Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
دوستان بزرگوار یه سوال دارم اگه بی ربطه ببخشید :">

من عاشق یه بازیهایی هستم مثل کال اف دیوتی

این بازی halo مثل اوناست؟ یا خیلی تخیلی هست و پر از اژدها و اینچیزاست؟ :-/

ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
میخام برم بخرمش الان دو دل شدم

مگه بازی جاپونیه!؟:d

بله تخیلی هست تنها وجه مشترکش با CODهم FPSبودنشه!
اما یکبار هم که شده امتحانش کن ضرر نمیکنی!:d

من خودم تنها FPSی که براش شخصیت قائلم همینه!

اقایون

اقایون

چرامیزننین؟

5qa9u2r5zpky6szshare.gif

جن نفر به یه نفر؟ :d

از بابت راهنماییتون ممنون :-*

فقط این افت فریم بعضی نقاط میره رو اغصاب اما من کلا قبل از این که 360 بگیرم 90% بازی هام با افت فریم رو pcـیم اجرا میشد برا همین مشکلی ندارم
من که افت فریمی ندیدم!:دی

من که افت فریمی ندیدم!:دی
احتمالا اشکال از دیسکه ! :d مردک گرون باهام حساب کردا :دی همیشه 2500 میدادم ایندفعه گفت هیلو ریچهخ بزرگترین بازیه قرن بجای این که تخفیف بده 500 کشید روش :دی
راستی دوستان این بازی داستان هم داره یعنی ؟ :دی پس چرا من هیچی ازش نمی فهمم ؟ :دی
هیچــــــــی از داستانش نفهمیدم تا الان :دی بابی بیا داتانشو بنویس که کارم لنگه :دی بخدا داستانش عایدم نمیشه چیزی ازش :دی اصا نمی فهمم برا چی الان دارم میجنگم :دی البته میدونم ریچ و انا رو اما هسته اصلی داستان بوقش رو هم نفهمیدم :دی
اگه یکی بیاد تو پروفایلم تا مرحله 6 داستانو توضیح بده من تا اخر عمر نوکرشم ! :d

ولی با این حساب قکر کنم میانیگن امتیازاتش بالای 9.5 بشه.

اين حرفا ديگه خيلی چيپ شده کلاس بازيو پايين نياريد!

امروز صبح گفتم برم ببينم Fire Fight چجوريه اوّل ميخواستم نيم ساعت بازی کنم ولی نفهميدم چی شد 3 ساعت بازی کردم!

ميتونم بگم بازی شاهکاره اینقدر آدمو درگیر میکنه که اصلا متوجه گذر زمان نمیشه آدم.ببینم شما هم وقتی از بازی میاین بیرون بازی از چکپوینت میاد یا از اول مرحله:-/؟

ميتونم بگم بازی شاهکاره اینقدر آدمو درگیر میکنه که اصلا متوجه گذر زمان نمیشه آدم.ببینم شما هم وقتی از بازی میاین بیرون بازی از چکپوینت میاد یا از اول مرحله:-/؟
در مورد این قضیه چک پوینت بگم که وقتی میخوایید از بازی بیایید بیرون، اول Start رو بزنید، بعد Save & Quit. اینجوری تا همونجایی که هستید Save میکنه، ولی اگه همینجوری یهویی خاموش کنید ممکنه برگرده اول اون مرحله:دی

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((دلیل گریه ام را می خواهید بدونید,اگر تموم کردید برید اسپویلر:
نوبل 5!جورج بابا!چی شد؟چرا همچین کرد......ولی اون صحنه ی آخر یه لحضه خنده ام گرفت با یه دست ما را از زمین کند!
دوستان بازی چند مرحله است؟من الان 7 تا رفتم.

10 چپتر هست !
منظورت از ده چپتر چیه؟یعنی مثلا اون قسمتی که سوار جت می شیم می ریم فضا چپتر چنده؟
تو صفحات قبل گفتیم که:دی اون مربوط به یکی از ماموریت های قدیمی Noble Team بوده. اون موقع هنوز Noble Six (یعنی ما:دی) وارد این گروه نشده بود. اینجا Kat دستش رو از دست میده. اون یارو هم که بمب رو برداشت انداخت تو سفینه کاونانت ها، همون عضو قدیمی (تام) است که مُرد و جاش Noble Six اومد (یعنی ما اومدیم جاش:دی).

آهنگ هم که معلومه کار مارتی بود:دی کلا آهنگساز بازی، رو دستش زاده نشده...
یه سوال:
این ماموریت همون ماموریتی هست که kat تو غاز راجع بهش حرف می زد؟همونی که از اون این ایده به ذهنش رسید که با جت به اون سفینه حمله کنیم؟!

