لازم نیس چیزی بگید دوست عزیز........این بازی از halo3 و odst تقریبا 2 سر و گردن که نه 5 سر و گردن بالاتر و تقریبا میشه گفت بهترین این سریه.......منی که از halo بدم میومد انصافا این شماره رو شاهکار میدونم......... و کلا بانجی تو این شماره به زیبایی ضعفای halo رو شناسایی کرده و در نتیجه بازی به مراتب با کیفیت تری رو عرضه کرده..... .
کجای این حرف من چرت یا دروغ یا فلانه؟
کُلش

تمام شماره های هیلو عالی بودن، Reach هم از هیلو 3 خیلی بهتره، ولی نه اینکه بگیم 5 سر و گردن (!). اون دیگه نظر شماست.
مولتیشو کاری ندارم ولی حداقل بخش داستانی این شماره از 3 خیلی سرتر بود....(انصاف 5 سر و گردن میشه)
مطمین باشید این نظرو خیلی ها دارن فقط کافیه پستهای چند صفحه پیش رو بخوونید تا ببینید چند نفر گفتن که"شماره قبلیش خوب نبود" "چرت بود" ازش متنفر بوددم" یا....ولی از این شماره خیلی خوششون اومده......
خُب منم که گفتم بهتره

نگفتم؟ ولی دیگه 5 سر و گردن خداییش خیلی خنده داره

Reach از نظر گرافیک و بار دراماتیک خیلی سرتر از Halo 3 است، ولی خُب Halo 3 هم گیم پلی فوق العاده ای داشت.
بابا حالا 5 سر و گردنو مثال زدم....شما بگو 3 سر و گردن:dدر کل این شماره همه چیش از 3 سرتر بود.....گرافیک و داستان رو که شما گفتی......
طراحی مراحل خیلی خیلی پیشرفت کرده....
فضای جنگ خیلی خیلی بهتر به ادم تزریق میشه...
صدا گذاری اسلحه ها خیلی بهتر شده
ابهت اسلحه ها حتی مال دشمن ها هم خیلی خیلی واقعی تر شده........
کلا به بازی روح تزریق شده.....بازی جوندار شده......کلا اندازه یه نسل پیشرفت کرده....اینا رو شما که فن halo هستی کمتر متوجه میشی چون فن این بازی هستی ....ولی منی که از halo بدم میومد(تقریبا از همه چیش)با بازی این نسخه ازش خوشم اودمده این موارد واسم ملموسترن علتشم همونایی که بالا گفتم...نه فقط گرافیک و داستان........ .
بهر حال بحثو کش ندیم بهتره ....مهم اینه که halo باز هم سرافراز شد......:d