Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
اون عکسه fake نیست عزیز اولین تصویری بود که قرار بود بانجی halo جدید خودش را رونمایی کنه که این عکس را نشون دادن .
عکس آرت هم نیست ! کاملا مشخصه ساخته engine .
سوما کی از شما پرسید :biggrin1: بابی که نماینده این تاپیکه باید بیاد جواب بده :biggrin1:

این تصویر کلا یه جورایی محیطش خیلی شبیه reach میزنه .

فرخ اون عکس آرت وورکه:دی ولی یه جوری درستش کردن که شبیه شات به نظر میاد. واسه Reach هم هست البته:دی حالا همین آلفای Reach دست کمی از این نداره. مثلا این عکس رو ببین از تریلر 5 ماه پیش:

2dlvimbntqcj4xszt2v.jpg

در کل خیالت راحت باشه:دی بانجی گفته جوری انجین رو ارتقا دادند، که تا 4 برابر Halo 3 میتونن چند ضلعی به کار ببرند.
یه کم انتظارت رو ببر بالاتر...:دی

عکس آرت هم نیست ! کاملا مشخصه ساخته engine .
فرخ جان...(چه سریع صمیمی شدم...:دی )
امضای کسی که ای آرت رو ساخته پایین عکس هست...:دی بعد از Engine ـه...؟:دی
ریچ برای اولین بار که معرفی شد با یه تیزر 15 ثانیه ای بود!که چیزی رو هم نشون نمی داد...!ملت هم کلی کف کردن که ریچ معرفی شد!منم که این عکس رو 3 سال پیش دیدم! اون وقت اگه قبل از معرفی ریج این عکس بوده پس واسه چی کف کنن...؟:دی
دوما الان ملت کل بانجی زو زیر و رو کردن دنبال یه نشانه از حضور رییس تو ریچ هیچ کس هم هنوز چیزی نفهمیده , اون وقت بیان تو یه آرت با انجین رییس رو بزار اون بالا که داره ملت رو میزنه...؟:دی

بانجی گفته جوری انجین رو ارتقا دادند، که تا 4 برابر Halo 3 میتونن چند ضلعی به کار ببرند.
به نظر من تعدا پلیگان ها در ریچ قابل مقایسه نیست با هیلو 3 ! پیشرفت بانجی واقعاً استثنایی ـه اونم در جریان یک نسل!
به عکس زیر دقت کنید, حالا اینا مال مقایسه مرحله آلفا و بتا با نسخه قبلیه, ورژن نهایی بسیار بهتر هم خواهد شد: (به علت حجم بالا در اسپویلر:d)
comparison.png

امضای کسی که ای آرت رو ساخته پایین عکس هست...:دی بعد از Engine ـه...؟:دی

خاک تو سر اون ادمی کنم که تو آرت از چند ضلعی استفاده میکنه :biggrin1:
به گیرنده ها نگاه کن ضلعهاش را بشمار !

یه کم انتظارت رو ببر بالاتر...:دی

خاک تو سرت کنم :biggrin1: فکر کردی چون گفتن کرایسیس فلان یعنی انتظار از این بازی ندارم ؟ منکه فنه این بازیم !
پسر منکه گفتم تا E3 منتظر میمونم اگه دیدم کرایسیس تو زرد در اومد میگم بابی اشتباه کردم اگه REACH عالی بود میگم خدایا شکرت ! :biggrin1:

حرف سامان درسته. الآن سرچ کنین Fall of Reach دقیقآ همین عکس میاد و تاریخش هم 2008 هست.
یکی از 10 ها لینک در این مورد
یک لینک دیگه

کلآ این عکس هیچ ربطی به بازی Halo: Reach نداره.
البته میدونم الآن فرخ میگه این عکس از زیر دست Bungie در رفته و برای Halo: Reach هست و اشتباهی دو سال پیش منتشر شده و هدف پشت پرده ای از این کار داشتن و انجین بازی در سال 2008 کامل شده ولی به دلایل امنیتی دو سال طول کشیده تا منتشر بشه و ... :دی

البته میدونم الآن فرخ میگه این عکس از زیر دست Bungie در رفته و برای Halo: Reach هست و اشتباهی دو سال پیش منتشر شده و هدف پشت پرده ای از این کار داشتن و انجین بازی در سال 2008 کامل شده ولی به دلایل امنیتی دو سال طول کشیده تا منتشر بشه و ... :دی
بله اینا کلا هیچ ربطی نداشتن ! ولی الان دارن :biggrin1: والا از قبل که شایعه بود بانجی داره روی یه halo کار میکنه این عکسا فرت و فرت بیرون میومدند .
الانم اسم همین پروژه که قراره اخرین کار بانجی باشه بنام reach هست .

