Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
کلی گفتم که يه وقت اينم مثل دو تا تفنگ يهو نو آوری بانجی حساب نشه!
ببین باز شروع نکن:دی
دو تا تفنگ پس نوآوری کی حساب میشه اگه مال هیلو نیست؟! من الان اگه بخوام نوآوری هایی که اولین بار تو Halo معرفی شد رو برات لیست کنم که میپُکی:دی جت پک هم علیرضا درست میگه.

در یک بازی FPS، اولین بار تو Reach معرفی شد. حالا باز بگو PSP.:دی کسی هم نگفت KZ3 تقلید کرده، فقط گفت اولین بار بین بازیهای FPS تو Reach معرفی شده.
مشخصه بازی خیلی فشار آورده که از لیک شدن بازی تا حالا به عمل شریف ترولینگ مشغولی:دی

ببین باز شروع نکن:دی
دو تا تفنگ پس نوآوری کی حساب میشه اگه مال هیلو نیست؟! من الان اگه بخوام نوآوری هایی که اولین بار تو Halo معرفی شد رو برات لیست کنم که میپُکی:دی جت پک هم علیرضا درست میگه.

در یک بازی FPS، اولین بار تو Reach معرفی شد. حالا باز بگو PSP.:دی کسی هم نگفت KZ3 تقلید کرده، فقط گفت اولین بار بین بازیهای FPS تو Reach معرفی شده.
مشخصه بازی خیلی فشار آورده که از لیک شدن بازی تا حالا به عمل شریف ترولینگ مشغولی:دی

منظور منو نگرفتی منظور اين بود که به همون دو تا تفنگ اضافه نشه!

تا جايی که من يادمه تو اوّلين تصاوير KZ3 جت پک بود :دی

راستی Jorg تو بازی چيزيش ميشه گفتی به داستان ربط داره که نميشه تو نقشش باشيم؟=((

اين رامين زده آواتار Jorg ورداشته :d
من ميخوام=((

(!)

در یک بازی FPS، اولین بار تو Reach معرفی شد. حالا باز بگو PSP.:biggrin1: کسی هم نگفت KZ3 تقلید کرده، فقط گفت اولین بار بین بازیهای FPS تو Reach معرفی شده.
این از این ....:>

تا جايی که من يادمه تو اوّلين تصاوير KZ3 جت پک بود :biggrin1:

خسته نباشی ، Rech دقیقا از e3 2009 معرفی شد و رفت رفته تریلر و شات ازش اومد ... ولی کیلزون 6 ماه نشده تایید شده و شات و تریلر از قابلیت Jetpack داده ...
راستی Jorg تو بازی چيزيش ميشه گفتی به داستان ربط داره که نميشه تو نقشش باشيم؟=((
بازی رو برو حرفم نزن:biggrin1:

من که اصلا نفهمیدم چی گفتی:دی
ولی کلا Kat ایده داد که بریم اون سفینه اصلی و بزرگی که از توش مهمات و نیرو برای کاونانت ها میومد رو منفجر کنند.
کلا تا اینجا قضیه جنگ با کاونانت هاست و چیز پیچیده ای نداره. از اینجا به بعد تازه قضیه شروع میشه:دی
ok!یکم بد گفتم ولی همین منظورم بود.یکمی تو مکالماتش گیر کردم.می گم شما امکان هست داستان کامل را بزارید؟

این نسخه از نظر داستانی قبل یا بعد کدوم نسخه هاس؟؟؟
قبلش اونارو بازی کنم بهتره یا یه راست برم سراغ Reach.........:d

دلیلش رو نپرس ، همون ریچ رو برو ...

اون بالایی (:d) هم گفت Reach قبل وقایع Halo 1 هست ...

من که دارم بازی می کنم تو صفحه نه تفنگ هست نه چیزی. حتی نمی فهمم تفنگم چیه. فقط وقتی تیر میزنم یه جای صفحه روشن میشه. 2-3 بارم امتحان کردم همین جوریه. واسه همه همین طوریه یا فقط واسه من؟

آقا من تا اونجا که E3 نشون دادن رفتم چقد ديگه مونده تموم بشه؟
راستی GTA sanandreas رو هم میگفتی:دی اون از همه بهترش رو داشت:دی
من که دارم بازی می کنم تو صفحه نه تفنگ هست نه چیزی. حتی نمی فهمم تفنگم چیه. فقط وقتی تیر میزنم یه جای صفحه روشن میشه. 2-3 بارم امتحان کردم همین جوریه. واسه همه همین طوریه یا فقط واسه من؟
:))=)):))=))

سورست خرابه- از یکجا دیگه تهیه کن:دی من توی COD4یبار این مشکل رو داشتم با تعویض نسخه بازی درست شد

• Like
Reactions: qwerty23
سلام منم بازی رو گرفتم.
بعضی وقتا افت فریم یعنی دهنم رو....:d
دوستان من نفهمیدم درجه ی سختی رو چی انتخاب کردم ولی وقتی startرو میزنم یه سپره که روش یه شمشیره!یعنی نرماله!!اگه آره اگر بزارمش روی easyفریم میره بالا؟
دوستانی که اهل هیلو نبودند اینو حتما بازی کنن و تمام کات اسکین ها رو هم ببینند هیجان یعنی در حد چی دره!!:d
من خودم همین که هیاو odstرو بازی کردم از هیلو متنفر شدم ولی این یه چیز دیگه هست!!!هم گرافیک و هم غیره!!

دوستان من نفهمیدم درجه ی سختی رو چی انتخاب کردم ولی وقتی startرو میزنم یه سپره که روش یه شمشیره!یعنی نرماله!!اگه آره اگر بزارمش روی easyفریم میره بالا؟

الان اين دو تا چه ربطی دارن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or