Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
میخوام کمی از داستان بازی براتون بگم :دی همه حاضرین ؟؟؟ :">>:d<
بخدا هر کی داستانو اسپویل کنه به خودم انتحاری اسپم میبندم میزنم به پروفایلش
حالا که اینطور شد به زودی داستان رو قرار میدم :دی تو پروفایلت هم میزارم که زودی بتونی بخونیش :دی :">

آخرین ویرایش:
بالاخره تموم شد.

یعنی به راحتی میگم Epic ترین Prequel تاریخه! دو مرحله آخر از شدت هیجان ممکنه پَس بیفتید:دی

داستان خارق العاده بود. دیگه نمیشد از این زیباتر داستان Reach رو روایت کرد. نمیدونید من چه احساسی داشتم آخر بازی:دی مرحله آخر بازی (منظور آخر ِ آخره:دی) یکی از دراماتیک ترین مراحلی بود که تا حالا تو یه بازی دیده بودم. کلا با صحنه هایی روبرو شدم که خود به خود اشکم درمیومد...

در کل فقط اینو بگم که نمیدونید چه شاهکاری در انتظارتونه! بدون هیچ شکی بهترین بازی این نسل بود برام.

پ.ن: فعلا تو حسم:دی هر وقت حالم بهتر شد میرم سراغ بقیه قسمتهای بازی (مخصوصا Firefight).

بالاخره تموم شد.

یعنی به راحتی میگم Epic ترین Prequel تاریخه! دو مرحله آخر از شدت هیجان ممکنه پَس بیفتید:دی

داستان خارق العاده بود. دیگه نمیشد از این زیباتر داستان Reach رو روایت کرد. نمیدونید من چه احساسی داشتم آخر بازی:دی مرحله آخر بازی (منظور آخر ِ آخره:دی) یکی از دراماتیک ترین مراحلی بود که تا حالا تو یه بازی دیده بودم. کلا با صحنه هایی روبرو شدم که خود به خود اشکم درمیومد...

در کل فقط اینو بگم که نمیدونید چه شاهکاری در انتظارتونه! بدون هیچ شکی بهترین بازی این نسل بود برام.

پ.ن: فعلا تو حسم:دی هر وقت حالم بهتر شد میرم سراغ بقیه قسمتهای بازی (مخصوصا Firefight).
واقعااا!!!
خوش به حالت من آخرین پیشرفتی که داشتم بازی رو سفارش دادم :d
چند ساعت گیم پلی بود ؟؟؟

واقعااا!!!
خوش به حالت من آخرین پیشرفتی که داشتم بازی رو سفارش دادم :d
چند ساعت گیم پلی بود ؟؟؟
کاملا بستگی به درجه سختی داره.
من الان با Normal تموم کردم حدود 8-9 ساعت شد.
اگه رو Heroic برید، که مناسبترین درجه سختیه (Normal یه کم آسون بود:دی)، احتمالا حدود 10-12 ساعت طول میکشه.
رو Legendary هم که یه 20-30 ساعتی هستید:دی

البته اینم بگم که Campaign حدود 20-25 درصد کل بازی رو تشکیل میده!! Firefight خودش اندازه یه بازی کامل می ارزه:دی
از اونور هم Multiplayer و Custom Game و Forge هم داره. کلا خیلی پکیج کاملیه.

بابک یکم مولتی بازی کن بیا بگو ببینیم ارزش داره یا نه..!

هنوز دو هفته به عرضه مونده سرورا باز نيستن :biggrin1:

تازه مگه از لايو سير شد بره بازی کنه :biggrin1:

آفلاین رو گفتم با هوش مصنوعی..

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.
چند مرحله رو بازی کردم.
واقعا بازی فوق العاده هست و با وجودی که انتظاراتم از بازی بالا بود باز هم از انتظارات من بالاتر بود.>:d<
تا اینجایی هم که رفتم بازی کاملا سیر صعودی داشته یعنی مرحله ی سوم از مرحله ی دوم و مرحله ی دوم از مرحله ی اول بهتر بوده. همچنین بازی کاملا متنوع هست و هیچ وقت احساس خستگی بهتون دست نمیده.

بابک یکم مولتی بازی کن بیا بگو ببینیم ارزش داره یا نه..!

آفلاین رو گفتم با هوش مصنوعی..
تو مولتی آفلاین هم هوش مصنوعی نیست:دی مولتی فقط مال آدماست...:دی

ولی به جاش Firefight رو امتحان کردم، واقعا درست گفتم:دی یه بازی جداست اونجا ! انقدر آپشن و تنظیمات برای هر Wave و خودت و دشمنان داره که سرت گیج میره.
Forge هم توش خیلی مَپ درست کردن راحت شده.