Halo : Rech

Remember Reach , Remember Noble Team

تموم شد ! وحشتناک بود بازی مخصوصا بخش داستان ، یکی از بهترین بازیهایی که این نسل انجام دادم و بین 3 Game برتر این نسل ـه برام و به راحتی میگم بهترین FPS تمام تاریخ ...

Game Play : واقعا روون ـه گیم پلی بازی و اصلحه اصلی Noble Six کار رو تکمیل میکنه و یک حس خوبی به آدم میده موقع شلیک ، از یک نوع کلت دستی بگیر تا اسلحه های پلاسمایی کاوننت ها و بمب انداز ها همه و همه به کار میاد در بازی مخصوصا شاتگان که بعضی مواقع باعث نجات سلامتیتون میشه ... در مورد بمب ها باید بگم واقعا به کار میان چون محیط بازی خیلی شلوغه و تعداد کاوننت ها هم به طور معمول زیاد هست مخصوصا یک نوع بمب چسبنده که به نظرم مختص الیت هاست که وقتی سمت شما میدون زود شرشون رو کم کنید ... در مورد وسایل نقلیه بگم که تنوعشون خیلی خوبه و یک تنوع خاصی به گیم پلی میبخشه و غیر ماشین بنظرم بقیه خیلی راحت میشه کنترلشون کرد ... یکی از جذابیت های گیم پلی که شخصا خیلی ازش خوشم میاد Knife کردن هست که وقتی کسی رو نایف میکنید دوربین بازی میشه سوم شخص و میتونید انیمیشن زیبای این بخش رو ببینید .

گرافیک : گرافیک بازی واقعا خوبه ، کم لطفی بگیم بازی گرافیکش معمولی ولی این طور به نظر میاد که از هم رده هاش کیفیت پایین تری داره اونم به خاطر وسعت بالای محیطش هست ، Draw Distance تو این بازی فوق العادست شخصا بعضی مواقع از بازی دست میکشیدم و به دور دست ها نگاه میکردم ! از نورپردازی بازی بگم که خیلی خوب کار شده مخصوصا در مرحله آخر که بازتاب نور روی محیط و اسلحه عالی کار شده و حتی میتونید همان اول بازی با نگاه انداختن به محیط و اطراف حرف منو تایید کنید ، از افکت شلیک اسلحه ها بگم که عالی پلاسماها واقعا بی نظیر کار شدن و اثرت برخوردشون روی زمین یا دیوار خیلی خوبه ولی به شخصه وقتی اسلحه یکی از الیت ها رو برداشتم و به دیوار ضربه زدم تازه فهمیدم اثر پلاسماها در برابر این هیچه !! انفجارهای بازی من یکی رو که جذب خودش کرد انفجار سفینها و پایگاه های کوچیک بقدری قشنگ کار شده که من هر وسیله قابل انفجاری رو منفجر میکردم تا فقط افکتش رو ببینم ! بازی واقعا شلوغه یعنی به هر جا که نگاه کنید در حال جنگه و این حس رو به شما القاء میکنه شما دقیقا وسط جنگید و همه در حال دفاع از ریچ هستن ...

موسیقی و صداگذاری : بی نظیر بی نظیر ! کافی همون اول که نام بانجی رو صفحه نقش میبنده به موزیک گوش بدید تا بفهمید چی میگم واقعا حماسی ، مانی که دارید میجنگید زمانی که بدنبال ماموریت فوق مهمی هستید و زمانی که باید ناراحت باشید موسیقی فوق العاده عمل میکنه و دقیقا حس اون برهه از زمان رو بهتون القاء میکنه ... صداگذاری شخصیت ها اسلحه ها کاوننت ها و مخصوصا الیت ها همه و همه دقیق کار شدن و بعد کمی آشنا شدن با بازی از صدا میتونید بفهمید چه نوع سلاحی داره شلیک میشه !

داستان : خیلی احساسی ـه داستان بازی ، چون شما میدونید سرنوشت ریچ رو چون گروه میدونن آخر کار ماموریت چیه هدف چیزی فراتر از اونی که فکرش رو بکنید ، داستان بازی تم احساسی داره به قدری که در طول بازی چندین بار اشک من رو درآورد مخصوصا بعد پایان بازی ... ریچ از اون دسته بازیهایی که تا چند وقت از یادتون نخواهد رفت و این قضیه جایی خودشو نشون میده که درک احساستون مثل من باشه !!!

