پریدیشب برای اولین بار بخش camping رو نشون دادن- هنوز نیومده فقط همون بخش رو نمایش دادنببخشید یه سوال مسخره دارم!!!!!!:
الان reach اومده یا نه؟ یکی میگه عالیه یکی میگه تریلر اومده! جریان چیه؟
اینم بگم که من تازه امروز برا اولین بار تاپیک رو باز کردم و خوندم. نگین پرتی!:d
Mass Effect 2 is the best game of the year....b-)نه خیر عزیز من، SMG 2 قطعا GOTY میشه الان تو رنکینگ اوله!
شانس گند ِ ماـه دیگه. تا Reach اومد GOTY بشه یه کله مزاحم پیدا شد.
نه داداش اشتباه نکن من هرگز نگفتم هیلو3 بد بود من میگم با توجه به نمایش های reach به نظرم بهترین شماره هیلو بشه...تو که از Reach خوشت اومده چرا از 3 خوشت نیومده این ها در یک جو و مثل هم هستند ! ولی به دنیای Halo خوش اومدی !
نه داداش اشتباه نکن من هرگز نگفتم هیلو3 بد بود من میگم با توجه به نمایش های reach به نظرم بهترین شماره هیلو بشه...
اصلا به هیلو علاقه نداشتم یعنی حالم به هم میخورد...
پست کامل بخون باو..:d؟؟ پس این چی هست ؟
افتاد . ODST رو چی بازی کردی ؟پست کامل بخون باو..:d
دارم میگم قبل از دیدن نمایش های reach کلا حالم از هیلو به هم میخورد اما با دیدن نمایش های reach به کلا خیلی از این سری بازی خوشم اومد الان افتاد؟!:d
راستی یه چیزی:
یه چزی میگم نخندینا...:d من تازه پریروز هیلو3 رو گرفتم تک نفرش که خیلی خوب بود اما چند نفرش امروز یه ذره بازی کردم خیلی خیلی باحال بود از وقتی مولتیش رو بازی کردم دیگه اصلا تک نفرش رو ادامه ندادم
نه اخه دیدم زیاد ازش تعریف نمیکنن و میگن زیاد خوب نبوده منم نخریدم ولی شاید خریدم..افتاد . ODST رو چی بازی کردی ؟
همین مولتی پلیر فوق العاده ـش یکی از دلایل محبوبیتش ـه.من تازه پریروز هیلو3 رو گرفتم تک نفرش که خیلی خوب بود اما چند نفرش امروز یه ذره بازی کردم خیلی خیلی باحال بود از وقتی مولتیش رو بازی کردم دیگه اصلا تک نفرش رو ادامه ندادم
خوب اعلام شد که گیمرها بیش از 2 میلیارد ساعت صرف Halo کردن!
آره، زیاد قشنگ نبود ODST...نه اخه دیدم زیاد ازش تعریف نمیکنن و میگن زیاد خوب نبوده منم نخریدم ولی شاید خریدم..