خُ Kz2 علاوه بر سرگیجه، درد گردن و دست و مُچ و انگشت و خیلی چیزا دیگه هم میاره. اون که داستانش جداست .دوستان یه سوال آماتور داشتم ازتون من تا حالا از بازی های fps کنسولی فقط killzone 2 و cod:mw2 رو بازی کردم بقیشون به نوعی برام سریجه میارن و جذاب نیستن به نظرتون میتئنم از این بازی لذت ببرم؟
این بازی 3-4 ماه دیگه منتشر میشه، شما چجوری گرفتیش؟من این بازی را حدود 4 ماه گرفتم اما هنوز وقت نکردم بازی کنم بنظرتون ارزش بازی کردن داره یا نه:confused:
:cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygriمن این بازی را حدود 4 ماه گرفتم اما هنوز وقت نکردم بازی کنم بنظرتون ارزش بازی کردن داره یا نه:confused:
:cheesygri :cheesygri :cheesygri :cheesygri
جالب بود
یعنی این همه آدم اینجا عشقی پست می دن !
فکر کنم منظور شما ODST هست چون این هنوز نیومده !
پیشنهاد می کنم حتما بازی کنییه halo3 بود با یه چیز دیگه نمیدونم چی بود فقط میدونم 2 تا هیلو بود هنوز جلدش هم باز نکردم:biggrin1:
اگه ODSTيه پيشنهاد ميكنم بازي نكني. يا اول H3 رو بازي كن بعد اينو يا اصلا بازي نكن چون ذهنيتتو نسبت به سري Halo تحت شعاع قرار ميده. اگرم HW هست چون اصلا استراتژي سبكش فرق ميكنه و اونم زياد به دردت نميخوره اگه دنبال داستان هستي چون داستان هيلو رو از يه ديد ديگه بيان ميكنه كه اول بايد حداقل يه نمور در مورد داستان بدوني بعد بازي كني.یه halo3 بود با یه چیز دیگه نمیدونم چی بود فقط میدونم 2 تا هیلو بود هنوز جلدش هم باز نکردم:biggrin1:
منم موافقم باهات.اگه ODSTيه پيشنهاد ميكنم بازي نكني. يا اول H3 رو بازي كن بعد اينو يا اصلا بازي نكن چون ذهنيتتو نسبت به سري Halo تحت شعاع قرار ميده. اگرم HW هست چون اصلا استراتژي سبكش فرق ميكنه و اونم زياد به دردت نميخوره اگه دنبال داستان هستي چون داستان هيلو رو از يه ديد ديگه بيان ميكنه كه اول بايد حداقل يه نمور در مورد داستان بدوني بعد بازي كني.
موافقم ولی ODST اصلا داستان خوبی نداشت .منم موافقم باهات.
------------------------------
من که با ODST حال نکردم.اما Halo 3 واقعا حال داد:biggrin1:ولی خدایی آهنگای ODST خیلی شاخ بود:biggrin1:
به قول خودت یکی از دلایل محبوبیت هیلو ، گیم پلیش بود ! اما انصافا ODST گیم پلی خوبی هم نداشت ! خیلی از مکانیزم های 3 حذف شده بود .یک نفر از شمائی که دارید به داستان ODST گیر میدید اگر دقیق بگه جریان رویداد های این عنوان چی بود، گیم رو میزارم کنار .
حالا چون خوشتون نیامده چرت بود، چون داستانش رو متوجه نشدید فلان بود، چون طرف اسپارتان نبود بهمان شد.
خب اینو میشه به حساب نظر شخصی شما گذاشت که قابل احترام ـه ...اما انصافا ODST گیم پلی خوبی هم نداشت ! خیلی از مکانیزم های 3 حذف شده بود .
اگه گیم پلی هیلو رو 50 درصد آنلاین و 50 درصد آفلاین در نظر بگیریم ODST تو اون 50 درصد آنلاین امتیاز کامل میگیره!چون دیگه همه چی تموم شده بود...
50 درصد آفلاین و داستانی هم به نظر من عالی بود!شاید مراحل توی شب نیوممباسا کمی با ذات سری هیلو تصاد داشت ولی همین تضاد باعث میشد لحظاتی رو ببینیم که قبلا تو هیچ هیلوی دیگه ای سابقه نداشته!مثلا شما تو هیچ هیلویی ممکن نیست از روبه رو شدن با کاوننت ها بترسین ولی تو ODST همیشه این حس وجود داره!مراحلی هم که فلش بک میزد کاملا عین نسخه های قبلی بود که حتی به دلیل شبیه بودن به Halo 1 من ترجیحش میدم به مراحل خود Halo 3 ...
Trunks حرف دل منو زد:biggrin1:یک نفر از شمائی که دارید به داستان ODST گیر میدید اگر دقیق بگه جریان رویداد های این عنوان چی بود، گیم رو میزارم کنار .
حالا چون خوشتون نیامده چرت بود، چون داستانش رو متوجه نشدید فلان بود، چون طرف اسپارتان نبود بهمان شد.