محمد رضا mr
کاربر سایت
اون تریلری که من دیدم بازی mw2رو که میخوره تو هیجان!!!آقا هیجان بازی به mw2 میرسه؟ اسلحه هاش خوب طراحی شدن؟
سوال من..
من از هیچ هالویی تاحالا خوشم نیومده بود!!!به نظرتون reachرو بگیرم یا spidermanجدیده رو؟
اون تریلری که من دیدم بازی mw2رو که میخوره تو هیجان!!!آقا هیجان بازی به mw2 میرسه؟ اسلحه هاش خوب طراحی شدن؟
ای بابا من که اسپایدی فن کاملم (میتونی به یوزر توجه کنی :d) میخوام اسپایدی و ریچ رو به موازات برم پس شما که اسپایدی فن بهتون نمی خوره باشین صد در صد هیلو رو بگیریناون تریلری که من دیدم بازی mw2رو که میخوره تو هیجان!!!
سوال من..
من از هیچ هالویی تاحالا خوشم نیومده بود!!!به نظرتون reachرو بگیرم یا spidermanجدیده رو؟
شماره 3وم هم از MW2 خیلی سرتر بودا !آقا هیجان بازی به mw2 میرسه؟ اسلحه هاش خوب طراحی شدن؟
منظور تعداد کاراکترایی هست که همزمان توسط هوش مصنوعی کنترل میشن چه یاران چه دشمنان . نه خود هوش مصنوعی . منم 3مرحله رفتم جلو . با اینکه بازم یکم افت فریم داره ولی گراقیکش هی داره مرحله به مرحله زیباتر میشهاین تعداده هوش مصنوعی رو یکم بیشتر باز کن دوسته عزیز ، مبحثه جدیدی هست
نمیدونستم هوش مصنوعی رو میشه فیزیکی شمارش کرد
+رضا جان پست قشنگی بود ... دقیقا حکایت ما با یه عده ای هستش ..
مسخره )x، فکر کردم راست میگی اینجوری:-o شده بودم
بله عزیز، بازی 2x AA داره.ای بابا جای این حرفها یکی بگه antialaising بازی چجوری؟ قرار بود یه 2xx داشته باشه
بله این بازی سراسر از حیوانات دریایی نظیر حلزون ساخته شده... لاک پشتم داره(اینقدر گَشنگه-خُوجِّله خُوجِّل)،میگن جدیدن ترانازوروس هم plus شده و توی سیستم پرزنت کرده.همه هم مجبوریم fallow کنیمش.من تا حالا هیلو بازی نکرده بودم تا چند وقت پیش که قسمت سوم رو گرفتم با هزار امید اومدیم 2 نفره بزنیم یعنی داشتم از تعجب می مردم بسکه به نظرم مسخره اومد.دشمنا همه در حد اسباب بازی بودن وسط یه شهر بی حال ولمون کرده بودن هر از گاهی چند تا دشمن شکل حلزون میومد وسط.شاید نظر من اینه ولی می خواستم ببینم این شماره هم تو همون سبکه یا فرق می کنه کلا چون از قبلی اصلا خوشم نیومد.
!i can do thishmm ... that is impossible !!
هم عمرا که بتونی دو تا مرحله رد کنی !!:d
یعنی اینقدر پسرفت داشتهنه از اون شماره به این شماره تبدیل شده به Call Of Duty :biggrin1:
من تا حالا هیلو بازی نکرده بودم تا چند وقت پیش که قسمت سوم رو گرفتم با هزار امید اومدیم 2 نفره بزنیم یعنی داشتم از تعجب می مردم بسکه به نظرم مسخره اومد.دشمنا همه در حد اسباب بازی بودن وسط یه شهر بی حال ولمون کرده بودن هر از گاهی چند تا دشمن شکل حلزون میومد وسط.شاید نظر من اینه ولی می خواستم ببینم این شماره هم تو همون سبکه یا فرق می کنه کلا چون از قبلی اصلا خوشم نیومد.
نه از اون شماره به این شماره تبدیل شده به Call Of Duty