Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
سلام منم بازی رو گرفتم.
بعضی وقتا افت فریم یعنی دهنم رو....:d
دوستان من نفهمیدم درجه ی سختی رو چی انتخاب کردم ولی وقتی startرو میزنم یه سپره که روش یه شمشیره!یعنی نرماله!!اگه آره اگر بزارمش روی easyفریم میره بالا؟
دوستانی که اهل هیلو نبودند اینو حتما بازی کنن و تمام کات اسکین ها رو هم ببینند هیجان یعنی در حد چی دره!!:d
من خودم همین که هیاو odstرو بازی کردم از هیلو متنفر شدم ولی این یه چیز دیگه هست!!!هم گرافیک و هم غیره!!
اولا اقای sadra-hhh با این دوستمون درست صحبت کن )x
دوما سپره که روش یه شمشیر هست یعنی سخته :d
اون سپره که دو تا شمشیر داره خیلی سخته :d

• Like
Reactions: محمد رضا mr
الان اين دو تا چه ربطی دارن؟
آخه شاید اگه بازی رو بزارم روی ایزی تعداد نفرات دشمن و هوش مصنوئی آنها کمتر بشه!!وشاید روی فریم هم تاثیر گذاشت.
فکر نمیکنی بهتره یکم مهربون تر باشی؟)x
اولا اقای sadra-hhh با این دوستمون درست صحبت کن )x
دوما سپره که روش یه شمشیر هست یعنی سخته :d
اون سپره که دو تا شمشیر داره خیلی سخته :d
ممنون.
یعنی من الان دارم با هارد میرم؟

چه همه بهشون همه چی زود چرا بر ميخوره خيلی آروم در کمال احترام گفتم اينا چه ربطی داره?

سپر خالی يعنی Easy

سپر با يه شمشير يعنی normal

سپر با دو شمشير يعنی Hard

آخه شاید اگه بازی رو بزارم روی ایزی تعداد نفرات دشمن و هوش مصنوئی آنها کمتر بشه!!وشاید روی فریم هم تاثیر گذاشت.
فکر نمیکنی بهتره یکم مهربون تر باشی؟)x

ممنون.

مگه بلا نسبت مامانته که باهات مهربون باشه ؟;;)
من بازی رو گرفتم نمیدونم چرا حالم از سری HALO بهم میخوره ولی باز این یکی بهتره/:) هنوز اولای بازیم بازی تموم که شد داستان رو بدون اسپولیر همینجا میزارم:d

• Like
Reactions: dani8gb
میگم این بازی قشنگه؟
حالا نریزین سرم...آخه هیچ کدوم از سریهای HALO رو بازی نکردم.
و در این حد میدونم که شخصیت اصلیش مستر چیف هست.
در کل میخوام ODST,REACH رو بگیرم.
نظرتون چیه؟

دوستان همینجوری داشتم پست های اول تاپیک را می خوندم اینو دیدیدم!بعد پست های الان آقا علی رضا مقایسه کردم!مثل اینکه سرانجام هیلو و بانجی در اخرین مقصدشون جاشونو بین ایرانی ها پیدا کردن!(که البته اصلا براشون مهم نیست!)

این روزها همه چه گیری میدن به ما !
دوستان همینجوری داشتم پست های اول تاپیک را می خوندم اینو دیدیدم!بعد پست های الان آقا علی رضا مقایسه کردم!مثل اینکه سرانجام هیلو و بانجی در اخرین مقصدشون جاشونو بین ایرانی ها پیدا کردن!(که البته اصلا براشون مهم نیست!)
مشکلی نیست !

من تا قبل پیشنمایش بابی نمیدونستم HALO چی هست !

