خیلی چیزا . مثلا دیگه نمیتونستی دو تا تفنگ دستت بگیری ، یا مثلا بازی با روکی خیلی خسته کننده بود . مطمئنم الان میای میگی نه آنلاینش خوب بود یا مثلا داستانش فلان بودخب مثلا چی رو برداشته بودن که به بازی لطمه زد...؟![]()
اون که تو این نسخه هم نیست.کلا حذف شده! از ODST یه نمه تغییرات رو شروع کردن تا بازه رو به سمت همون HALO 1-2 ببرن.خیلی چیزا . مثلا دیگه نمیتونستی دو تا تفنگ دستت بگیری ، یا مثلا بازی با روکی خیلی خسته کننده بود . مطمئنم الان میای میگی نه آنلاینش خوب بود یا مثلا داستانش فلان بود.
آره تو Reach اسپلیت اسکرین تا 4 نفر هست (البته Campaignـش رو هنوز مطمئن نیستم، ولی تو MPـش که بود).سلام بر دوستان هیلو خور . یه سوال . من Live بازی نمیکنم ولی با داداشم و پسر خاله هام جمعه ها Halo Night بر پا میکنیم 4 نفره تو یه Tv .توی اون Odst در پیت این قابلیت 3-4 نفره بازی کردن رو یه 360 و Tv بر داشته شده بود ما بازی رو انداختیم تو سطل اشغال. میخواستم ببینم معلوم شده که تو Halo Reach مثل Halo 3 قابلیت 4 نفره بازی کردن دوباره وجود داره یا نه؟ راستی تو Halo 3 میتونیم تو همون 4 Screen دو تا اسلحه برداریم ؟ ما همش King Of The Hill بازی میکنیم نمیتونیم Dual Wield کنیم . این قابلیت فقط تو single player هست؟
مرسی .راستی تو کودوم قسمتش میتونیم قیافه یا Race هر کودوممون رو عوض کنیم در ضمن میشه تو همون مپ که خودمون 4 نفره بازی میکنیم کس دیگه ای هم اضافه بشه و توسط هوش مصنویی کنترل بشه؟ یعنی یه کم شولوغ تر بشه؟ شرمنده تو تاپیک Reach میپرسم اینارو . در کل به Reach هم مربوط میشه فک کنمآره تو Reach اسپلیت اسکرین تا 4 نفر هست (البته Campaignـش رو هنوز مطمئن نیستم، ولی تو MPـش که بود).
تو Halo 3 هم، هم سینگل قابلیت Dual-Wield داره هم مولتی. فرقی نداره...
برای کاستومایز کردن کاراکتر، تو منوی بازی Start رو بزنید بعد از اونجا Settings (سمت راست). تو گزینه ی Appearance همه چی رو میتونید تغییر بدید.مرسی .راستی تو کودوم قسمتش میتونیم قیافه یا Race هر کودوممون رو عوض کنیم در ضمن میشه تو همون مپ که خودمون 4 نفره بازی میکنیم کس دیگه ای هم اضافه بشه و توسط هوش مصنویی کنترل بشه؟ یعنی یه کم شولوغ تر بشه؟ شرمنده تو تاپیک Reach میپرسم اینارو . در کل به Reach هم مربوط میشه فک کنم
سپاس! با این تفاسیر بازیش میکنمنه آقاODST داستانش در خلال Halo 2 و 3 روایت میشه که اصلا هیچ ربطی به Reach نداره
کلا Reach داستانش قبل از Halo 1 است! یعنی اتفاقاتی که تو Reach افتاد باعث میشه تازه جریانات Halo 1 شکل بگیره. اگر بخواییم برای Reach شماره بگذاریم میشه Halo 0 !
نه آقامن ODST رو بازی نکردم. چیز مهمی از داستان از دست نمیدم؟ اگه باید بازیش کنم بگید بره به لیست بلند بالایی که برای تابستون درست کردم:biggrin1:
سروراشون جدا هستش...یه سوال :
مولتی پلیر ODST و Halo 3 یکی هستن یا سروراشون جداست؟
کدوم بیشتر بازیکن داره؟