Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
بالاخره این رفیق من Reach رو آورد برام ، الان گذاشتم نصب بشه !

واقعا منتظرم اون وسعت محیط و چشم اندازش رو به چشم ببینم !
:>

ما رفتیم بازی:d

بالاخره این رفیق من Reach رو آورد برام ، الان گذاشتم نصب بشه !

واقعا منتظرم اون وسعت محیط و چشم اندازش رو به چشم ببینم !
:>

ما رفتیم بازی:d

به سلامت :دی
دوستان تو co op کمپین (بصورت آفلاین)که افت فریم نداره ؟ :d
میخوام با پسرخالم با هم بریم :d
ای خدا من فردا فاینال دارم فردا هم بازی می رسه دستم چی کار کنم ؟ :d

راستش من رو کمتر بازی میتونه تحت تاثیر قرار بده ... جذب شدن با متاثر شدن دنیایی فرق ـه ولی بزارین اینطور از تجربه 15 دقیقه اولل ریچ بگم ...

با رفتن داخل بازی و نقش بستن نام Bungie و دیدن تصویر کوتاهی از ریچ با موزیکی فوق العاده حماسی و عالی ، تو عمرم تا حالا گیمی غیر HR نبوده که از اون اول منو منقلب خودش کنه ، موزیک کوتاه این بخش به قدری بی نظیر که من حسی از یک حماسه به یاد ماندنی و تلخ رو چشیدم .. در یک کلام دنیایی بود برام 15 ثانیه اول گیم ...

ولی وقتی این تاثیر بیشتر شد که وارد بازی شدم و با آهنگی ملایم سیاره ریچ رو با چه وسعتی دیدم که در حال نابودیه اینجا بود که گریم گرفت ... ! این که میدونستم داستان این سیاره و سرنوشتش رو از قبل مثل بغضی گلوم رو گرفت و خودمم باور نمیکردم که دارم اشک میریزم ...

نمیدونم چرا ولی واقعا خیلی به دلم نشست ... نه خود بازی بلکه داستان و نوع به تصویر کشیدن سیاره ریچ و هیچ موقع حتی فکرش رو هم نمیکردم گیمی از ثانیه اول انقدر روی من تاثیر بگذاره جوری که مادرم میگفت چی شد یکدفعه انقدر ناراحت شدی ... ؟

یکم حالم بهتر شد میام در مورد بازی مینویسم ولی فقط همین رو بگم ... I Love You Bungie Forever

آخرین ویرایش:
راستش من رو کمتر بازی میتونه تحت تاثیر قرار بده ... جذب شدن با متاثر شدن دنیایی فرق ـه ولی بزارین اینطور از تجربه 15 دقیقه اولل ریچ بگم ...

با رفتن داخل بازی و نقش بستن نام Bunjie و دیدن تصویر کوتاهی از ریچ با موزیکی فوق العاده حماسی و عالی ، یعنی تو عمرم تا الان گیمی غیر HR نبوده که از اون اول منو منقلب خودش کنه ، موزیک کوتاه این بخش به قدری بی نظیر که من حسی از یک حماسه به یاد ماندنی و تلخ رو چشیدم .. در یک کلام دنیایی بود برام 15 ثانیه اول گیم ...

ولی وقتی این تاثیر بیشتر شد که وارد بازی شدم و با آهنگی ملایم سیاره ریچ رو با چه وسعتی میدیم که در حال نابودیه و اینجا بود که گریم گرفت ... ! این که میدونستم یک سیاره و سرنوشتش رو از قبل میشناسم مثل بغضی گلوم رو گرفت و خودمم باور نمیکردم که دارم اشک میریزم ...

