Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
امّا بزرگترين نقطه ضعف بازی: گرافيک!
صدرا خان میگم خب این بازی که گرافیکش خیلی خوب بود تو تریلرا ! :(
AA چطوره ؟
اگه AA اش خوب باشه باز بهتره
گرافیکش یعنی از ME2 پایین تره ؟!(ME2 پایین نیستا منظورم این نبود :دی)

البته با محیط بسیار بزرگی که قراره پردازش کنه انتظار گرافیک خیلی شاخ هم نمی رفت !
فک نمیکنید ممکنه بنتون 100 % بشه الان دارین بازی میکنین؟:)

تو پروفایل اقلاین بازی میکنیم مشکلی نیست ;)

آخرین ویرایش:
ما هم دل رو به دریا زدیم و استارت بازی رو تو درجه سختی Heroicزدیم.
اول از همه خودم به شخصه انتظار چنین بازی حماسی و عالی رو نداشتم. دوستان میدونند من زیاد میانه خوبی با سری Halo ندارم ولی واقعا این شماره با اینکه 6 ساعت بیشتر بازی نکردم شدیدا منو مجذوب خودش کرده.
گیمپلی بازی مثل سریهای قبلی عالی و نرم و روان هست و کمی المانهای اکشن بهش اضافه تر شده و بازی سرعتش بیشتر شده. هر دفعه که وارد بازی میشید میتونید Customize Character رو انجام بدید و این لباس واحد شما در همه مود ها چه Campagine یا FireFight و ... میشه.
واقعا مبارزات خیلی نفس گیر هستند و AI دشمنان خیلی بالا هست البته من الان رو Heroic زیاد سختی رو حس نمیکنم ولی وقتی گذاشتم رو Legendery فهمیدم واسه چی میگفتن قراره Reach سختترین نسخه از سری Halo باشه. واقعا به زور از پس دو تا دشمن بر میومدم!! اختلاف Difficulty بازی واقعا از Heroic تا Legendery زیاد هست.
اما میرسیم به مبحث داغ گرافیک :
راسیتش من همیشه از منتقدین گرافیک Halo بودم و اصلا رابطه ی خوبی با گرافیک نسخه های قبلی نداشتم ولی واقعا در مورد Reach کمی نظرم عوض شد. شاید بعضی از دوستان که هنوز مراحل اولیه بازی دارند انجام میدند و از گرافیک بازی راضی نیستند حق داشته باشند ولی به مرور زمان و پیش رفتن در بازی با مراحلی سر و کار خواهیم داشت که رسما تو یکی از اونها فک من باز موند !! بنظر من گرافیک بازی با توجه به Huge Draw Distance که داره بسیار راضی کننده هست. من الان میتونم بیام یک صفحه در مورد Graphic Specification و Detail و ... صحبت کنم و نظرمو بگم ولی ازونجایی که این بیننده هست که باید بپسنده و با نظر من هیچی عوض نمیشه قضاوتش رو با دوستان میذارم.

دوستان قربون دستتون حالا که بازی لیک شده ، خواهشا Sp فراموش نشه .

دست گلتون درد نکنه ;)

خُب من بازی رو همین الان گرفتم و نصب شد، الان برم بازی کنم بیام نظرم رو بگم:biggrin1: (شاید هم دیگه برنگردم حالا حالاها:biggrin1:)

حالا ببینا ریچ کرج و مشهد میاد اونوقت تهران پرنده پر نمیزنه !:|

خوب ما واسه مغازه دانلود کرديم الان هم بازی ميکنم هم تکثير انبوه :دی
همون طور که سر conviction و AW هم گزاشتم بعد از خوابيدن تب و تاب دوستان نظر دادم الانم ترجيح ميدم نظرمو واسه خودم نگه دارم :دی

پ.ن: آدرس داده نميشود :دی

ويرايش: خوب من يه ساعتی بازی کردم و برای منی که اصلاً با هيلو نميتونستم کنار بيام خيلی سرگرم کننده بود :دی
گيم پلی خيلی روی هماهنگی با گروه تکيه داره!
AI ياران خودی هم در سطح خوبی هست ولی به نظرم بازم ميتونست بهتر باشه که شايد واسه اينه که يکم بازی چالش بر انگيز باشه!
موسيقی هم که چيزی نميگم فقط بايد بشنويد.

امّا بزرگترين نقطه ضعف بازی: گرافيک!

با اين که HD شده و از نسخه قبلی خيلی بهتره ولی برای يه بازی سال 2010 اصلاً کافی نيست و فکر کنم تنها گيری که بخوان منتقدين بدن به همين گرافيک باشه!

