Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
کلا از بخشهای Offline بازی به جز Campaign دیگه چه چیزهایی هست!؟ Firefight هم Offline!؟
تو پیش نمایشش کامل توضیح داده شده، ولی خُب بازم میگم.

تمام قسمتها رو میتونید تک نفره هم بازی کنید!

Firefight یه بازی بر پایه Co-op است که میتونید تنهایی هم برید، ولی خُب دو نفره (تا چهار نفره) لذت بیشتری داره. هر چند من خودم فکر نمیکردم تنهایی هم انقدر حال بده:دی الان همه چیز رو ول کردم دارم تکی FF بازی میکنم:دی

حتی Multiplayer هم میتونید آفلاین بازی کنید. باید برید تو قسمت Costum Game ، از اونجا وارد بشید، که البته پیشنهاد نمیکنم، چون 10 نفره آنلاین یه حال دیگه ای داره:دی
آره Fire Fight و FORGE آفلاين هستن!
Forge اصلا بازی نیست:دی ادیتور مپه. اونجا میرید خودتون مَپ میسازید.
سوار اون شتر مرغا ميشه بشيم؟
به نظر خودت باید بشه؟:دی

• Like
Reactions: Aʍir Rәzʌ
آره Fire Fight و FORGE آفلاين هستن!
..........................................

يه چيزيو دقت کرديد اگه بازيو رو هارد نريزيد وقتی ميخوايد بريد Fire Fight بازی کنيد چه لودينگ طولانی داره؟ :دی

من هنوز اين سؤالم کسی بهش جواب نداده: سوار اون شتر مرغا ميشه بشيم؟

بعد اين ماشيناش قلق خاصی داره کنترلش؟
خيلی اذيت ميکنه!
من هنوز اين سؤالم کسی بهش جواب نداده: سوار اون شتر مرغا ميشه بشيم؟

نه نمیشه سوار شتر مرغا بشی.

بعد اين ماشيناش قلق خاصی داره کنترلش؟
خيلی اذيت ميکنه!

کنترش فقط با جهتا هست.

Forge اصلا بازی نیست:biggrin1: ادیتور مپه. اونجا میرید خودتون مَپ میسازید.
تو که گفتی واسه آنلاين بايد نقشه بسازيم!

کنترش فقط با جهتا هست.
آخه من با آنالوگ چپ هر کاری ميکنم فقط تو ديوارم درست توضيح بديد :دی

به نظر خودت باید بشه؟:biggrin1:

يادمه يه چيزی گفته بودی سوار يه جونوری شايد بشه شد :دی

ولی کارکتر مسخره رو چرا دان به ما؟

اونی که مسلسل بزرگ داره اسمش فکر کنم jorgباشه چرا اونو نميشه کنترل کرد؟
من ديوونه استيلشم!

تو که گفتی واسه آنلاين بايد نقشه بسازيم!
خُب مگه الان من حرف دیگه ای زدم؟! میگم تو Forge به راحتی هر چه تمام تر، یه مَپ با سلیقه خودتون میسازید و میتونید آنلاین هم به اشتراک بگذارید و با Player های دیگه توش بازی کنید.

کلا بگذار پیچیده نکنم قضیه رو:دی کسانی که فقط آفلاین بازی میکنند، به جز Campaign ، ‏‏Firefight هم بازی کنند که فوق العاده جذابه. تو تنظیماتش هم میتونید هر کاری خواستید بکنید. مثلا تعداد Wave و میزان دشمنان و نوع دشمنان هر Wave و خیلی چیزهای دیگه.
ولی کارکتر مسخره رو چرا دان به ما؟
ظاهر کاراکترت هم میتونی Costumize کنی. تو Menu که هستی، Start رو میزنی، میره تو تنظیمات و Armory و اینا. البته بیشترشون پول میخواد که باید با بازی کردن به دست بیاری:دی
این که نمیشه Jorge یا بقیه رو کنترل کرد کاملا مربوط میشه به داستان. اگه بازی رو تموم کنی خودت متوجه میشی.
در کل متاسفم، از این لحاظ هم هیچ بهونه ای نداری که بزنی تو سر بازی:دی

خُب مگه الان من حرف دیگه ای زدم؟! میگم تو Forge به راحتی هر چه تمام تر، یه مَپ با سلیقه خودتون میسازید و میتونید آنلاین هم به اشتراک بگذارید و با Player های دیگه توش بازی کنید.

کلا بگذار پیچیده نکنم قضیه رو:دی کسانی که فقط آفلاین بازی میکنند، به جز Campaign ، ‏‏Firefight هم بازی کنند که فوق العاده جذابه. تو تنظیماتش هم میتونید هر کاری خواستید بکنید. مثلا تعداد Wave و میزان دشمنان و نوع دشمنان هر Wave و خیلی چیزهای دیگه.

ظاهر کاراکترت هم میتونی Costumize کنی. تو Menu که هستی، Start رو میزنی، میره تو تنظیمات و Armory و اینا. البته بیشترشون پول میخواد که باید با بازی کردن به دست بیاری:دی
در کل متاسفم، از این لحاظ هم هیچ بهونه ای نداری که بزنی تو سر بازی:دی

پولم کجا بود؟ :دی
چقد بايد بازی کنم تا بتونم شبيه Jorg بشم؟

این که نمیشه Jorge یا بقیه رو کنترل کرد کاملا مربوط میشه به داستان. اگه بازی رو تموم کنی خودت متوجه میشی.

