ریچ اگه میانگینش 96 به بالا بشه من بهت قول میدم Goty میشه از نظر اکثر سایت ها ...ملاک های زیادی واسه Goty شدن هست که ریچ تقریبا همه ی این ویژگی هارو داره...Super Mario G 2 که GOTY شد امسال...:biggrin1:
حالا انقده هایپ بدید بعد عرضه اگه زبون سامان لال و گوش خودتم کَر مثل الن ویک شد امتیازاش واسه خودتون دردسر بخریداز این بهتر نمیشد دیگه. همه چی در بالاترین حالت خودش قرار داره. Halo: Reach نقطه ی اوج سبک FPS است. بازی 3 ماه دیگه عرضه میشه و باید انتظار نمرات خارق العاده ای هم داشته باشیم...
شما نگران نباش، باز بهتر از اینه که بگم رکورد میانگین Ocarina of Time رو میزنه و آخرش بشه 92,93حالا انقده هایپ بدید بعد عرضه اگه زبون سامان لال و گوش خودتم کَر مثل الن ویک شد امتیازاش واسه خودتون دردسر بخرید
منم تا قبل E3 بهش میگفتم اینقدر هایپ نکن ولی بعد دیدن نمایش خودم شدم سردمدار هایپ کننده هاش... مثل طرفدارای Alan هم پشتش رو خالی نمی کنیم میانگینش 65 هم بشه پشتش ـیم...حالا انقده هایپ بدید بعد عرضه اگه زبون سامان لال و گوش خودتم کَر :biggrin1: مثل الن ویک شد امتیازاش واسه خودتون دردسر بخرید :biggrin1:
ديگه انقدر هم بد نبودبه نظر من ODST خطدشه ای بود به نام کبیر Halo!
اگر این نسخه نبود بدون شک تمامی ورژن های هیلو میانگین امتیازات بالاتر از 94 رو داشتن البته با احتساب ریچ که رکورد زلدا که دیگه تمام شد, رکورد سوپر ماریو گلکسی دو رو نزنه خوبه! :d
ODST یک عدد DLC بود نه بازی کاملبه نظر من ODST خطدشه ای بود به نام کبیر Halo!
اگر این نسخه نبود بدون شک تمامی ورژن های هیلو میانگین امتیازات بالاتر از 94 رو داشتن البته با احتساب ریچ که رکورد زلدا که دیگه تمام شد, رکورد سوپر ماریو گلکسی دو رو نزنه خوبه! :d