Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
دوستانی که بازی را تا اون ماموریت که تو E3 پخش شد و می ریم آسمون(ماموریت 6) رفتند لطف می کنند اسپویلر من را جواب بدن؟
من داستان را فهمیدم ولی مطمئن نیستم.ببینید درست می گم؟
اون وسیله ای که آمد spire را خراب کنه توسط یه وسیله ای از کاوانانت ها خراب شد.بعد kat یه ایاده ای داد که با اون جت ها بریم سراغش!درسته؟بعد دقیقا ایده ی kat چی بود؟

باید بگم که از فردا دیدید Jetpack کم کم در FPS ـها وجود داره و به یک استاندارد تبدیل شده تعجب نکنید .!

اگه منظور رو به KZ3 هست قبل اينکه Jet Pack وارد هيلو بشه تو KZ PSP بود!

آقا يه مسلمونی بياد به ما روندن اين ماشينو ياد بده کم يا يه بلايی سر خودم ميآرم يا دسته کنسول :دی

آقا يه مسلمونی بياد به ما روندن اين ماشينو ياد بده کم يا يه بلايی سر خودم ميآرم يا دسته کنسول :biggrin1:
الان می خوای بگی روندن ـه وسایل نقلیه سخته ؟!
این نوع کنترل از اولین هیلو به یکی از مشخصه های اصلی هیلو تبدیل شده و از 10 سال پیش تا حالا کسی هم نبوده تا حالا به این شیوه ایراد بگیره ! هیچ چیزی هم نداره کسی بخواد بهت یاد بده ! با یه آنالوگ جهت حرکت رو مشخص می کنی و با یه آنالوگ دیگه فرمون میدی !

اینجور پستا یه جورایی ترولینگ ـه زیر پوستی ـه !

این نوع کنترل از اولین هیلو به یکی از مشخصه های اصلی هیلو تبدیل شده و از 10 سال پیش تا حالا کسی هم نبوده تا حالا به این شیوه ایراد بگیره ! هیچ چیزی هم نداره کسی بخواد بهت یاد بده ! با یه آنالوگ جهت حرکت رو مشخص می کنی و با یه آنالوگ دیگه فرمون میدی !

کافران همه را به کيش خود پندارند!

يعنی با آنالوگ چپ تکون بدم با راست تعيين مسير کنم؟

چرا میزنی تو ذوق بچه ؟! خوب بازی نکرده تا حالا ، این که ایرادی نداره ...
يعنی با آنالوگ چپ تکون بدم با راست تعيين مسير کنم؟
آره دکتر جون :دی ! همینجوریه که میگی ...

منم بازی رو گرفتم.
فعلا که چیز خاصی نداشت :-؟
والا من از همون اول خوشم نمیومد از این دشمناش :|
یه روال خاصی داره بازه که اصلا با من سازگار نیست ولی جهنم و ضرر.. بازی رو تموم کنیم :d

من امروز Halo 3 رو با اراده هر چه تمام تر تمام کردم :d دهنم سرویس شد :d بخصوص اون مرحله Flood ـش :d خدا رحم کنه این چه شود :دی
3 تا fps دارم همزمان میرم جلو کنترل همشم با هم قاطی میکنم ! :d اوضایی داریم :d
فردا بازی میرسه دستم :d

دوستانی که بازی را تا اون ماموریت که تو E3 پخش شد و می ریم آسمون(ماموریت 6) رفتند لطف می کنند اسپویلر من را جواب بدن؟
من داستان را فهمیدم ولی مطمئن نیستم.ببینید درست می گم؟
اون وسیله ای که آمد spire را خراب کنه توسط یه وسیله ای از کاوانانت ها خراب شد.بعد kat یه ایاده ای داد که با اون جت ها بریم سراغش!درسته؟بعد دقیقا ایده ی kat چی بود؟
من که اصلا نفهمیدم چی گفتی:دی
ولی کلا Kat ایده داد که بریم اون سفینه اصلی و بزرگی که از توش مهمات و نیرو برای کاونانت ها میومد رو منفجر کنند.
کلا تا اینجا قضیه جنگ با کاونانت هاست و چیز پیچیده ای نداره. از اینجا به بعد تازه قضیه شروع میشه:دی

بازی عالیه. اینجوری بهتون بگم که من هم Halo 3 و هم ODST رو گرفتم و گرافیکش تو ذوقم زد. چند مرحله رو بیشتر بازی نکردم.
اما این یه چیز دیگه بود الان یه بار تموم کردم و بزودی میرم واسه Legendry
فقط خدا کنه تصمیم بگیرن همین طوری دنباله هاشو بسازن با این موتور جدید

• Like
Reactions: qwerty23
بازی عالیه. اینجوری بهتون بگم که من هم Halo 3 و هم ODST رو گرفتم و گرافیکش تو ذوقم زد. چند مرحله رو بیشتر بازی نکردم.
اما این یه چیز دیگه بود الان یه بار تموم کردم و بزودی میرم واسه Legendry
فقط خدا کنه تصمیم بگیرن همین طوری دنباله هاشو بسازن با این موتور جدید
بابا خز میشه !!! :دی
میشه عین COD که هر ساله قاطی خرید فوتبالامون ، یه COD هم باس بره تو سبد !

اگه منظور رو به KZ3 هست قبل اينکه Jet Pack وارد هيلو بشه تو KZ PSP بود!
صدرا تو هر چی شد یه ربطی پیدا کن بچسبونش به شرکت بابایی ، خب ؟:d

خوبه نوشتم FPS ، کیلزون psp که اول شخص نبود ، گفتم اول شخص چون خیلی جذاب از کار در اومده !

صدرا تو هر چی شد یه ربطی پیدا کن بچسبونش به شرکت بابایی ، خب ؟:d

خوبه نوشتم FPS ، کیلزون psp که اول شخص نبود ، گفتم اول شخص چون خیلی جذاب از کار در اومده !

کلی گفتم که يه وقت اينم مثل دو تا تفنگ يهو نو آوری بانجی حساب نشه!

آقا من تا اونجا که E3 نشون دادن رفتم چقد ديگه مونده تموم بشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or