Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
یعنی من یک پروفایل دیگه بسازم اگه به لایو وصلش نکنم بن نمیشم؟؟؟
ولی اون یکی پروفایلم یک کله وصله به لایو:d
حالا نمیشه پروفایل نساخت؟:d

میخوای میل خودته،با پروفایل اصلیت بازی کن- بن میشی:دی تضمینی:دی

حتما پروفایل جدید درست کن...یا 14 روز صبر کن ،بعد بازی کن........
یعنی اگه با پروفایلی که بازی کردیم بعد یه ماه وصل شیم لایو بازم بن؟؟؟؟
بله 100% تضمینی.با پروفایلی که به لایو وصل میشید اصلا بازی رو انجام ندید.

اگر انجام دادید،تا 10-12 روز اینده باهاش به لایو وصل نشید.............

بحث بن شدن -نکنید همه چیز تو دوتا پستم معلومه-تاپیک بازی رو به بن و لایو ربط ندید

آخرین ویرایش:
خوب منم بازی رو گرفتم . گیم پلی واقعا روون و زیباست . موسیقی فوق فوق فوق فوق العادست . امااااااااا گرافیک . اصلا چیزی نبود که انتظار داشتم . گرافیک زیباست همونطور که بچه-ها گفتن هم وسعت محیط زیاده هم تعداد هوش مصنوعیها خیلی زیاده بعضی صحنه-ها با یه نارنجک تو یک محدوده به 5 نفری رو میفرستادم هوا :دی ولی با اینکه میدونم بازی خیلی سنگین هستش .لی بازم گرافیک انچنان تعریفی نداره . افت فریم هم که بعضی وقتها بیداد میکنه ( البته تو فقط 2-3 ثانیه شدید میشه و بعد قطع میشه )

اقا شما که انقد گرافیک گرافیک میکنین یه نگاه به چشم اندازی که محیط بهتون میده بندازین !
بعدشم تو هیلو تو اون چشم انداز تقریبا خیلی چیز ها از قبل نوشته نشدن و توسط موتور بازی در حال پردازشن !

فقط فیزیک بازی خوبه ؟! واقعا بعد BC2 معتاد فیزیک شدم :دی

دوستان انقدر احتیاط الکی نکنید، چون هر کاری کنید مثل پارسال همه بَنیم:دی
پیارسال هم چند تا از بچه ها GeoW2 رو 2 هفته زودتر بازی کردن، ولی بن نشدن (یا اگرم شدن تو بن ویو همراه با بقیه شدن:دی)

در ضمن انقدر رو گرافیک حساس نشید! گرافیک بازی خوبه و اونجوری نیست که بگیم جزو نکات منفی باشه! نهایت نامردیه بگیم گرافیک بازی متوسطه (دیگه چه برسه به بد!). همونطور هم که یکی از دوستان گفت هرچی جلوتر برید بهتر میشه، الان که من مرحله 4 هستم واقعا زیبا شده و به راحتی جزو بهترین های این سبک قرار میگیره. نور شلیک اسلحه های پلاسمایی کاونانت ها به زیباترین شکل روی زمین و در و دیوار میفته. حالا فرض کنید اون همه دشمن تو یه لحظه شلیک کنن چی میشه:دی

گرافیک بازی خوب و مناسبه، و هرکس نا امید شده خودش الکی انتظارش رو بالا برده! هیلو هیچ وقت به خاطر گرافیک معروف نبوده که ریچ بخواد دومیش باشه، و با این حال میبینیم ریچ گرافیک بسیار خوبی داره.

خوب منم بازی رو گرفتم . گیم پلی واقعا روون و زیباست . موسیقی فوق فوق فوق فوق العادست . امااااااااا گرافیک . اصلا چیزی نبود که انتظار داشتم . گرافیک زیباست همونطور که بچه-ها گفتن هم وسعت محیط زیاده هم تعداد هوش مصنوعیها خیلی زیاده بعضی صحنه-ها با یه نارنجک تو یک محدوده به 5 نفری رو میفرستادم هوا :biggrin1: ولی با اینکه میدونم بازی خیلی سنگین هستش .لی بازم گرافیک انچنان تعریفی نداره . افت فریم هم که بعضی وقتها بیداد میکنه ( البته تو فقط 2-3 ثانیه شدید میشه و بعد قطع میشه )

