Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
یعنی کدوما دقیقا؟
Torret ها یا چیز دیگه؟
میشه دقیق بگی؟ بدجور تو کفِشَم
مرسی :d
اگه منظورت همین I Didn't Train to Be a Pilot باشه باید سه تا Anti-Aircraft Batteries را منهدم کنی تا بهت بده خیلی راحته تو مرحله 8 هم هست :دی
همون Anti-Air Shade Turret میشن :دی

اولین چیزیکه باید رعایت کنی تو بازی برای اچیومنت این هست که درجه ی سختی نرمال به بالا باشه اگه غیر این باشه اچیومنت رو نمیده:دی:|
اون اچیومنتی هم که باید با جتپک روی هوا 3 نفر رو بکشیم هم باگ داره !!
من دوبار این کارو کردم ولی نداد !!!
من این رو اینطوری گرفتم:دی برو تو فایر فایت بعد برو تو مود ـی که نوشته دشمنات همه grunt ها هستن بعد با جتپک رو هوا 3تارو راحت میکشی! درجه سختی هم حتما باید نرمال به بالا باشه:دی
اگه منظورت همین I Didn't Train to Be a Pilot باشه باید سه تا Anti-Aircraft Batteries را منهدم کنی تا بهت بده خیلی راحته تو مرحله 8 هم هست :biggrin1:
همون Anti-Air Shade Turret میشن :biggrin1:
این اچیومنت با اون جتپک فرق داره :دی برای گرفتنش که خیلی هم اسونه باید به اون اسلحه های کاونانت ها که تیر های سفید توپی شلکی میکنی ، تیر بزنی باید سه بار اینکارو بکنی:دی
کلا برو این تایپک رو بخون:دی
http://forum.bazicenter.com/thread33564/

اگه منظورت همین I Didn't Train to Be a Pilot باشه باید سه تا Anti-Aircraft Batteries را منهدم کنی تا بهت بده خیلی راحته تو مرحله 8 هم هست :دی
همون Anti-Air Shade Turret میشن :دی
نه، این بود !! :d :
[TABLE="width: 638"]
[TR]
[TD="class: ac2"]Lucky Me[/TD]
[TD="class: ac4, align: right"]25
gp-g.png
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: ac3"]Earned a Triple Kill while Jetpacking in Campaign, Firefight or Matchmaking.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

من این رو اینطوری گرفتم
biggrin1.gif
برو تو فایر فایت بعد برو تو مود ـی که نوشته دشمنات همه grunt ها هستن بعد با جتپک رو هوا 3تارو راحت میکشی! درجه سختی هم حتما باید نرمال به بالا باشه
biggrin1.gif
اوه مرســـی :d
اره باووو میدونم باس مدیوم به بالا باشه /:)
:d
حالا سوال اینه که حتما باید با اسلحه بزنمشون؟
چون توی کمپین سه تا شدن زودی پریدم هوا یه نارنجک انداختم سه تاشون ترکیدن ولی نداد اچیومنتش رو :| :d

آخرین ویرایش:
حالا سوال اینه که حتما باید با اسلحه بزنمشون؟ چون توی کمپین سه تا شدن زودی پریدم هوا یه نارنجک انداختم سه تاشون ترکیدن ولی نداد اچیومنتش رو
همم نمیدونم:دی من خودم تو فایر فایت با DMR کشتمشون:دی

دوستان من میخوام این بازی رو سیستم لینک آفلاین با دو تا دستگاه مولتی بزنم اما مود امتیازی که همدیگه رو میکشیم امتیاز میگیریم رو پیدا نمیکنم هر دوتامونم میخ.ایم کارکتر هیلو باشیم با هم بجنگیم مثل مولتی کال آف دیوتی.میشه راهنمایی کنید لطفا؟ممنون

سلام دوستان کسی یه cheat code یا یه چیز دیگه نمی شناسه که بزنم تموم armor هارو باز کنه من خودمو کشتم تازه کاپتان یکمم فکر کنم اگه بخوام همینجوری پیش برم یه میلیارد ساله دیگه طول بکشه تا همه ی armor را رو باز کنه تو سایتای مختلفم کلی گشتم منتهی چیزی دستگیرم نشد لطفا اکه راهی داره بگید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or