mohammad_twe
کاربر سایت
بخدا هر کی داستانو اسپویل کنه به خودم انتحاری اسپم میبندم میزنم به پروفایلش !:dمیخوام کمی از داستان بازی براتون بگم همه حاضرین ؟؟؟ >:d<
واقعااا!!!بالاخره تموم شد.
یعنی به راحتی میگم Epic ترین Prequel تاریخه! دو مرحله آخر از شدت هیجان ممکنه پَس بیفتید
داستان خارق العاده بود. دیگه نمیشد از این زیباتر داستان Reach رو روایت کرد. نمیدونید من چه احساسی داشتم آخر بازی مرحله آخر بازی (منظور آخر ِ آخره) یکی از دراماتیک ترین مراحلی بود که تا حالا تو یه بازی دیده بودم. کلا با صحنه هایی روبرو شدم که خود به خود اشکم درمیومد...
در کل فقط اینو بگم که نمیدونید چه شاهکاری در انتظارتونه! بدون هیچ شکی بهترین بازی این نسل بود برام.
پ.ن: فعلا تو حسم هر وقت حالم بهتر شد میرم سراغ بقیه قسمتهای بازی (مخصوصا Firefight).
کاملا بستگی به درجه سختی داره.واقعااا!!!
خوش به حالت من آخرین پیشرفتی که داشتم بازی رو سفارش دادم :d
چند ساعت گیم پلی بود ؟؟؟
بابک یکم مولتی بازی کن بیا بگو ببینیم ارزش داره یا نه..!
تو مولتی آفلاین هم هوش مصنوعی نیست مولتی فقط مال آدماست...بابک یکم مولتی بازی کن بیا بگو ببینیم ارزش داره یا نه..!
آفلاین رو گفتم با هوش مصنوعی..
تو مولتی آفلاین هم هوش مصنوعی نیست مولتی فقط مال آدماست...
ولی به جاش Firefight رو امتحان کردم، واقعا درست گفتم یه بازی جداست اونجا ! انقدر آپشن و تنظیمات برای هر Wave و خودت و دشمنان داره که سرت گیج میره.
Forge هم توش خیلی مَپ درست کردن راحت شده.
کلا دیگه فکر نمیکنم بازی ای بتونه Reach رو از صدر جدول لایو بکشه پایین
به اونایی که بازی رو تموم کردن شدیدا پیشنهاد میکنم Firefight رو امتحان کنند. مخصوصا اگه یکی دیگه هم باهاتون هست که Co-op برید (حالا آنلاین یا Split-Screen). خیلی عالیه. شدیدا درگیر کننده است.
Credits هم جالب بود که آفلاین هم میتونی بگیری. یعنی اصلا به لایو وصل نشی، آفلاین هم بازی کنی درجه و پول میگیری و میتونی از Armory زره ها و چیزهای مختلف بخری.
اچیومنت های بازی خیلی خیلی سخته! مثلا یکیش اینه که تمام آیتم های تو Armory رو بخری، آخر هم 10 تا گیمر اسکور میده. حالا برای خریدن تمام وسایل آرموری یکی دو سال باید بازی کرد تا پول همشو درآورد (واقعا در این حد!!)
اون اچیومنت معروف تموم کردن بازی رو Legendary به تنهایی هم اصلا حرف نزنیم دربارش بهتره
یچوقت فکر نمی کردم اینطوری عاشق هالو(هیلو,هولو,هر کوفت و زهر ماری که هست!)بشم!فوق العاده بود.خیلی حماسی و بشدت سریع!گرافیک توپ,از کاستومایز شخصیتش خوشم اومد.فقط یکمی کنترل ماشین توش سخته ولی دارم راه می افتم.
دوستان من تا حالا هالو بازی نکرده بودم(یکمی 3 را رفتم خوشم نیومد)اگر می شه به این سوال من تو اسپویلر جواب بدیدراجع به داستانه)
امکان نداره برو یکم باهاش ور برو پیدا میکنی..تو مولتی آفلاین هم هوش مصنوعی نیست:biggrin1: مولتی فقط مال آدماست...:biggrin1: