: خواهشا دیگه بیخیال GOTY و سوتی و Halo 3 و چیزهای دیگه بشید. دو صفحه آخر تاپیک تقریبا از موضوع اصلیش خارج شده.

دوستان من خیلی با هیلو آشنایی یه توضیحاتی در مورد skull ها میدید؟ بعد هم اینکه چجوری اون حرکات میلی رو که دوربین سوم شخص میشد میشه انجام داد؟

سلام
راستی این Live Action بازی بود که kat داره میدود و یه بمب میاد زیر پاش اون چی بود؟
فرقش با این Halo:Reach چی بود؟
سوالم ناشیانه بود؟
من فقط شماره 3 و اینو بازی کردم زیاد از این حرفا سر در نمیارم.

دوستان دیشب من ساعت 8 شب نشستم پاش دوباره دیدم ساعت 1:30 هست تموم دشه :d
فقط میتونم بگم فوق العاده بود ! :d
اسپویلـــــــــــــــــــــــــر شدید :d
اما آخرش بازم رییس رو ندیدیم اما به درک :d اون کلاه خودی که اول نشون داد آخر فهمیدیم ماله N6 بود بدبخت ! :d همشون مردن بیچاره ها ! :d بری KAT و jorge خیلی دلم سوخت :(

سلام
راستی این Live Action بازی بود که kat داره میدود و یه بمب میاد زیر پاش اون چی بود؟
فرقش با این Halo:Reach چی بود؟
سوالم ناشیانه بود؟
من فقط شماره 3 و اینو بازی کردم زیاد از این حرفا سر در نمیارم.

نه عزیز ناشیانه چیه ، سواله دیگه ...

اون اگه اشتباه نگم یک نوع تریلر بود که به صورت (واقعی/کامپیوتری) ساخته شده بود مثل مثلا یک فیلم هالییودی با عناصر خیالی که تهیه کننده مجبور در کنار فیلم برداری واقعی یک سری بخشهای فیلم رو هم توسط کامپیوتر بسازه ...

این ماجرا برمیگرده به قبل Halo Reach که تو تریلر نشون میده کت میخواد بمب رو برسونه به سفینه کاوننت ها ولی نمیتونه ، اینجا تام وارد صحنه میشه و بمب رو میبره میندازه تو سفینه و بعدش هم متاسفانه میمیره ... جانشین تام در گروه هم Noble Six میشه بعد ها ...

• Like
Reactions: lp.love

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or