Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
منظورت از ده چپتر چیه؟یعنی مثلا اون قسمتی که سوار جت می شیم می ریم فضا چپتر چنده؟

چپتر = قسمت .... فکر کنم چپتر 5 ـه !

...

این ماموریت همون ماموریتی هست که kat تو غاز راجع بهش حرف می زد؟همونی که از اون این ایده به ذهنش رسید که با جت به اون سفینه حمله کنیم؟!
ایده کت که میگم به ان سفینه بزرگه که پر اسلحه و نیرو هست حمله کنیم و... چپتر 5 هست .
نه!پس من اخراشم...چرا داره تموم می شه؟

متاسفانه تموم شد.........خداییش از halo انتظار همچین بازی خفنی رو نداشتم انصافا همه چی در حد استاندارد بود.......گبم پلی باقلوا بود....بسیار بسیار روان وجالب .....والبته اون وسایل نقلیه هم بدجوری بازی رو متنوع کرده بود از سفینه بگیر تا ماشین...... .

گرافیکشم جزو بهترین های نسل نبود ولی تقریبا "خیلی خوب رو به عالی"بود.

افرین به بانجی افرین.......... .

فقط دوستان:
قسمت داستانیش کوتاه نبود ؟؟یا ما خیلی سریع تمومش کردیم؟:d

آخرین ویرایش:
قسمت داستانیش کوتاه نبود ؟؟یا ما خیلی سریع تمومش کردیم؟:d
نه، برای یک بازی FPS اصلا کوتاه نبود، مناسب بود مدتش. اگه این کوتاهه پس MW2 چیه؟:دی
منتها جوری ساخته شده که آدم گذر زمان رو احساس نمیکنه، واسه همین به نظر میاد که زود تموم میشه!
اخه ادم چی بگه؟؟؟:-o
خُب از هیلو انتظار یه بازی آشغال داشتن دیگه:دی مثلا Halo 1 و 2 و 3 با میانگین های بالای 94 همه بازیهای بدی بودن:دی
کجای این حرف من چرت یا دروغ یا فلانه؟
کُلش:دی
تمام شماره های هیلو عالی بودن، Reach هم از هیلو 3 خیلی بهتره، ولی نه اینکه بگیم 5 سر و گردن (!). اون دیگه نظر شماست.
مولتیشو کاری ندارم ولی حداقل بخش داستانی این شماره از 3 خیلی سرتر بود....(انصاف 5 سر و گردن میشه)

مطمین باشید این نظرو خیلی ها دارن فقط کافیه پستهای چند صفحه پیش رو بخوونید تا ببینید چند نفر گفتن که"شماره قبلیش خوب نبود" "چرت بود" ازش متنفر بوددم" یا....ولی از این شماره خیلی خوششون اومده......
خُب منم که گفتم بهتره:دی نگفتم؟ ولی دیگه 5 سر و گردن خداییش خیلی خنده داره:دی Reach از نظر گرافیک و بار دراماتیک خیلی سرتر از Halo 3 است، ولی خُب Halo 3 هم گیم پلی فوق العاده ای داشت.

پ.ن: 90% جوگیری های منفی در مورد Halo 3 به خاطر گرافیکش بود.

آخرین ویرایش:
اخه ادم چی بگه؟؟؟:-o

لازم نیس چیزی بگید دوست عزیز........این بازی از halo3 و odst تقریبا 2 سر و گردن که نه 5 سر و گردن بالاتر و تقریبا میشه گفت بهترین این سریه.......منی که از halo بدم میومد انصافا این شماره رو شاهکار میدونم......... و کلا بانجی تو این شماره به زیبایی ضعفای halo رو شناسایی کرده و در نتیجه بازی به مراتب با کیفیت تری رو عرضه کرده..... .

کجای این حرف من چرت یا دروغ یا فلانه؟

کُلش:دی
تمام شماره های هیلو عالی بودن، Reach هم از هیلو 3 خیلی بهتره، ولی نه اینکه بگیم 5 سر و گردن (!). اون دیگه نظر شماست.
مولتیشو کاری ندارم ولی حداقل بخش داستانی این شماره از 3 خیلی سرتر بود....(انصاف 5 سر و گردن میشه)

مطمین باشید این نظرو خیلی ها دارن فقط کافیه پستهای چند صفحه پیش رو بخوونید تا ببینید چند نفر گفتن که"شماره قبلیش خوب نبود" "چرت بود" ازش متنفر بوددم" یا....ولی از این شماره خیلی خوششون اومده......

