واقعاً بهترین نمایش کنفرانس مایکروسافت مربوط به ریچ میشد, فوق العاده ظاهر شد!
پوشش بصری مربوط به اقیانوس و سیاره باورنکردنی بود!
پوشش بصری مربوط به اقیانوس و سیاره باورنکردنی بود!
آخرین ویرایش:
Tearing ؟از پشت هم میشد دشمنا رو خفت کنی در حالت سوم شخص چیز جالبی بود خوشمان آمد! :d
راستی بنظرتون یکم زیادی Tearing نداشت تریلر ؟!
آره بگیر چند تا برام جالب شد:thinking:نمیدونم والا, شاید فقط تریلر ما همراه با Tearing هست! خواستید 4 تا عکس میگیرم ببینید!
آره مثل اینکه! ولی اصلا متوجه نشده بودم خیلی ریز و سریع بود. باید خیلی دقت کرد.بیا این دو سه تا رو گرفتم یک نگاهی بنداز! تازه اینا از جاهای خوبشه!
نمیدونم والا, شاید فقط تریلر ما همراه با Tearing هست! :d خواستید 4 تا عکس میگیرم ببینید! :dTearing ؟
کجاش؟ 10 صفحه تو Neogaf نظرات رو خوندم، یه نفر هم به Tearing اشاره نکرده، اولین نفری
بیا این دو سه تا رو گرفتم یک نگاهی بنداز! تازه اینا از جاهای خوبشه! :dآره بگیر چند تا برام جالب شد:thinking:
واسه ما که اصلاً ریزو سریع نبود بطوری که میزد صفحه رو تو بعضی جاها به سه قسمت مساوی تقسیم میکرد! :dآره مثل اینکه! ولی اصلا متوجه نشده بودم خیلی ریز و سریع بود. باید خیلی دقت کرد.
احتمالا مشکل از ویدیو است. چون من مال خود سایت بانجی رو دانلود کردم اصلا tearing نداشت.
This looks amazing. I can't wait to play the campaign
Looks absolutely amazing. Can't wait
This footage was way over the top. Three months to go
Annnd I'm perordering now!
.Amazing space action, that was the last thing I was expecting
ampaign looks mind-blowingly awesome! September can't get here fast enough
.no words...just this... XD
pure awesomeness. loved the music when the action got going
نمیدونم والا, شاید فقط تریلر ما همراه با Tearing هست! :d خواستید 4 تا عکس میگیرم ببینید! :d
مگه همه تریلر ها که پخش شده با فرمت FLV نیست ؟! فکر نکنم مال من با ماله تو فرقی داشته باشه مگر واسه ما سفارشی با Tearing زده باشن! :dمشکل از تریلرت ـه...اون عکسایی که انداختی رو من رفتم تو تریلر خودم دیدم...اصلا Tearing نداشت.تو Neogaf و سایت Bungie هم هیچکس اشاره نکرده حالا جا های دیگه رو نمیدونم...