• Like
Reactions: Fëanor
دوستان من امروز بازی رو گرفتم :دی
1 کیلومتر حدودا دویدم تا برسم به خونه چون شلوارمو اشتابهی برده بودم پول همرام نبود تاکسی بگیرم:d رسیدم خونه خسته کوفته وقتی بازی کردم احساس کردم بازی به 100 کیلومتر دویدن هم میارزه ! :d واقعا بازی ملسیه !:d فقط این افت فریم بعضی نقاط میره رو اغصاب اما من کلا قبل از این که 360 بگیرم 90% بازی هام با افت فریم رو pcـیم اجرا میشد برا همین مشکلی ندارم :دی
کلن من دیروز هیلو 3 رو تموم کردم امروز اینو بازی کردم شدم این :o
من فقط نمیدونم صدرا خان چرا گیر بی مورد به این بازی میده :دی آخه مگه از تبلیغ KZ3 و کوبیدن Halo چیزی عایدت میشه صدرا خان و ما خبر نداریم ؟ :دی

يه بار ديگه بحث کوبيدن و اينا رو وسط بکشين يه چيزی ميگم بهتون روتون نشه بيايد تو فروم!
هر چی ميشه سريع ميگن داری ميکوبی! مگه من بيکارم بيام اينجا بخوام بکوبم!
تازه کوبيدن نديدی ميخوايد کوبيدن نشونتون بدم کيف کنيد؟

ايراد الکی خودت ميگيری افت فريم اصلاً نداره! يکی از چيزايی که هميشه هيلو بهش معروف بوده فريم روونش هست!
بابا شوخی کردم والله ! :دی و گرنه که جلوش اسمایلی نمیذاشتم ! به دل نگیر صدرا خان باو ! :دی
بازی من مشکل داره ؟ شاید بخاطر اینه که بد رایتش کردن اما افت فریمش بعضی وقت ها رو اعصاب بود

آخرین ویرایش:
دوستان من امروز بازی رو گرفتم :دی
1 کیلومتر حدودا دویدم تا برسم به خونه چون شلوارمو اشتابهی برده بودم پول همرام نبود تاکسی بگیرم:d رسیدم خونه خسته کوفته وقتی بازی کردم احساس کردم بازی به 100 کیلومتر دویدن هم میارزه ! :d واقعا بازی ملسیه !:d فقط این افت فریم بعضی نقاط میره رو اغصاب اما من کلا قبل از این که 360 بگیرم 90% بازی هام با افت فریم رو pcـیم اجرا میشد برا همین مشکلی ندارم :دی
کلن من دیروز هیلو 3 رو تموم کردم امروز اینو بازی کردم شدم این :o
من فقط نمیدونم صدرا خان چرا گیر بی مورد به این بازی میده :دی آخه مگه از تبلیغ KZ3 و کوبیدن Halo چیزی عایدت میشه صدرا خان و ما خبر نداریم ؟ :دی
يه بار ديگه بحث کوبيدن و اينا رو وسط بکشين يه چيزی ميگم بهتون روتون نشه بيايد تو فروم!

ايراد الکی خودت ميگيری افت فريم اصلاً نداره! يکی از چيزايی که هميشه هيلو بهش معروف بوده فريم روونش هست!