این تعداده هوش مصنوعی رو یکم بیشتر باز کن دوسته عزیز ، مبحثه جدیدی هست
نمیدونستم هوش مصنوعی رو میشه فیزیکی شمارش کرد

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

آقا این که لینکاش همه نوک شدن
جریان چیه؟ بگید ببینیم بگیریمش یا نه؟

بازی اشغال بود- اصلا ارزش انتظار نداشت- افت فریم بسیار زیاد بود.
میگم این بازی رزولوشنش اصلا HD نیست چه برسه به Sub HD یا native , کی گفته؟طراحی مراحل که مضخرف،اون مرحله شب رو هم از Combat evolved قرقره کردن. صفینه سواریشم مثل river ride میمونه- draw distance و افکت های گرافیکی در حد صفر هست.حالم بهم خورد،گرافیکش هم در حد نسله قبله. بخش co-op 4 نفره بازی رو توی مانیتور 17 اینچ بازی کردیم- اشغال بود-حالمون بهم خورد- بخش مالتی پلیرش هم خلوت بود و اصلا بعد از1 ساعت سرچ و اینا ... هیچی.
خودم داشتم با خودم بازی میکردم اینقدر لگ و دیلی داشت که نگو
در نهایت داستان بازی هم خطی و کلیشه ای(کلا داستان نداشت) و در نهایت نمره من به بازی 0.5 از 10
:دی نمیدونم نظر مثبت بدم میزنید ادم رو- زیبا بود نه؟دوم شدم:دی

-در کل رفتیم ببینیم میتونیم روی legenday تک نفره تمومش کنیم یا نه:دی 12 روز تلاش میکنم-شاید شد:دی هیچ Haloبازی توی محله و خونمون پیدا نمیشه:دی منم و کنسولم و 40 اینچ تلویزیون:دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rsoft and Frobary
میگم این بازی رزولوشنش اصلا HD نیست چه برسه به Sub HD یا native , کی گفته؟طراحی مراحل که مضخرف،اون مرحله شب رو هم از Combat evolved قرقره کردن. صفینه سواریشم مثل river ride میمونه- draw distance و افکت های گرافیکی در حد صفر هست.حالم بهم خورد،گرافیکش هم در حد نسله قبله. بخش co-op 4 نفره بازی رو توی مانیتور 17 اینچ بازی کردیم- اشغال بود-حالمون بهم خورد- بخش مالتی پلیرش هم خلوت بود و اصلا بعد از1 ساعت سرچ و اینا ... هیچی.
در نهایت داستان بازی هم خطی و کلیشه ای(کلا داستان نداشت) و در نهایت نمره من به بازی 0.5 از 10

-در کل رفتیم ببینیم میتونیم روی legenday تک نفره تمومش کنیم یا نه:دی 12 روز تلاش میکنم-شاید شد:دی هیچ Haloبازی توی محله و خونمون پیدا نمیشه:دی منم و کنسولم و 40 اینچ تلویزیون:دی
رضا جان پست قشنگی بود ... :دی دقیقا حکایت ما با یه عده ای هستش .. :دی

مسخره )x، فکر کردم راست میگی اینجوری:-o شده بودم

بازی یک شاهکار مطلق است! یعنی به راحتی جزو 3 بازی برتر این نسل است (برای من که بهترین).

تازه از اون مرحله که تو E3 نشون دادن (Space Combat) به بعد، اوج میگیره. داستان هم یهویی خفن میشه:دی حتی گرافیک بازی هم به خاطر کوچکتر شدن نسبی محیط ها بهتر شده. یعنی اگه تا حالا به گرافیکش میگفتم خوب، الان میگم عالیه! کلا باید بازی رو به دو قسمت قبل از Space Combat و بعد از اون تقسیم بندی کنیم:دی

مرحله پنجم بازی به نام Long Night of Solace (همون مرحله ای که تو E3 یه تیکشو نشون دادن) جزو به یاد موندنی ترین مراحلی است که تا به حال توی یک بازی کامپیوتری تجربه کردم. تا خودتون بازی نکنید متوجه نمیشید چی میگم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or