یعنی من یک پروفایل دیگه بسازم اگه به لایو وصلش نکنم بن نمیشم؟؟؟
ولی اون یکی پروفایلم یک کله وصله به لایو:d
حالا نمیشه پروفایل نساخت؟:d
ولی اون یکی پروفایلم یک کله وصله به لایو:d
حالا نمیشه پروفایل نساخت؟:d
بله 100% تضمینی.با پروفایلی که به لایو وصل میشید اصلا بازی رو انجام ندید.یعنی اگه با پروفایلی که بازی کردیم بعد یه ماه وصل شیم لایو بازم بن؟؟؟؟
نه تا موقعه ای که بازی عرضه شد (فکر کنم 2 هفته دیگر) می تونید به لایو وصل بشید!یعنی اگه با پروفایلی که بازی کردیم بعد یه ماه وصل شیم لایو بازم بن؟؟؟؟
خوب منم بازی رو گرفتم . گیم پلی واقعا روون و زیباست . موسیقی فوق فوق فوق فوق العادست . امااااااااا گرافیک . اصلا چیزی نبود که انتظار داشتم . گرافیک زیباست همونطور که بچه-ها گفتن هم وسعت محیط زیاده هم تعداد هوش مصنوعیها خیلی زیاده بعضی صحنه-ها با یه نارنجک تو یک محدوده به 5 نفری رو میفرستادم هوا :biggrin1: ولی با اینکه میدونم بازی خیلی سنگین هستش .لی بازم گرافیک انچنان تعریفی نداره . افت فریم هم که بعضی وقتها بیداد میکنه ( البته تو فقط 2-3 ثانیه شدید میشه و بعد قطع میشه )
رضا جان پست قشنگی بود ... دقیقا حکایت ما با یه عده ای هستش ..بازی اشغال بود- اصلا ارزش انتظار نداشت- افت فریم بسیار زیاد بود.
میگم این بازی رزولوشنش اصلا HD نیست چه برسه به Sub HD یا native , کی گفته؟طراحی مراحل که مضخرف،اون مرحله شب رو هم از Combat evolved قرقره کردن. صفینه سواریشم مثل river ride میمونه- draw distance و افکت های گرافیکی در حد صفر هست.حالم بهم خورد،گرافیکش هم در حد نسله قبله. بخش co-op 4 نفره بازی رو توی مانیتور 17 اینچ بازی کردیم- اشغال بود-حالمون بهم خورد- بخش مالتی پلیرش هم خلوت بود و اصلا بعد از1 ساعت سرچ و اینا ... هیچی.
خودم داشتم با خودم بازی میکردم اینقدر لگ و دیلی داشت که نگو
در نهایت داستان بازی هم خطی و کلیشه ای(کلا داستان نداشت) و در نهایت نمره من به بازی 0.5 از 10
نمیدونم نظر مثبت بدم میزنید ادم رو- زیبا بود نه؟دوم شدم
-در کل رفتیم ببینیم میتونیم روی legenday تک نفره تمومش کنیم یا نه 12 روز تلاش میکنم-شاید شد هیچ Haloبازی توی محله و خونمون پیدا نمیشه منم و کنسولم و 40 اینچ تلویزیون
بازی اشغال بود- اصلا ارزش انتظار نداشت- افت فریم بسیار زیاد بود.
میگم این بازی رزولوشنش اصلا HD نیست چه برسه به Sub HD یا native , کی گفته؟طراحی مراحل که مضخرف،اون مرحله شب رو هم از Combat evolved قرقره کردن. صفینه سواریشم مثل river ride میمونه- draw distance و افکت های گرافیکی در حد صفر هست.حالم بهم خورد،گرافیکش هم در حد نسله قبله. بخش co-op 4 نفره بازی رو توی مانیتور 17 اینچ بازی کردیم- اشغال بود-حالمون بهم خورد- بخش مالتی پلیرش هم خلوت بود و اصلا بعد از1 ساعت سرچ و اینا ... هیچی.
خودم داشتم با خودم بازی میکردم اینقدر لگ و دیلی داشت که نگو
در نهایت داستان بازی هم خطی و کلیشه ای(کلا داستان نداشت) و در نهایت نمره من به بازی 0.5 از 10
نمیدونم نظر مثبت بدم میزنید ادم رو- زیبا بود نه؟دوم شدم
-در کل رفتیم ببینیم میتونیم روی legenday تک نفره تمومش کنیم یا نه 12 روز تلاش میکنم-شاید شد هیچ Haloبازی توی محله و خونمون پیدا نمیشه منم و کنسولم و 40 اینچ تلویزیون