اریا تو این چیزا با من بحث نکن اون از تریلر که هی میگفتی فن ساخته :biggrin1: که دیدی خود اپیک ساخته یا هی میگفتی gears 3 واسه ی این نسل نیست تو این مورد با من خیلی بحث کردی که gears 3 واسه این نسل نمیاد با 100 تا دلیل و منطق ! ولی دیدی که چی شد استدلال های من همش درست از اب در اومد :biggrin1:

فرخ رسمآ چیزی برای گفتن ندارم ! مثل همیشه دو ساعت توضیح دادم و آخرش خیلی راحت خیال خودت رو راحت کردی و ...
اگه خبر نداری Fall of Reach چی هست و 9 سال پیش منتشر شده و ... به من مربوط نیست. توضیحات بیشتر در مورد این عکس (و چند تا عکس دیگه) رو هم اینجا میتونی بخونی چون من حوصله توضیح دادن ندارم و بعدش بیام ببینم دوباره حرف خودت رو میزنی. این عکسها ربطی به Bungie نداره و Bungie اونها رو نساخته.

در مورد اسپویلر هم فقط میتونم LOL
هرکسی اون تاپیک رو تعقیب میکرد و مطالبش رو میخوند , فهمید چه خبره. اونجا هم وقتی با منبع و مدرک برات لینک از خود Epic آوردم که ویدئو کوچکترین ربطی به GeoW 3 نداره و 6 ماه قبلش ساخته شده و توی یه جای رسمی پخش شده , باز دلایل خودت رو آوردی.

ویرایش :
تو نبودی هزار تا برات بازی لیست میکردم که 3 شماره برای یه نسل اومده برام 100 تا دلیل و منطق اوردی که gears واسه امسال نمیاد اخه قضیش فرق میکرد با تمامیه بازی ها!؟

در مورد اون ترلیر شما خیلی راحت به حرفهای سازنده ها که نفعته گوش میکنی چون فلانه ولی قبول نداری که اینا نمیتونن یه چیزی را تائید کنن که سوپرایزشون از دست بره وگرنه به فکر این نیستی که دلیل درج شدن یه تریلر در youtube چه معنی میتونه داشته باشه . سازنده ها یادمه یه بار به صورت خیلی خیلی رسمی گفتن gears 3 واسه نسل بعد !! چطور شد تو زرد از اب در اومد ؟!

حالا گذشته از اینها فقط نصف حرف ما این بود که به زور میخواستی بگی که اون تریلره ساخته یه ادم معمولی و فنساخته !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Apóllōn
در مورد اسپویلر هم فقط میتونم LOL
هرکسی اون تاپیک رو تعقیب میکرد و مطالبش رو میخوند , فهمید چه خبره. اونجا هم وقتی با منبع و مدرک برات لینک از خود Epic آوردم که ویدئو کوچکترین ربطی به GeoW 3 نداره و 6 ماه قبلش ساخته شده و توی یه جای رسمی پخش شده , باز دلایل خودت رو آوردی.

تو نبودی هزار تا برات بازی لیست میکردم که 3 شماره برای یه نسل اومده برام 100 تا دلیل و منطق اوردی که gears واسه امسال نمیاد اخه قضیش فرق میکرد با تمامیه بازی ها!؟

در مورد اون ترلیر شما خیلی راحت به حرفهای سازنده ها که نفعته گوش میکنی چون فلانه ولی قبول نداری که اینا نمیتونن یه چیزی را تائید کنن که سوپرایزشون از دست بره وگرنه به فکر این نیستی که دلیل درج شدن یه تریلر در youtube چه معنی میتونه داشته باشه . سازنده ها یادمه یه بار به صورت خیلی خیلی رسمی گفتن gears 3 واسه نسل بعد !! چطور شد تو زرد از اب در اومد ؟!

حالا گذشته از اینها فقط نصف حرف ما این بود که به زور میخواستی بگی که اون تریلره ساخته یه ادم معمولی و فنساخته !

حال و حوصله از زیر اوار بیرون کشیدن تاپیک HALO 3 رو نداشتم ولی.....
Halo 3 outsells Sony’s big exclusives combined

According to his tweet, Halo 3 has outsold both Resistance 1 and 2, Uncharted 1 and 2, Killzone 2 and God of War III combined.

//

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or