Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
از دیروز تا حالا 10-15 بار تریلر رو دیدم! سیر نمیشم اصلا:دی عجب جوی داره. ابرها و آسمون دیوانه میکنه، سفینه های Covenant های که به Reach حمله میکنند هم وقتی باهاش ترکیب میشه و باعث میشه آدم همش به آسمون نگاه کنه:دی
Space Battleـش رو هیچکس پیش بینی نمیکرد! من که دفعه اول دهنم باز موند. واقعا Space Battle سورپرایز بزرگی بود.

از این بهتر نمیشد دیگه. همه چی در بالاترین حالت خودش قرار داره. Halo: Reach نقطه ی اوج سبک FPS است. بازی 3 ماه دیگه عرضه میشه و باید انتظار نمرات خارق العاده ای هم داشته باشیم...

Super Mario G 2 که GOTY شد امسال...:biggrin1:
ریچ اگه میانگینش 96 به بالا بشه من بهت قول میدم Goty میشه از نظر اکثر سایت ها ...ملاک های زیادی واسه Goty شدن هست که ریچ تقریبا همه ی این ویژگی هارو داره...:دی
عکس های جدید هم که در اومده که آرش جان چند تا پست بالاتر گذاشت!لوکیشن رو میبینم به طور وحشتناکی یاد مرحله ی پنج Halo 1 میفتم!البته یه ذره مرحله ی The Ark نسخه ی سوم رو هم تداعی میکنه...

ss_preview_Reach_E310_Firefight_Beachhead03.jpg.jpg

از این بهتر نمیشد دیگه. همه چی در بالاترین حالت خودش قرار داره. Halo: Reach نقطه ی اوج سبک FPS است. بازی 3 ماه دیگه عرضه میشه و باید انتظار نمرات خارق العاده ای هم داشته باشیم...
حالا انقده هایپ بدید بعد عرضه اگه زبون سامان لال و گوش خودتم کَر :دی مثل الن ویک شد امتیازاش واسه خودتون دردسر بخرید :دی

حالا انقده هایپ بدید بعد عرضه اگه زبون سامان لال و گوش خودتم کَر :دی مثل الن ویک شد امتیازاش واسه خودتون دردسر بخرید :دی
شما نگران نباش، باز بهتر از اینه که بگم رکورد میانگین Ocarina of Time رو میزنه و آخرش بشه 92,93 :دی

Halo 3 میانگین 94 گرفته، این بالاتر نگیره؟

حالا انقده هایپ بدید بعد عرضه اگه زبون سامان لال و گوش خودتم کَر :biggrin1: مثل الن ویک شد امتیازاش واسه خودتون دردسر بخرید :biggrin1:
منم تا قبل E3 بهش میگفتم اینقدر هایپ نکن ولی بعد دیدن نمایش خودم شدم سردمدار هایپ کننده هاش...:دی مثل طرفدارای Alan هم پشتش رو خالی نمی کنیم میانگینش 65 هم بشه پشتش ـیم...:دی

آخرین ویرایش:
فک کنم سونی دیده امسال ریچ همه جایزه ها رو میبره گفته بزار kz 3 رو سال دیگه عرضه کنم حداقل یه امیدی بهش باشه :دی
پ.ن: شوخی کردم بابا نپرین بهما :دی

به نظر من ODST خطدشه ای بود به نام کبیر Halo!
اگر این نسخه نبود بدون شک تمامی ورژن های هیلو میانگین امتیازات بالاتر از 94 رو داشتن البته با احتساب ریچ که رکورد زلدا که دیگه تمام شد, رکورد سوپر ماریو گلکسی دو رو نزنه خوبه! :d

اگر این نسخه نبود بدون شک تمامی ورژن های هیلو میانگین امتیازات بالاتر از 94 رو داشتن البته با احتساب ریچ که رکورد زلدا که دیگه تمام شد, رکورد سوپر ماریو گلکسی دو رو نزنه خوبه! :d
ديگه انقدر هم بد نبود
بيشتر بخاطر اين ODST قبول نداشتن که نميشد تکی همه رو نکار کرد و بايد در زمان تنها بودن به کسی حمله نکرد و گروهی حمله ميکرد

ODST یک عدد DLC بود نه بازی کامل
تریلر هم فوقالعاده بود و خیلی قشنگ:x

آخرین ویرایش:
منم تا قبل E3 بهش میگفتم اینقدر هایپ نکن ولی بعد دیدن نمایش خودم شدم سردمدار هایپ کننده هاش...:biggrin1: مثل طرفدارای Alan هم پشتش رو خالی نمی کنیم میانگینش 65 هم بشه پشتش ـیم...:biggrin1:

کی گفته ما پشت الن رو خالی کردیم؟:d از الان منتظر کاندید بودن الن تو عرصه بهترین گرافیک سال باش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or