کلا دیگه فکر نمیکنم بازی ای بتونه Reach رو از صدر جدول لایو بکشه پایین:دی

به اونایی که بازی رو تموم کردن شدیدا پیشنهاد میکنم Firefight رو امتحان کنند. مخصوصا اگه یکی دیگه هم باهاتون هست که Co-op برید (حالا آنلاین یا Split-Screen). خیلی عالیه. شدیدا درگیر کننده است.

Credits هم جالب بود که آفلاین هم میتونی بگیری. یعنی اصلا به لایو وصل نشی، آفلاین هم بازی کنی درجه و پول میگیری و میتونی از Armory زره ها و چیزهای مختلف بخری.

اچیومنت های بازی خیلی خیلی سخته! مثلا یکیش اینه که تمام آیتم های تو Armory رو بخری، آخر هم 10 تا گیمر اسکور میده. حالا برای خریدن تمام وسایل آرموری یکی دو سال باید بازی کرد تا پول همشو درآورد:دی (واقعا در این حد!!)
اون اچیومنت معروف تموم کردن بازی رو Legendary به تنهایی هم اصلا حرف نزنیم دربارش بهتره:دی

تو مولتی آفلاین هم هوش مصنوعی نیست:دی مولتی فقط مال آدماست...:دی

ولی به جاش Firefight رو امتحان کردم، واقعا درست گفتم:دی یه بازی جداست اونجا ! انقدر آپشن و تنظیمات برای هر Wave و خودت و دشمنان داره که سرت گیج میره.
Forge هم توش خیلی مَپ درست کردن راحت شده.

کلا دیگه فکر نمیکنم بازی ای بتونه Reach رو از صدر جدول لایو بکشه پایین:دی

به اونایی که بازی رو تموم کردن شدیدا پیشنهاد میکنم Firefight رو امتحان کنند. مخصوصا اگه یکی دیگه هم باهاتون هست که Co-op برید (حالا آنلاین یا Split-Screen). خیلی عالیه. شدیدا درگیر کننده است.

Credits هم جالب بود که آفلاین هم میتونی بگیری. یعنی اصلا به لایو وصل نشی، آفلاین هم بازی کنی درجه و پول میگیری و میتونی از Armory زره ها و چیزهای مختلف بخری.

اچیومنت های بازی خیلی خیلی سخته! مثلا یکیش اینه که تمام آیتم های تو Armory رو بخری، آخر هم 10 تا گیمر اسکور میده. حالا برای خریدن تمام وسایل آرموری یکی دو سال باید بازی کرد تا پول همشو درآورد:دی (واقعا در این حد!!)
اون اچیومنت معروف تموم کردن بازی رو Legendary به تنهایی هم اصلا حرف نزنیم دربارش بهتره:دی

جواب منو ندادی چجوری سوار اون شتر مرغا بشم؟ :دی

iیچوقت فکر نمی کردم اینطوری عاشق هالو(هیلو,هولو,هر کوفت و زهر ماری که هست!)بشم!فوق العاده بود.خیلی حماسی و بشدت سریع!گرافیک توپ,از کاستومایز شخصیتش خوشم اومد.فقط یکمی کنترل ماشین توش سخته ولی دارم راه می افتم.
دوستان من تا حالا هالو بازی نکرده بودم(یکمی 3 را رفتم خوشم نیومد)اگر می شه به این سوال من تو اسپویلر جواب بدید:(راجع به داستانه)
اون زنه که اول بازی اون مموری را از kat می گیره کیه؟و کلا اونجا چی می گه؟

یچوقت فکر نمی کردم اینطوری عاشق هالو(هیلو,هولو,هر کوفت و زهر ماری که هست!)بشم!فوق العاده بود.خیلی حماسی و بشدت سریع!گرافیک توپ,از کاستومایز شخصیتش خوشم اومد.فقط یکمی کنترل ماشین توش سخته ولی دارم راه می افتم.
دوستان من تا حالا هالو بازی نکرده بودم(یکمی 3 را رفتم خوشم نیومد)اگر می شه به این سوال من تو اسپویلر جواب بدید:(راجع به داستانه)

هیلو هستن.. هالو دیگه از کجا اوردی..!

در مورد عاشق شدنت هم بگم که فعلا خونت گرمه نمیفهمی..

تو مولتی آفلاین هم هوش مصنوعی نیست:biggrin1: مولتی فقط مال آدماست...:biggrin1:
امکان نداره برو یکم باهاش ور برو پیدا میکنی..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or