خیلی چیزا . مثلا دیگه نمیتونستی دو تا تفنگ دستت بگیری ، یا مثلا بازی با روکی خیلی خسته کننده بود . مطمئنم الان میای میگی نه آنلاینش خوب بود یا مثلا داستانش فلان بود .خب مثلا چی رو برداشته بودن که به بازی لطمه زد...؟
اون که تو این نسخه هم نیست.کلا حذف شده! از ODST یه نمه تغییرات رو شروع کردن تا بازه رو به سمت همون HALO 1-2 ببرن.خیلی چیزا . مثلا دیگه نمیتونستی دو تا تفنگ دستت بگیری ، یا مثلا بازی با روکی خیلی خسته کننده بود . مطمئنم الان میای میگی نه آنلاینش خوب بود یا مثلا داستانش فلان بود .
آره تو Reach اسپلیت اسکرین تا 4 نفر هست (البته Campaignـش رو هنوز مطمئن نیستم، ولی تو MPـش که بود).سلام بر دوستان هیلو خور . یه سوال . من Live بازی نمیکنم ولی با داداشم و پسر خاله هام جمعه ها Halo Night بر پا میکنیم 4 نفره تو یه Tv .توی اون Odst در پیت این قابلیت 3-4 نفره بازی کردن رو یه 360 و Tv بر داشته شده بود ما بازی رو انداختیم تو سطل اشغال. میخواستم ببینم معلوم شده که تو Halo Reach مثل Halo 3 قابلیت 4 نفره بازی کردن دوباره وجود داره یا نه؟ راستی تو Halo 3 میتونیم تو همون 4 Screen دو تا اسلحه برداریم ؟ ما همش King Of The Hill بازی میکنیم نمیتونیم Dual Wield کنیم . این قابلیت فقط تو single player هست؟
مرسی .راستی تو کودوم قسمتش میتونیم قیافه یا Race هر کودوممون رو عوض کنیم در ضمن میشه تو همون مپ که خودمون 4 نفره بازی میکنیم کس دیگه ای هم اضافه بشه و توسط هوش مصنویی کنترل بشه؟ یعنی یه کم شولوغ تر بشه؟ شرمنده تو تاپیک Reach میپرسم اینارو . در کل به Reach هم مربوط میشه فک کنمآره تو Reach اسپلیت اسکرین تا 4 نفر هست (البته Campaignـش رو هنوز مطمئن نیستم، ولی تو MPـش که بود).
تو Halo 3 هم، هم سینگل قابلیت Dual-Wield داره هم مولتی. فرقی نداره...
برای کاستومایز کردن کاراکتر، تو منوی بازی Start رو بزنید بعد از اونجا Settings (سمت راست). تو گزینه ی Appearance همه چی رو میتونید تغییر بدید.مرسی .راستی تو کودوم قسمتش میتونیم قیافه یا Race هر کودوممون رو عوض کنیم در ضمن میشه تو همون مپ که خودمون 4 نفره بازی میکنیم کس دیگه ای هم اضافه بشه و توسط هوش مصنویی کنترل بشه؟ یعنی یه کم شولوغ تر بشه؟ شرمنده تو تاپیک Reach میپرسم اینارو . در کل به Reach هم مربوط میشه فک کنم
سپاس! با این تفاسیر بازیش میکنمنه آقا ODST داستانش در خلال Halo 2 و 3 روایت میشه که اصلا هیچ ربطی به Reach نداره
کلا Reach داستانش قبل از Halo 1 است! یعنی اتفاقاتی که تو Reach افتاد باعث میشه تازه جریانات Halo 1 شکل بگیره. اگر بخواییم برای Reach شماره بگذاریم میشه Halo 0 !
نه آقا ODST داستانش در خلال Halo 2 و 3 روایت میشه که اصلا هیچ ربطی به Reach ندارهمن ODST رو بازی نکردم. چیز مهمی از داستان از دست نمیدم؟ اگه باید بازیش کنم بگید بره به لیست بلند بالایی که برای تابستون درست کردم:biggrin1:
سروراشون جدا هستش...یه سوال :
مولتی پلیر ODST و Halo 3 یکی هستن یا سروراشون جداست؟
کدوم بیشتر بازیکن داره؟