یادم رفت بگم در بعضی از قسمتهای بازی افت فریم مشاهده میشه که خیلی زیاد نیست و لطمه ای به بازی وارد نمیکنه ...

• Like
Reactions: pandora tomorrow
دوستان من الان دیوانه فایرفایت شدم :d یه جورایی شبیه Horde هست اما واقعا نسبت به Horde که دارای جذابیت کم نظیری بود این یکی خیلی ســـــره :d الان هی داشتم میرفتم تکی و امیدی نداشتم واقعا :دی

منظورت از ده چپتر چیه؟یعنی مثلا اون قسمتی که سوار جت می شیم می ریم فضا چپتر چنده؟

چپتر = قسمت .... فکر کنم چپتر 5 ـه !

...

این ماموریت همون ماموریتی هست که kat تو غاز راجع بهش حرف می زد؟همونی که از اون این ایده به ذهنش رسید که با جت به اون سفینه حمله کنیم؟!
ایده کت که میگم به ان سفینه بزرگه که پر اسلحه و نیرو هست حمله کنیم و... چپتر 5 هست .

آخرین ویرایش:
خوب منم بازی رو تموم کردم . گریه دار ترین و غمناک ترین و توپ ترین بازی بود که تو این نسل انجام داده بودم . و هیچ اشکالی هم نمی تونم ازش بگیرم . واقعا عالی بود . خوب از داستانش شروع می کنم .
داستانشو واقعا غمناک درست کرده بودن . هر چی به آخر نزدیک تر می شدی غمگین تر می شدی . من بیشتر از همه وقتی که جرج اون پلاکشو داد به ما رو برو انداخت بیرون گریم گرفت :(( . همه ی جای بازی گریه آور بود . واقعا هم تیمی های با مرامی داشتیم :d . اما اینو نفهمیدم که برای جون چه اتفاقی افتاد ؟ واقعا کشته شدن همه ی Noble team زیبا و گریه آور بود . نوبل 6 هم واقعا توی تنهایی کامل مرد . هی خیلی داستان خفنی بود .
خوب حالا می رسم به موسیقی و صدا گذاری . واقعا عالی بود . موسیقی با جو بازی واقعا جور بود و مثل داستانش غمناک درسته کرده بودن . واقعا حماسی و زیبا بود اصلا اون احساسی که تو بازی با این موسیقی ها به دست می یاری قابل وصف نیست ( چه شاعرانه :d )
حالا گیم پلی . گیم پلی که مثل همه ی هیلو ها عالی بود و نسبت به هیلو های قبلی پیشرفت زیادی داشت . سلاح ها واقعا عالی بودن . و سلاح اصلی مناسبی رو برای نوبل 6 قرار داده بودن . این سیستم های قدرتی جدید هم که به بازی اضافه شده بود بسیار عالی بود و نسبت به هیلو های قبلی 180 درجه تغییر کرده بود . سیستم جدیدیم که من خیلی حال کردم اون سیستمی بود که وقتی دشمن به پشت وایساده و می رین بکشینش به جای اینکه با اسلحه یا مشت بزنه بهش اون چاقو ، قمه ، سر نیزه حالا نمی دونم هرچی :d در می یوورد و می زد تیکه پارش می کرد . ها یه چیزی یادم رفت اونم گسترده شدن محیط بازی بود که برای یه بازی اول شخص ینی به تمام معنا عالیه . اون وسایل نقلیه و جت و هلیکوپتر هم مثل قبل عالی بود و استفاده ازشون راحت بود . اصلا در کل گیم پلی روونی داشت .
خوب حالا گرافیک : گرافیک بازی به نظر من عالی بود . نمی دونم چرا بعضی از دوستان می گن گرافیکش بده . من که خیلی حال کردم . به ویژه هر چه قدر می رفتی جلوتر گرافیک بهتر می شد و به نظر من تو قسمتی که تو فضا بودیم خیلی گرافیک عالی بود یا وقتی به دور دست ها نگاه می کردی واقعا عالی و خوش رنگ درست کرده بودن .
اما هیچی داستانش نمی شه خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم .
در آخرم نمره ی من به این بازی :
گرافیک : 10
گیم پلی : 10
داستان : 10
موسیقی و صدا گذاری : 10
جذابیت : 10
نمره کل : 10
:d
حالا برم رو درجه لجندری یه دست دیگه بزنم ببینم می تونم طاقت بیارم . :d

ویرایش : آره علیرضا خان همه ی چیزایی که تو پست قبل من گفتی درسته . اون ماموریته همونه .

فقط میتونم بگم GOTY بی چون و چرا امساله:d

همینه شکی درش نیست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or