Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
دوستان باسه اجرای نسخه بتا دیسک 1 odst رو میخواد یا 2؟
آره دیسک اول باید باشه. اصلا از منوی ODST باید وارد بتا بشی.
ای بابا نمیشد زودتر بگین..! پس این همه دنبال اورجینال بودن چی شد..؟
بابا من که دو هفته پیش گفتم! صفحات قبل رو ببین!
مهلت بتا هم دقیقا چهار روز دیگه تموم میشه. الان هم میتونید دانلود کنید، باز چهار روز بازی میکنید:دی

آخ جون مهلت بتا یه روز دیگه تمدید شد چقدر لحظات جدایی سخته واقعا سخته خیلی خیلی سخته.
آره دقیقا ! اُخت عجیبی با بازی پیدا کردم، فکرش رو که میکنم میخواد فردا تموم بشه، اعصابم میریزه به هم!
بانجی هم اعلام کرد، کسانی که در روز اول تو بتا Log in کردند، از کل کسانی که تو بتای Halo 3 Log in شده بودند بیشتر بود!!

راستی دوستانی که بازی کردن بیان اینجا رَنک خودشون رو اعلام کنن:دی برای جلوگیری از تقلب و خالی بندی (:دی)، به اینجا تشریف میبرید، Gamertag خود را وارد کرده، و در نهایت لینک آن را به ما تقدیم میکنید تا شاهد آمارتون باشیم:دی

این مال بنده! رَنک Warrant Officer:cool:

یه تی شرت آواتار مجانی هم برای کسانی که بتا رو بازی کردند هست! برای گرفتنش نیاز به Halo Waypoint دارید که باید از لایو دانلودش کنید (حدود 120 مگ بود اگه اشتباه نکنم). اگه اونجا برید تو قسمت بتای Reach، در صورتی که بتا رو بازی کرده باشید یک تی شرت سبز رنگ که روش نوشته Reach Beta Tester براتون باز میکنه.:love:

actually, this was a short tour of Reach
now just waiting for Fall of Reach, on Fall 2010

عکسهای که دوستان بتا باز تهیه کردن به معنی واقعی کلمه دیدنی ست. Halo Waypoint رو باز کنید، شاهکارها رو ببینید.
یکی هست سه تا اسپارتان باهم Armor زدن!. صحنه از اون صحنه هاست :biggrin1: ( حماسه سه برادر ).

آره دقیقا ! اُخت عجیبی با بازی پیدا کردم، فکرش رو که میکنم میخواد فردا تموم بشه، اعصابم میریزه به هم!
بانجی هم اعلام کرد، کسانی که در روز اول تو بتا Log in کردند، از کل کسانی که تو بتای Halo 3 Log in شده بودند بیشتر بود!!

راستی دوستانی که بازی کردن بیان اینجا رَنک خودشون رو اعلام کنن:دی برای جلوگیری از تقلب و خالی بندی (:دی)، به اینجا تشریف میبرید، Gamertag خود را وارد کرده، و در نهایت لینک آن را به ما تقدیم میکنید تا شاهد آمارتون باشیم:دی

این مال بنده! رَنک Warrant Officer:cool:

یه تی شرت آواتار مجانی هم برای کسانی که بتا رو بازی کردند هست! برای گرفتنش نیاز به Halo Waypoint دارید که باید از لایو دانلودش کنید (حدود 120 مگ بود اگه اشتباه نکنم). اگه اونجا برید تو قسمت بتای Reach، در صورتی که بتا رو بازی کرده باشید یک تی شرت سبز رنگ که روش نوشته Reach Beta Tester براتون باز میکنه.:love:

actually, this was a short tour of Reach
now just waiting for Fall of Reach, on Fall 2010

ایولا چه آماری داری فقط تو خط GRAB BAG بودی راستش خجالت میکشم بذارم البته من اکثرا FREE FOR ALL بازی میکردم . ولی مثل اینکه فرق داره تو تاریخ و تعداد بازی و تعداد شکست. حدود 83 بازی کردم ولی زده 66 استاندارد پیروزیام هم بیشتر بود
اینم رنک من :biggrin1::smile::cheesygri:love:

اينجا هنوز زندست؟؟اينقدر براش killer اومده بود كه گفتم ديگه مرده!!اما هنوز نه.زندست.
بالاخره تاريخش معلوم شد.يه سوال داشتم.
اون هايي كه بتا رو بازي كردند از نظر شما ها از halo3 بهتره يا مثل odst نه چندان جالبه؟

اينجا هنوز زندست؟؟اينقدر براش killer اومده بود كه گفتم ديگه مرده!!اما هنوز نه.زندست.
بالاخره تاريخش معلوم شد.يه سوال داشتم.
اون هايي كه بتا رو بازي كردند از نظر شما ها از halo3 بهتره يا مثل odst نه چندان جالبه؟
اصلا قابل مقایسه با هیچکدوم نیست.
در حد یه نسل پیشرفت داشته...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or