راست ميگن ديگه-هي داري ميكوبي:d:))
چي رو ميكوبي حالا؟بگو ما هم بدونيم:d

خدايش اينسري نكوبيده به اون صورت چرا گير بهش ميديد بنده خدا رو......:p

خوب من یه نقد کوچک از بازی بنویسم:
مهم ترین عنصر توی بازی های هیلو گیم پلی اون ها هست که اول از همه به اون می پردازم:
گیم پلی:
قسمت اصلی گیم پلی بازی با هیلو های قبلی تغییر خیلی زیادی نداشته و شاهد همون گیم پلی بی نظیر بازی هستیم. البته برای هماهنگ شدن بیشتر با امکانات جدید بازی ، کارکرد بعضی از دکمه ها تغییر کرده به این صورت که به جای RB دکمه ی X کار تعویض خشاب رو انجام میده و در عوض این دکمه به حمله ی تن به تن اختصاص داده شده. و همچنین دکمه ی B که قبلا برای حمله نزدیک استفاده می شد الان برای سوئیچ کردن بین نارنجک ها استفاده میشه. و دکمه ی LB هم برای استفاده از armor ability هاست. در مجموع تغییرات در کنترل بازی به طرز مناسبی اعمال شدند و کاملا استفاده از اونا راحت هست با این حال اگه از این نوع کنترل خوشتون نمیاد می تونید توی تنظیمات همون کنترل قبلی رو انتخاب کنید.
مهم ترین ویژگی اضافه شده به گیم پلی این نسخه armor ability ها هستند که انصافا بسیار خوب کار شدند و عموما بالانس هستند. البته بعضی از اونا مانند active camo و hologram زیاد توی بخش تک نفره ی بازی مفید نیستند اما به نظر میرسه که در بخش چند نفره کارکرد بهتری رو داشته باشند.
کنترل وسایل نقلیه نسبت به نسخه ی قبلی تغییر چندانی نکرده و همچنان از آنالوگ راست برای کنترل کردن و از آنالوگ چپ برای سرعت دادن استفاده میشه. یعنی در واقع شما با کنترل دوربین ماشین رو کنترل می کنید که اتفاقا کنترل بسیار خوب و روونی هست (اگه این طور نبود بازی هایی مثل borderlands و rage نمیومدن دقیقا از همین سیستم استفاده کنند).
همچنان بازی به صورت sanbox هست و در مبارزه ها آزادی عمل بالایی دارید و همه چیز اسکریپت شده نیست (بر خلاف بعضی بازی ها :دی). که این باعث میشه ارزش تکرار بازی بسیار بالاتر بره. چون هر بار بازی کردن با دفعه قبلی متفاوته.
در مورد دشمنا یه مقدار تغییرات درشون به وجود اومده به این صورت که grunt ها نسبت به قبل کمی قوی تر شده اند که کاملا حرکت مثبتی هست چون توی halo3 که بیشتر به یک شوخی شبیه بودند :دی. در عوض قدرت brute هایی که gravity sword دارن به شدت کاهش پیدا کرده و دیگه مثل قبل به طرز غیر طبیعی قوی نیستند ( یادمه توی هیلو 3 به یکی از اینا انقدر تیر زدم که فکر کردم حتما یه باگی چیزی هست و اینا اصلا نمی میرند :دی)
اسلحه های بازی هم مثل همیشه عالی هستند و تا حد زیادی هم بالانس طراحی شدند. (من خودم به شدت از DMR خوشم اومد)
به نظرم بازی نسبت به halo 3 و ODST آسون تر شده (شایدم من حرفه ای تر شدم b-) :d) ولی همچنان بازی بر روی درجه ی سختی legendary شما را به F می دهد :d .
متاستفانه چک پوینت های بازی بسیار بد طراحی شدن و گاهی اوقات چند بار پشت سر هم به چک پوینت می رسید و گاهی اوقات هم مدت طولانی هیچ چک پوینتی نمی گیرید که می تواند بر روی درجه ی سختی legendary اذیت کننده باشد.
نمره ی من به گیم پلی: 9.9 (اون 0.1 رو هم با کمال نامردی به خاطر چک پوینت هاش کم کردم :دی)
گرافیک:
گرافیک بازی به اندازه ی یک نسل نسبت به نسخه ی قبلی پیشرفت کرده :دی. (کاملا جدی می گم یه مقایسه دیدم که اسلحه های هیلو 2 و3 و ریچ رو با هم مقایسه می کرد و انصافا پیشرفت ریچ نسبت به هیلو 3 تا پیشرفت هیلو 3 نسبت به هیلو 2 بیشتر بود :دی)
در بازی از افکت motion blur به خوبی استفاده شده و رنگ بندی بازی هم مثل همیشه عالی هست. بافت های بازی هم بسیار عالی کار شده ( به دوستانی که از گرافیک بازی ایراد می گیرند پیشنهاد میکنم که برن و بافت های دیوار های مرحله ی 5 رو از نزدیک ببینند) در مجموع بعضی از بافت ها به حدی عالی هستند که به شخصه نظیرشون رو توی هیچ بازی دیگه ای ندیدم. همچنین طراحی چمن ها در forge world بسیار عالی هست و مانند 90% بازی ها از یک مدل 2 بعدی استفاده نشده و چمن ها کاملا 3 بعدی هستند. هنگامی که تمام این ها رو با محیط های بسیار بزرگ بازی ترکیب کنیم می بینیم که گرافیک بازی واقعا فوق العاده هست و کار بانجی در این زمینه واقعا تحسین برانگیزه. در ضمن من فقط دو جا از بازی با افت فریم مواجه شدک که یکی در اواخر مرحله ی دوم و دیگری در اواخر مرحله ی 9 بودند و هر دو تا هم خیلی سریع رفع شدند نمی دونم چرا بعضی ها با مشکل سرعت فریم رو به رو شدند (بازی رو نصب بکنبد ببینید درست میشه؟)
به شخصه به نظرم این بازی در بین بازی های xbox 360 بهترین گرافیک رو داره.
نمره ی من به گرافیک این بازی: 9.5 (که این 0.5 نمره رو هم دوباره با کمال نامردی به خاطر فقط دو بار افت سرعت فریم که هر کدوم هم 4-5 ثانیه بیشتر طول نکشیدند کم کردم.)
داستان: برای این که چیزی اسپویل نشه توضیح نمیدم و فقط نمره میدم.
نمره ی من به داستان این بازی: 9
موسیقی و صدا گذاری: موسیقی این بازی که اصلا نیاز به تعریف نداره و به نظرم در بین بازی های کامپیوتری بهترین موسیقی رو داره. توی بعضی جاها از بازی موسیقی هایی از شماره های قبلی (یا با تم اون ها ) می شنویم که کاملا حس نوستالوژیک آدم رو شعله ور میکنه :دی
صدا گذاری بازی هم بسیار خوب کار شده و صدای شخصیت ها کاملا با اونا متناسب هست و صدای اسلحه ها هم عالی کار شده و شما فقط با گوش دادن به صدای اسلحه ها می تونید به راحتی نوعشون رو تشخیص بدید که توی گیم پلی بازی هم تاثیر گذار هست (امری که توی کم تر بازی ای شاهدش هستیم.) و صدا گذاری محیط هم عالی انجام شده.
نمره ی من به موسیقی و صداگذاری بازی: 10

