Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
خُب من دو تا مرحله اول رو رفتم فعلا. کاملا در سطح انتظار و بعضی قسمت ها فراتر از انتظارم بود! شخصا تو هیچ بازی هوش مصنوعی مثل Noble Team ندیدم! هر کدوم هم هوش مصنوعی دقیقا مخصوص خودشون رو دارند. مثلا بعضی اوقات که نزدیک بود بمیرم جورج میومد جلو کاورم میکرد!! یا Emile اکثرا دیدم نزدیک دشمن میشه و با Shotgun میزنتشون! هوش مصنوعی سربازان معمولی هم خیلی خیلی بهتر از Halo 3 شده.
در مورد دشمن ها: اول از همه بازگشت Elite ها رو (که تو Halo 1 و 2 بودند) تبریک عرض میکنم:دی واقعا سرسخت ترین و چالش برانگیزترین دشمنان هیلو هستند. دلم براشون تنگ شده بود:دی این دشمن جدید به نام Skirmisher هم که اضافه شده لامصب خیلی سریعه! راحت 4-5 متر میپره میره رو یه پلتفرم بالاتر! خیلی ازشون خوشم اومد، چون چالش زیادی مخصوصا تو FF و اینا ایجاد میکنن.
اما یه چیزی که اصلا انتظار نداشتم وسعت محیط بود. گفته بودن محیط ها وسیعه، ولی دیگه نه انقدر!! شخصا تا حالا FPS کنسولی با همچین وسعت محیطی ندیده بودم! مخصوصا وقتی میبینی دشمنان ( و حتی یاران خودی) تو تمام محیط پخش میشن و میجنگند! واقعا از این لحاظ فراتر از انتظارم بود.

صدرا جان:دی گرافیک بازی برای سال 2010 کافی نیست؟! اینی که من دارم میبینم از بیشتر بازیهای 360 تو همین 2010 که تا حالا اومده، بالاتره! هرچی هم جلوتر میری گرافیک قشنگتر میشه. تو به من یه FPS کنسولی نشون بده با یه همچین وسعتی که Split Screen 4 نفره هم داشته باشه، گرافیکش حتی به Reach نزدیک بشه!
البته همه تو رو میشناسن که فن چه کنسولی هستی:دی

داستان هم همونطور که گفته بودن کلا رو Noble Team تمرکز داره و از دید اونا روایت میشه. همین موضوع باعث شده که خیلی با اعضای Noble Team راحت ارتباط برقرار کنی. کلا شخصیت پردازیشون خیلی عالیه. الان هم که Cut Scene آخر مرحله دو رو دیدم بسیار لذت بردم:دی نکات خیلی جالبی داشت.

AA بازی خيلی بالاس يعنی بايد ببينيد!

بازی خيلی اوج گرفته :دی نفس گيره داستان :دی
از ME2 که آره پايين تره ولی زياد به چشم نمياد از بس غرق بازی ميشيد!

شنبه با این که امتحان فاینال زبان دارم اما میرم دنبالش باید تا قبل از فاینال پیداش کنم :d
اقا صدرا شما یه مشکلی با سری هیلو داشتی این هنوز پابرجاس این مشکل یا به کل فراموش شد با این بازی :دی
حیف مدارس شروع میشه و گلد من تموم میشه تا عرضه بازی :(

بازگشت Elite ها
خیلی دوست دارم مبارزه باهاشون رو تجربه کنم ، حداقل از نظر فیزیکی معلومه بازیباز رو به چالش میکشن !

البته همه تو رو میشناسن که فن چه کنسولی هستی:biggrin1:
آره آقا همینه:biggrin1:من تایید میکنم یعنی شکی توش نیست:biggrin1:

آقا من یه سوالی دارم منو ملتفت کنید.من هالو های قبلی را بازی نکدم,می ترسم = نتونم با داستانش ارتباط برقرار کنم بمونم تو داستانش.این تاپیکی که هم زدند برای داستان بازی خیلی طولانیه و آدم حوصله اش سر می ره.می خواستم بدونم یکی از دوستان می تونه یه لینک بده که داستان نسخه های قبل را درست و حسابی و نسبتا کوتاه به آدم توضیح بده؟

واقعا شرمندم که این حرف رو میزنم !

متاسفم رییس . خداحافظ Pillar of Autumn عزیز . خداحافظ The Silent Cartographer دوست داشتنی من ! خداحافظ بهترین بازی زندگیم Combat Evolved . اما خب چاره ای ندارم :

Reach > Combat Evolved

ختم کلام .

خوب من هم کمی بازی کردم........ ولی کامل نتونستم بازی کنم چون شهر خودمون نیستم و در نتیجه....

اولش بگم که من کلا از پدیده halo متنفرم ولی این بازی کلا یه چیز دیگس.....:eek::eek:گیم پلی شدیدا مجذوب کنندس....کلا فضای بازی فضای غریبیه..:dهمه جا جنگ و بزن بزن...... .

گیم پلی واقعا روان و درگیر کنندس...... .:eek::eek:

در مورد گرافیک راستش من که اصلا انتظار همچین گرافیک زیبایی رو از reach نداشتم..........کلا افکتا و draw distance فوق العادس و کلا رنگ بندی بازی باور پذیرتر و زیباس ....... .

مطمین باشید بازی از لحاظ گرافیکی نمره بالایی رو خواهد گرفت(حالا نگیم نمره کامل ولی مطمینا نمره بالایی خواهد گرفت)

در کل بازی کردن این بازی به همه دوستان توصیه میشه...بازی فوق العاده ای از آب دراومده......... .