نمیدونم چرا ولی واقعا خیلی به دلم نشست ... نه خود بازی بلکه داستان و نوع به تصویر کشیدن سیاره و هیچ موقع حتی فکرش رو هم نمیکردم گیمی از ثانیه اول انقدر روی من تاثیر بگذاره جوری که مادرم میگفت چی شد یکدفعه انقدر ناراحت شدی ... ؟

یکم حالم بهتر شد میام در مورد بازی مینویسم ولی فقط همین رو بگم ... I Love You Bunjie Forever

مگه (فیلم:d) برباد رفته هست که اینجوری تفسیرش می کنی ؟! :d:d

با رفتن داخل بازی و نقش بستن نام Bunjie و دیدن تصویر کوتاهی از ریچ با موزیکی فوق العاده حماسی و عالی ، یعنی تو عمرم تا الان گیمی غیر HR نبوده که از اون اول منو منقلب خودش کنه ، موزیک کوتاه این بخش به قدری بی نظیر که من حسی از یک حماسه به یاد ماندنی و تلخ رو چشیدم .. در یک کلام دنیایی بود برام 15 ثانیه اول گیم ...

ولی وقتی این تاثیر بیشتر شد که وارد بازی شدم و با آهنگی ملایم سیاره ریچ رو با چه وسعتی میدیم که در حال نابودیه و اینجا بود که گریم گرفت ... ! این که میدونستم یک سیاره و سرنوشتش رو از قبل میشناسم مثل بغضی گلوم رو گرفت و خودمم باور نمیکردم که دارم اشک میریزم ...

نمیدونم چرا ولی واقعا خیلی به دلم نشست ... نه خود بازی بلکه داستان و نوع به تصویر کشیدن سیاره و هیچ موقع حتی فکرش رو هم نمیکردم گیمی از ثانیه اول انقدر روی من تاثیر بگذاره جوری که مادرم میگفت چی شد یکدفعه انقدر ناراحت شدی ... ؟

یکم حالم بهتر شد میام در مورد بازی مینویسم ولی فقط همین رو بگم ... I Love You Bunjie Forever
علی رضا جان من این احساساتت رو تحسین می کنم ولی این احساساتی شدن دلیل نمیشه که دو بار تو متنت " Bungie " رو بنویسی " Bunjie " ... :d

:دی

پس با این وضع بازی رو تموم کنی خودکشی میکنه که:دی
امکان نداره برو یکم باهاش ور برو پیدا میکنی..
چی امکان نداره؟! میگم اصلا مولتی پلیر هوش مصنوعی نداره، اسمش روشه دیگه، Multiplayer

اونی که تو میگی Firefightـه.

آقا هر وقت اینطوری شدی مارو هم دعا کن.:dبابا شما چقدر جنبه ی عارفانه دارید!!!
الان بگن مریخ ترکید ما اینجوری میکنیم:pبعد شما به خاطر reach اینطوری :((=((:( میشی؟
بابا ایول!!!
بگذریم:d
آقا بالاخره فریم بازی چطوریاست؟؟؟یکی میگه کمه یکی میگه زیاد!!!تنها هیلویی که من تموم کردم هیلو دو بود همون که ادامه ی اسمش کمبت داشت.یادتونه توش آخراش موجودات ترسناک اومدن!!!تو این بازی هم هستند؟

خب تقریبا Chapter اول رو تموم کردم ... شرمنده دیگه احساساتی شده بودم بد جور :d!

اول از گیم پلی:باید بگم که تا اینجا خیلی خوب و نرم بود ، در مورد اسلحه ها و مخصوصا اصلحه اصلی که خیلی خوش دست هست و کار باهاش لذت بخشه ، همچنین طراحی سلاح دشمنان خیلی جالبه و مخصوصا سلاح کاوننت ها که خیلی قشنگ تیر اندازی میکنه ... اسلحه بعدی اسلحه الیت هاست که خیلی پر قدرت ـه و طراحی خوبی هم داره البته خودم باهاش کار نکردم (!) ولی با یک ضربه خلاص میکنه طرف رو .... در مورد وسایل نقلیه مخصوصا ماشین که یکم کنترلش رو اعصابه ولی از اونور ماشین های هوایی (نمیدونستم اسمش رو چی بگذارم مثل یک سفینه کوچیکه و کمی رو هواست شاید 1 متر یا نیم متر اینا) خیلی کار باهاش راح نیست ولی خب وقتی گازش رو میگیری خیلی حال میده) ... نارنجک ها هم خیلی به کار میان چون معمولا تعداد دشمن زیاده و استفاده از نارنجک کار رو راحت میکنه و همچنین قابلیت های فرا انسانی که دارید و بین مراحل میتونید تغییرشون بدید خیلی به کار میاد مخصوصا وقتی در خطر هستید یا میزان سلامتیتون پایینه.