نمره من تا اينجا: 9.5
به به آقا صدرا !
تو و اینورا ! مگه تو هم هیلو بازی میکنی ؟!:دی
گرافیکش نقطه ضعف حساب میشه ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
حالا ببین همین منتقدین چجوری قربون صدقه ی گرافیکش میرن ...
b-)

ما هم دل رو به دریا زدیم و استارت بازی رو تو درجه سختی Heroicزدیم.
اول از همه خودم به شخصه انتظار چنین بازی حماسی و عالی رو نداشتم. دوستان میدونند من زیاد میانه خوبی با سری Halo ندارم ولی واقعا این شماره با اینکه 6 ساعت بیشتر بازی نکردم شدیدا منو مجذوب خودش کرده.
گیمپلی بازی مثل سریهای قبلی عالی و نرم و روان هست و کمی المانهای اکشن بهش اضافه تر شده و بازی سرعتش بیشتر شده. هر دفعه که وارد بازی میشید میتونید Customize Character رو انجام بدید و این لباس واحد شما در همه مود ها چه Campagine یا FireFight و ... میشه.
واقعا مبارزات خیلی نفس گیر هستند و AI دشمنان خیلی بالا هست البته من الان رو Heroic زیاد سختی رو حس نمیکنم ولی وقتی گذاشتم رو Legendery فهمیدم واسه چی میگفتن قراره Reach سختترین نسخه از سری Halo باشه. واقعا به زور از پس دو تا دشمن بر میومدم!! اختلاف Difficulty بازی واقعا از Heroic تا Legendery زیاد هست.
اما میرسیم به مبحث داغ گرافیک :
راسیتش من همیشه از منتقدین گرافیک Halo بودم و اصلا رابطه ی خوبی با گرافیک نسخه های قبلی نداشتم ولی واقعا در مورد Reach کمی نظرم عوض شد. شاید بعضی از دوستان که هنوز مراحل اولیه بازی دارند انجام میدند و از گرافیک بازی راضی نیستند حق داشته باشند ولی به مرور زمان و پیش رفتن در بازی با مراحلی سر و کار خواهیم داشت که رسما تو یکی از اونها فک من باز موند !! بنظر من گرافیک بازی با توجه به Huge Draw Distance که داره بسیار راضی کننده هست. من الان میتونم بیام یک صفحه در مورد Graphic Specification و Detail و ... صحبت کنم و نظرمو بگم ولی ازونجایی که این بیننده هست که باید بپسنده و با نظر من هیچی عوض نمیشه قضاوتش رو با دوستان میذارم.

دقیقا صحبت این دوست عزیز درست که مبارزات واقعا نفس گیره :x:x:x:x( چیزی که این بازی رو یه سرو گردن از کیلزون جلو میندازه )

هیجان بازی بینهایت بالاست:x:x:x:x:x

مخصوصا شخصیت Emile با اون چاقوش (شاید هم قمش ) :x :x:x:x:x:x

آخرین ویرایش:
اول فکر میکردم جو زدم و بازی رو برای خودم خیلی گنده کردم- 10 روز پیش که بازی میکردم -گفتم برای خودم گندش نکنم:دی
خوشحالم نظر دوستان با من تطابق داشته:دی:x

صدرا هم مثل رفیق من HALO باز شده:))

دقیقا صحبت این دوست عزیز درست که مبارزات واقعا نفس گیره :x:x:x:x( چیزی که این بازی رو یه سرو گردن از کیلزون جلو میندازه )

هیجان بازی بینهایت بالاست:x:x:x:x:x

مخصوصا شخصیت Emile با اون چاقوش (شاید هم قمش ) :x :x:x:x:x:x
آقا من از HALO 3 ODST بی نهایت متنفرم یعنی به نظرتون این منو راضی میکنه؟

صدرا خان میگم خب این بازی که گرافیکش خیلی خوب بود تو تریلرا ! :(
AA چطوره ؟
اگه AA اش خوب باشه باز بهتره
گرافیکش یعنی از ME2 پایین تره ؟!(ME2 پایین نیستا منظورم این نبود :دی)

AA بازی خيلی بالاس يعنی بايد ببينيد!

بازی خيلی اوج گرفته :دی نفس گيره داستان :دی
از ME2 که آره پايين تره ولی زياد به چشم نمياد از بس غرق بازی ميشيد!

صدرا هم مثل رفیق من HALO باز شده:))

تا چشت در بياد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or