یعنی واقعا کسی بتا رو دانلود نکرده؟!
متاسفم...
یه هفته است دارم بازی میکنم. بازی واقعا هیولاست! من اول فکر میکردم نسبت به Halo 3 خیلی پیشرفت داشته، ولی اشتباه میکردم! همه چی کاملا دگرگون شده!!
فکر کنم بانجی کلا هیلو های قبلی رو انداخته دور، یه دونه دیگه از نو ساخته!
گیم پلی بازی جو و روونی Halo های قبلی رو حفظ کرده، و در عین حال، به شدت واقع گرایانه شده! تکون خوردن اسلحه هنگام راه رفتن، شلیک کردن، لگد اسلحه، کوتاه تر شدن پرش ها، Melee و .... همگی انقدر طبیعی شدند که بعضی اوقات عناوین Relisticـی مثل MW و BC2 و ... رو پشت سر میگذاره. شاهکار بانجی اینجاست که با این وجود اون جو و حس و حال Halo رو دقیقا حفظ کرده! همین موضوع باعث شده که بازی کاملا Unique و منحصر به فرد باشه. من موقع بازی کردن یاد هیچ بازی نیفتادم!
Armor Abilties هم که جای Skull های Halo 3 رو گرفته، محشره!
اسلحه های جدید، هم عالی است. اسلحه DMR، (همون که دوربین سبز رنگی داره)، لذت عجیبی داره
نکته ای که برای من جالبه، " کاملا جدید " بودن این اسلحه هاست! Halo این همه اسلحه های مختلف با کاربرد های متفاوت داشت، جالبی اسلحه های جدید برای من این بود که نسبت به سلاح های قبلی Halo باز هم همه چیش متفاوته!
قبل از اینکه بتا رو بازی کنم، از رو عکس ها و تریلر ها فکر میکردم گرافیک در حد نسبتا خوبی قرار داره، اما الان میگم فوق العادست! البته به دلیل در حال ساخت بودن، گرافیک بازی دوگانگی داره. بعضی چیزها ضعیف و بعضی چیزها عالی است، ولی در مجموع میشه گفت گرافیک بازی در همین حالت (Beta)، جزو بهترین بازی های X360 قرار میگیره. تا حدی که چندین بار وسط اون همه درگیری، بی اختیار ایستادم و اطرافم رو نگاه کردم!
اولین چیزی که متوجهش میشید ارتقا رزولوشن به 720p است! وضوح بسیار بیشتر بافتها و صاف بودن نسبی لبه ها، ارتقا رزولوشن و AA بازی رو کاملا نشون میده. گرافیک بازی در حین حرکت، به دلیل موشن بلور استادانه ای که داره، متحیرتون میکنه
اما نقطه ی عطفش، اسلحه هاست! طراحی و جزئیات اسلحه ها انقدر عالی است که در کنار عناوینی مثل Killzone 2 قرار میگیره! بافت ها و جزئیات، افتادن و تکون خوردن سایه شخصیت اصلی روی اسلحه، تکون خوردن خود اسلحه هنگام راه رفتن، تاثیر نور شلیک روی تک تک قسمتها و جزئیات اسلحه در بالاترین سطح ممکن قرار داره!
اما مشکل هم کم نداشت! مثلا بافت های زمین هنوز خوب نیست، بعضی جاها تکستچرها متوسط است، جزئیات دو سه تا اسلحه اصلا در حد بقیشون نیست، و از همه بدتر طراحی آب است! طراحی آب واقعا ضعیف و مبتدی کار شده که امیدوارم تو بازی اصلی برطرف بشه!
از اونجایی که اینجا کسی مولتی پلیر Halo های قبلی رو بازی نکرده، در مورد تغییرات MP توضیحی نمیدم
اما نکته ای که خودم هم تعجب کردم کیفیت سرورهای بازی است! من تو Halo 3 با اون سرور هاش همیشه پینگم زرد بود، اما جالبه تو اینجا اکثر مواقع خط پینگم تا آخر پُر بود!! سبز ِ سبز
اصلا لگی نداشتم! انگار داشتم Lan بازی میکردم!
نکته ی دیگه اینکه، حدود 12 ساعت بازی کردم، کوچکترین Bug یا گلیچی ندیدم! انگار نه انگار بتا است
در نهایت بهتون اطمینان میدم، با یه چیز خارق العاده طرف هستید که به راحتی میتونه یکی از بهترین شوتر های این نسل لقب بگیره!