Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
تاپیک رو تز کجا کشیدم بیرون :p
اقا من تصمیم گرفتم بیوفتم به جمع کردن تمام اچیومنت های بازی تا قبل از عرضه ی شماره 4 سرگرم هیلو هم باشم !!
مرحله ی دوم میگه که در طور مرحله سوار وسیله نقلیه نشوید: Cleared the 2nd mission without setting foot in a drivable vehicle.
من نشدم ولی نداد اچیومنتش رو !! شاید جایی اشتباه کردم، جز ماشین حساب میکنه ؟؟
یکی هم میگه که: Killed 7 Moa during the 2nd mission of the Campaign.
که بازم بهم نداد !!!
مشکل چیه؟ :d

نه میدونم !!
مرحله اول گیم پلی نیست
دقیقا توی مرحله ی درست هستم !!
winter نمیدونم چی چی :d
اون اچیومنت که باید on foot بریم خیلی مشکل دار هست
توی نت هم سرچ کردم خیلیا این مشکل رو دارن !! :(

نه آقا مشکل چیه:دی کلا تو اون مرحله یه جا هست که باید سوار ماشین بشی که خب نباید بشی همین.:دی اون یکی هم یه سری شترمرغ نما هستن هی میان رد میشن 6تاش رو بکشی ردیفه:دی

این شترمرغ ها که دارن با سرعت میدوئن با Melee میزنیشون مثل گلابی میفتن رو زمین خیلی باحالن :d صدای جالبی هم میدن
آقا دیروز تو مرحله ی Pillar of Autumn سوار اون تریلی که یه گوشه پارک هستش شدم رفتم تو خاطرات کودکی با King of the Road عجب حالی داد . نمیدونستم میشه سوارش شد همیشه از کنارش رد میشدم :d

نه آقا مشکل چیه:دی کلا تو اون مرحله یه جا هست که باید سوار ماشین بشی که خب نباید بشی همین.:دی اون یکی هم یه سری شترمرغ نما هستن هی میان رد میشن 6تاش رو بکشی ردیفه:دی
همونجا که دوتا از اعضا سوار هلیکوپتر میشن و ما و رئیس و اون یارو گردن کلفته میریم سراغ ماشین !!
سوار نشدم
نمیده اچیومنت رو لعنتی :d
-============================
مرسی از راهنمایی های دوستان
بالاخره گرفتمشون :d

آخرین ویرایش:
قا من تصمیم گرفتم بیوفتم به جمع کردن تمام اچیومنت های بازی تا قبل از عرضه ی شماره 4 سرگرم هیلو هم باشم !!
بهت تسلیت میگم چون تو اول این مرحله Pillar of Autumn اچیومنت
If They Came To Hear Me Beg
دهنت رو صاف میکنه:دی:| البته مایی که گرفتیم دیگه غمی نداریم:دی

اون اچیومنتی هم که باید با جتپک روی هوا 3 نفر رو بکشیم هم باگ داره !!
من دوبار این کارو کردم ولی نداد !!!

اون سه تا ضد هوایی بود فکر کنم :دی یادم نیست درست ولی همون دفعه اول گرفتم خیلی راحته اتفاقا :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or