آقا من یه سوالی دارم منو ملتفت کنید.من هالو های قبلی را بازی نکدم,می ترسم = نتونم با داستانش ارتباط برقرار کنم بمونم تو داستانش.این تاپیکی که هم زدند برای داستان بازی خیلی طولانیه و آدم حوصله اش سر می ره.می خواستم بدونم یکی از دوستان می تونه یه لینک بده که داستان نسخه های قبل را درست و حسابی و نسبتا کوتاه به آدم توضیح بده؟
نمیدونم چرا همه این بدبخت رو هالو صدا میکنن؟؟؟:d شوخی میکنم
کلا داستانش در رابطه با اینه که یه سری ادم درست حسابی یعنی انسان:d هستن و یه سری موجودات فضایی که نمیدونم چی شده یه جاهایی به نام هیلو ساختن و برای چیش رو هم نفهمیدم. اونوقت انسان ها و. این موجودات سر اینا دعواشونه.
ریچ هم که این قسمت در رابطه با همینه(من بازی نکردم نمیدونم جریان چیه) یکی از مکان های زندگی انسان ها بوده یعنی بعد از زمین مهمترینشون بوده که توسط همین بنده خدا ها فلت شده:)) و نمیدونم تهش چی شده! الانم دعوا کشیده شده تو همنی ریچ فک کنم. همین. منم همین قدری که نوشتم فهمیدم و برام بس بود چون فقط بازی میکنم:> در کل من از هیلو خوشم نمیاومد تا امروز نشستیم اسپلیت بازی کردیم خیییییلی بهم حال داد.
شنبه میرم دنبال ریچ خدا بخواد.
راستی این نسخه هم اسپلیت داره؟

اقا صدرا شما یه مشکلی با سری هیلو داشتی این هنوز پابرجاس این مشکل یا به کل فراموش شد با این بازی :biggrin1:
من مشکلی نداشتم هيچوقت فقط خوشم نميومد ولی از اين يکی خوشم اومده :دی

صدرا جان:biggrin1: گرافیک بازی برای سال 2010 کافی نیست؟! اینی که من دارم میبینم از بیشتر بازیهای 360 تو همین 2010 که تا حالا اومده، بالاتره! هرچی هم جلوتر میری گرافیک قشنگتر میشه. تو به من یه FPS کنسولی نشون بده با یه همچین وسعتی که Split Screen 4 نفره هم داشته باشه، گرافیکش حتی به Reach نزدیک بشه!

ديگه جو نده :دی

گرافيک بازی بازيهای 2010 که هيچی از GEOW2 هم کم ميآره :دی

ولی گفتم که اصلاً به چشم نمياد از بس بازی قشنگه :دی

ببين من ميگم قشنگه يعنی قشنگه ديگه :دی

ديگه جو نده

گرافيک بازی بازيهای 2010 که هيچی از GEOW2 هم کم ميآره

ولی گفتم که اصلاً به چشم نمياد از بس بازی قشنگه

ببين من ميگم قشنگه يعنی قشنگه ديگه
GeoW2 چیه:دی میگم تو یه بازی با اون مشخصاتی که گفتم (بزرگی محیط، Split Screen و تعداد زیاد هوش مصنوعی) نشون بده از این بهتر باشه گرافیکش:دی Reach از لحاظ تکنیکی واقعا فوق العادست. بازی Sandbox با یه همچین محیط بزرگی، گرافیکش این باشه یعنی عالی:دی

من خودم 100 بار گفتم که گرافیک Halo اصلا برام مهم نیست، اگه مهم بود این همه Halo 3 رو بازی نمیکردم. ولی واقعا نمیشه از گرافیک بسیار خوب ریچ چیزی نگفت.
=====

دوستان انقدر اسم ODST رو اینجا نیارید:دی اون بازی یه Expansion Pack بود. اصلا قابل مقایسه با یه هیلوی کامل و بزرگ مثل Reach نیست.

سلام
خب بازی کم کم داره میاد و دوستان میخوان شروع کنن!
فقط اتمام حجت کنن بعدا گلگی نکنین:دی
دوستانی که اسپویلر رو رعایت نکنن همین طوری ازشون نمیگزرم! مطمئنا همون قدری که شما دوست دارین از بازی لذت ببرید دیگران هم دوست دارن پس مواظب باشین...

ديگه جو نده :biggrin1:

گرافيک بازی بازيهای 2010 که هيچی از GEOW2 هم کم ميآره :biggrin1:
یکمی پیاز داغشو زیاد میکنیم ...:d

صدرا الان وسعت محیط رو ببین ، بعد نگاهی به گرافیک بنداز ...

ان وقت بنظرت بازی FPS هست که ازش شاختر باشه ؟

کلا همینی که هستی ... شاخ ترین گیمم بز
ارن جلوت برای اون نباشه ...:d
سلام
خب بازی کم کم داره میاد و دوستان میخوان شروع کنن!
فقط اتمام حجت کنن بعدا گلگی نکنین:biggrin1:
دوستانی که اسپویلر رو رعایت نکنن همین طوری ازشون نمیگزرم! مطمئنا همون قدری که شما دوست دارین از بازی لذت ببرید دیگران هم دوست دارن پس مواظب باشین...

قربون دستت امین جون ... خیلی گلی پسرم:biggrin1:

دوستانی که به لایو وصل نمیشن-بن نخواهند شد-
ولی اونایی که به لایو وصل میشند- با یک پروفایل جدید بازی کنند!یا یه پروفایلی که باهاش به لایو وصل نمیشوند!هیچ رقمه.........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or