دوم AI : خب هوش مصنوعی یاران خودی که در سطح خوبی قرار داره و خوب میجگن و همه کار به دوش شما نمیوفته ولی نسبت به کاوننت ها یا غیره در سطح پایین تری قرار دارن مخصوصا زمانی که راننده ماشین هوش مصنوعی باشه که خیلی 6 میزنه !! ولی از AI دشمن هر چی بگم کم گفتم واقعا فوق العادن هر لحظه تغییر مکان و پخش شدن و دوری از ضربات مثلا وقتی نارنجک پرتاب میکنید در کسری از ثانیه از نارنجک دور میشن که واقعا بازیباز رو به چالش میکشه مخصوصا الیت ها که خیلی فوق العاده کار شدن به محض اینکه وا بدید کارتون رو میسازن.!!

گرافیک : من موندم این صدرا (
:d) چی واسه خودش میگه ! برادر من یک نگاه وسعت محیط و چشم انداز بازی بنداز اونوقت میگی در سطح 2010 نیست؟وسعت محیط فوق العاده بالاست و همچنین نورپردازی خیلی قشنگ کار شده کافی همون اول به آسمان و نوری که از لا به لای ابرها اومده بیرون توجه کنید تا عظمت بازی دستتون بیاد ... هر لحظه و همه جا در حال جنگ و مبارزه ست همزمان که شما و یارانتون در جای جای محیط در حال مبارزه هستین در آسمان و دور دست ها سربازها دارن از ریچ دفاع میکنند و میجنگند ، Anti Alaisind 2x هم همینطور ، افکت اسلحه ها و همچین پلاسماها دیدنیِ و خیلی خوب کار شده
در کل صدرا ....:d

فقط این رفیق ما حالش از بازی بهم خورد و اینا ، چرا چون اینجا همه گرافیک پرستن:d و کاری به وسعت و چشم انداز ندارن ... گفتم بعد نخوره تو ذوقتون بگید من گفتم الِ بلِ :d

علی رضا جان من این احساساتت رو تحسین می کنم ولی این احساساتی شدن دلیل نمیشه که دو بار تو متنت " Bungie " رو بنویسی " Bunjie " ... :d

اصلاح میکنم ... Bungie :d

:biggrin1:

پس با این وضع بازی رو تموم کنی خودکشی میکنه که:biggrin1:

قبل چپتر آخر زنگ میزنم آمبولانس که وقتی بازی تموم شد بیان جمم کنن:biggrin1:

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
منتشر که نشده نسخه ی قاچاقه!!!:d
دو سه روز پیش.

3 روز پیش دم صبح لیک شد.
منم حدس میزدم لیک شده. آخه تا اونجایی که میدونم هنوز به عرضه تاریخ رسمی بازی یه 10-11روزی مونده بود. واسه همین وقتی دیدم بازی دست بچه ها رسیده مطمئن شدم بازی لیک شده ولی کی لیک شده بود رو دقیقا نمیدونستم!

منم حدس میزدم لیک شده. آخه تا اونجایی که میدونم هنوز به عرضه تاریخ رسمی بازی یه 10-11روزی مونده بود. واسه همین وقتی دیدم بازی دست بچه ها رسیده مطمئن شدم بازی لیک شده ولی کی لیک شده بود رو دقیقا نمیدونستم!
درسته تاریخ انتشار بازی 14 سپتامبر ـه و الان هم ما 3 سپتامبریم که میشه 11 روز دیگه .

البته بازی چندین روز قبل این نسخه برای Jtag لیک شده بود !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or