خُب منم که گفتم بهتره:دی نگفتم؟ ولی دیگه 5 سر و گردن خداییش خیلی خنده داره:دی Reach از نظر گرافیک و بار دراماتیک خیلی سرتر از Halo 3 است، ولی خُب Halo 3 هم گیم پلی فوق العاده ای داشت.

بابا حالا 5 سر و گردنو مثال زدم....شما بگو 3 سر و گردن:dدر کل این شماره همه چیش از 3 سرتر بود.....گرافیک و داستان رو که شما گفتی......
طراحی مراحل خیلی خیلی پیشرفت کرده....
فضای جنگ خیلی خیلی بهتر به ادم تزریق میشه...
صدا گذاری اسلحه ها خیلی بهتر شده
ابهت اسلحه ها حتی مال دشمن ها هم خیلی خیلی واقعی تر شده........

کلا به بازی روح تزریق شده.....بازی جوندار شده......کلا اندازه یه نسل پیشرفت کرده....اینا رو شما که فن halo هستی کمتر متوجه میشی چون فن این بازی هستی ....ولی منی که از halo بدم میومد(تقریبا از همه چیش)با بازی این نسخه ازش خوشم اودمده این موارد واسم ملموسترن علتشم همونایی که بالا گفتم...نه فقط گرافیک و داستان........ .

بهر حال بحثو کش ندیم بهتره ....مهم اینه که halo باز هم سرافراز شد......:d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mohsen67
به نظرم بازی ارزش داشتن CS طولانی تر رو واقعا داشت ، CS ـهای بازی بنظرم مدت زمانش کم بود ولی همون خیلی عالی کار شده بود ...

فک کنم دلیلش این باشه که بیشتر از 1 dvd نشه
اگه بنا به محیدویت DVD 9 ـه ، بازی فقط 6,6 گیگه که .

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها من امروز بازی رو گرفتم و لی تا میزارم تو دستگاه این پیغام رو میده....
this disc is unreadable
1-clean the disk with a soft cloth
2-restart the console
بنظرتون عیب از کجاست؟؟؟:(

سلام بچه ها من امروز بازی رو گرفتم و لی تا میزارم تو دستگاه این پیغام رو میده....
this disc is unreadable
2-restart the console
معلومه عیب از کجاست یا دیسک خرابه یا درایورت که اگر دیسک های دیگر رو می خونه پس دیسک خرابه!

this disc is unreadable
2-restart the console
شما یه دست دیسکو تمیز کن (با آب نه :d رنگ دیسک میره :دی) ببین شاید درست شد ;)

هروقت سوپرماریوگالاکسی 2 مرد یه هیلو بهترین بازی سال میشه ...
البته منم از بهترین شدن هیلو و مس افکت و گاو و گرن توریزمو و ... استقبال میکنم ... اما بعید میدونم :(
اِ اشتباه کردم کیوان خان ببخشید :دی اما امسال سال ریچه ! :دی
دیگه جوگیر نشو:biggrin1:
تو 2007 بیشتر GOTY ها رو Bioshock و SMG بردند. یه سریش هم MW1
بابا جو ریچ رفته تو وجودم :دی راست میگی دیدم ماله یه مجله بوده :دی
GOTY 2007
کی میگه Halo 3 شد GOTY ـه 2007 ... ؟!
بالا رو بخون روشن میشی حاجی :دی یه سوتی بود :دی
فرهود میگیرم میزنمتا ! :biggrin1:
کجا هیلو 3 GOTY شد 2007 ؟لینک بیار ...
اکثر جاها Bioshock رو بهترین انتخاب کردن و جمیعی هم Super Mario Galaxy و COD 4...یه تعدادم Halo 3...ولی فک کنم اونایی که سوپر ماریو رو انتخاب کردن بیشتر بودن ، ضمن اینکه میانگین امتیازای سوپر ماریو بالاترین بوده تو سال 2007...
بجان خودم من مطمئن بودم هیلو 3 نبوده :دی فقط یه لحظه تو نت یه گشتی زدم اشتباهی دو خطو اشتباه خوندم :دی
ویرایش شد :دی

آخرین ویرایش:
GOTY 2007 کی شد ؟ :d Halo 3 ! :d با حضور غولی به نام SMG1 :d این دفعه امتیازSMG2 هم از دفعه قبلی کمتر شده (با این که واقعا شاهکاره) اما مولتی پلیر هم بسیار تو این انتخاب اثر داره ! :d
دیگه جوگیر نشو:دی
تو 2007 بیشتر GOTY ها رو Bioshock و SMG بردند. یه سریش هم MW1.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or