این پولی که میگی برای بخش آفلاین هم استفاده میشه!؟ و باید چه کارهایی تو بازی انجام بدی تا پول بگیری!؟ یجورایی مثل Xp!؟

همون ابتدای بازی هم میتونی costumize کنی.اولش فکر میگنم 5000 Cr بهت میده...(Cr چیه بابی؟)
همونجا میتونی توی 14-15 گزینه تغییرات اعمال کنی- رنگ کاراکتر رو میتونی به کل تغییر بدی:))=))
خداییش من این تیکه رو که میدیدم کلا تغییر پذیریه زیاد بازی هم منو اینجوری کردO_O

الانم که توی دور دوم اتمام بازی هستم(اول بگم که به گــــــه خوردن افتادم لول بازی رو گذاشتم Legendary،نمیشه بخدا:(( ، یک درجه کمتر کردم، بهتر شده و به زندگی امیدوار شدم،1 مرحله رو رفتم.(دیروز نشد ادامه بدم)

اینسری که رفتم از مرحله 1 شروع کردم به وارسی،از چمن و کوه و تپه و مسیر اشتباه گرفته تا محیط های فوق العاده وسع و اثرات تیر اندازی و یکچیز که جدا دیوونه می کنه ادم رو محیط های شلوغغه بخصوص کلی اثرات تیر که میبینی.نازنجک ترکوندن هم که زندگیه ،همین به اطراف پرت شدن کاراکترا رو دقت کنید میبینید.
میکشتم و روشون زوم میکردم،خونهای ابی رنگ رو که میبینم یاد طرفداران استقلال میفتم:))=)) لذتم مضاعف میشه:دی
لگد انداختن تفنگ و ویبره دسته هم کمک میکنه که خیلی بیشتر با بازی ارتباط بر قرار کنید.
اینسری کاراکتر رو Female انتخاب کردم واقعا تنوع تو کار رفت بالا:دی همین costumize کردن و ارتباط بر قرار کردن با کاراکتر یک چیز فوق العادست...

در کل بگم :بازی اشغاله و همش رو خالی بستم،نیاید از این کلماتی که بالا نوشتم سوء استفاده کنید.توی دادگاه بر علیه تون استفاده میشه:دی

همون ابتدای بازی هم میتونی costumize کنی.اولش فکر میگنم 5000 Cr بهت میده...(Cr چیه بابی؟)

ببخشید من جواب میدمـــا :

CR مخفف Credit هست به معنای اعتبار. همون پول ِ دیگه :d

توی Forza 3 هم پولی که داشتین رو CR مینوشت اگه یادتون باشه.

ببخشید من جواب میدمـــا :

CR مخفف Credit هست به معنای اعتبار. همون پول ِ دیگه :d

توی Forza 3 هم پولی که داشتین رو CR مینوشت اگه یادتون باشه.
e....:دی گفتم نکنه اینا هم برای خودشون واحد درست کردن:دی

اول بگم که به گــــــه خوردن افتادم لول بازی رو گذاشتم Legendary،نمیشه بخدا
دیدی من چی گفته بودم !!:d تازه من دیشب که روی Heroic تموم کردم مراحل آخر اشکم در اومده بود. اصلا مگه این لعنتی ها میمردند !! سر کشتن تک تکشون دو تا خشاب باید خالی میکردم.

ویرایش :
دیشب بطور اتفاقی تونستم یک Avatar Item رو باز کنم. شما میتونید در قسمت FireFight یک Round رو با گذاشتن تنظیمی مبنی بر Unlimited Health شروع کنید و بدین ترتیب با کشتن 100 نفر پشت سر هم Helmet یکی از اعضای Noble Team رو دریافت کنید.

آخرین ویرایش:
این پولی که میگی برای بخش آفلاین هم استفاده میشه!؟ و باید چه کارهایی تو بازی انجام بدی تا پول بگیری!؟ یجورایی مثل Xp!؟
اصلا نکته ای واسه خودم هم جالب بود، همینه که شما آفلاین هم بازی کنید CR میگیرید. البته خودش گفته اگه آنلاین بازی کنید CR بیشتری میده ولی در کل آفلاین هم میتونید بگیرید. البته اگه اشتباه نکنم تو Campaign نمیده، بعد از تموم کردن یه دست تو FF یا Multiplayer و اینا میده. پس اگه CR میخوای باید بری FF بازی کنی:دی
دیشب بطور اتفاقی تونستم یک Avatar Item رو باز کنم. شما میتونید در قسمت FireFight یک Round رو با گذاشتن تنظیمی مبنی بر Unlimited Health شروع کنید و بدین ترتیب با کشتن 100 نفر پشت سر هم Helmet یکی از اعضای Noble Team رو دریافت کنید.
آره من همون اوایل گرفتم. کلاه ِ Jun است:دی من دنبال کلاه جورج هستم، که یه کاری تو آنلاین باید انجام بدی، باید صبر کنم تا دو هفته دیگه:دی (لامصب مال Carter رو اصلا نمیشه گرفت! گفته یه مرحله رو تو legendary باید بدون مردن تموم کنی!!! شاید Co-op بشه یه کاریش کرد، نفر دوم بره جلو، ما اون پشت وایسیم:دی)

راستی دارم رو Legendary بازی رو میرم:دی الان مرحله سوم هستم، سخت هست، ولی خُب میشه رد کرد، دیگه اونجوری هم نیست:دی این دو تا مرحله اول رو 3-4 ساعت طول کشید برم. 275 گیمر اسکور ارزشش رو داره:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or