نمره ی کلی من به بازی (میانگین نیست):9.8
البته توجه کنید که این نمره فقط به بخش تک نفره ی بازی داده شده و فعلا مشغول حال کردن با firefight هستم :دی. تازه اونم تک نفره که شاید یک دهم لذت 4 نفره رو هم نداشته باشه. شاید بعدن یه نقد هم از بخش firefight و چند نفره ی بازی نوشتم.

• Like
Reactions: pandora tomorrow
ما باید بشینیم صب کنیم.مردیم از صبر کردن.

خدایا کی ریلیز جهانی میشه.=((

ولی با این حساب قکر کنم میانیگن امتیازاتش بالای 9.5 بشه.

دوستان بزرگوار یه سوال دارم اگه بی ربطه ببخشید :">

من عاشق یه بازیهایی هستم مثل کال اف دیوتی

این بازی halo مثل اوناست؟ یا خیلی تخیلی هست و پر از اژدها و اینچیزاست؟ :-/

ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
میخام برم بخرمش الان دو دل شدم

میخام برم بخرمش الان دو دل شدم
فوقش میخوای 3 تومن از جیب مبارک خرج کنی واسه بزرگترین بازی انحصاری ماکرو دیگه این دو دل شدن داره؟!
نظر شخصیم اینه که COD گرچه بهش ربطی نداره ولی باید بره جلو روونی و درجه سختی این بازی لنگ بندازه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or