Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
اون تریلری که من دیدم بازی mw2رو که میخوره تو هیجان!!!
سوال من..
من از هیچ هالویی تاحالا خوشم نیومده بود!!!به نظرتون reachرو بگیرم یا spidermanجدیده رو؟
ای بابا من که اسپایدی فن کاملم (میتونی به یوزر توجه کنی :d) میخوام اسپایدی و ریچ رو به موازات برم پس شما که اسپایدی فن بهتون نمی خوره باشین صد در صد هیلو رو بگیرین
;)

آقا هیجان بازی به mw2 میرسه؟ اسلحه هاش خوب طراحی شدن؟
شماره 3وم هم از MW2 خیلی سرتر بودا ! :دی

این تعداده هوش مصنوعی رو یکم بیشتر باز کن دوسته عزیز ، مبحثه جدیدی هست
نمیدونستم هوش مصنوعی رو میشه فیزیکی شمارش کرد
منظور تعداد کاراکترایی هست که همزمان توسط هوش مصنوعی کنترل میشن چه یاران چه دشمنان . نه خود هوش مصنوعی . منم 3مرحله رفتم جلو . با اینکه بازم یکم افت فریم داره ولی گراقیکش هی داره مرحله به مرحله زیباتر میشه

Last edited by a moderator:
رضا جان پست قشنگی بود ... :دی دقیقا حکایت ما با یه عده ای هستش .. :دی
+
مسخره )x، فکر کردم راست میگی اینجوری:-o شده بودم
:))=))
داشتم مقداری حال و اینده رو پیش بینی میکردم(حال رو هم پیش بینی میکنما،اینجا اینجوریه،حتما باید بکنی):دی حالا خودتون میبینید- فقط اینم اضافه کنم نظرات دوستان،بعد از اومدن نقد ها هم باز با نظر الانشون فرق میکنه-این خط ____ اینم نشون *:d

آخرین ویرایش:
من تا حالا هیلو بازی نکرده بودم تا چند وقت پیش که قسمت سوم رو گرفتم با هزار امید اومدیم 2 نفره بزنیم یعنی داشتم از تعجب می مردم بسکه به نظرم مسخره اومد.دشمنا همه در حد اسباب بازی بودن وسط یه شهر بی حال ولمون کرده بودن هر از گاهی چند تا دشمن شکل حلزون میومد وسط.شاید نظر من اینه ولی می خواستم ببینم این شماره هم تو همون سبکه یا فرق می کنه کلا چون از قبلی اصلا خوشم نیومد.

در کل رفتیم ببینیم میتونیم روی legenday تک نفره تمومش کنیم یا نه 12 روز تلاش میکنم-شاید شد هیچ Haloبازی توی محله و خونمون پیدا نمیشه منم و کنسولم و 40 اینچ تلویزیون
hmm ... that is impossible !!
هم عمرا که بتونی دو تا مرحله رد کنی !!:d

ای بابا جای این حرفها یکی بگه antialaising بازی چجوری؟ قرار بود یه 2xx داشته باشه
بله عزیز، بازی 2x AA داره.

=====

نمیدونم چرا سر هیلو که میشه همه گیر میدن به گرافیک! گرافیک بازی خوبه دیگه، حتما باید مثل Crysis باشه تا مورد قبول واقع بشه؟:دی پیشنهاد میکنم هر وقت بازی رو تموم کردید درباره گرافیک نظر بدید.

من تا حالا هیلو بازی نکرده بودم تا چند وقت پیش که قسمت سوم رو گرفتم با هزار امید اومدیم 2 نفره بزنیم یعنی داشتم از تعجب می مردم بسکه به نظرم مسخره اومد.دشمنا همه در حد اسباب بازی بودن وسط یه شهر بی حال ولمون کرده بودن هر از گاهی چند تا دشمن شکل حلزون میومد وسط.شاید نظر من اینه ولی می خواستم ببینم این شماره هم تو همون سبکه یا فرق می کنه کلا چون از قبلی اصلا خوشم نیومد.
بله این بازی سراسر از حیوانات دریایی نظیر حلزون ساخته شده... لاک پشتم داره(اینقدر گَشنگه-خُوجِّله خُوجِّل)،میگن جدیدن ترانازوروس هم plus شده و توی سیستم پرزنت کرده.همه هم مجبوریم fallow کنیمش.
hmm ... that is impossible !!
هم عمرا که بتونی دو تا مرحله رد کنی !!:d
!i can do this:دی
سال ،سالِ همت مضاعافه:دی

نه از اون شماره به این شماره تبدیل شده به Call Of Duty :biggrin1:
یعنی اینقدر پسرفت داشته:دی

آخرین ویرایش:

نه از اون شماره به این شماره تبدیل شده به Call Of Duty :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or