بابک جون گرافیک بتا رو نزن به ریج!این همه کانتنت رو داری با یه بتا ـه 1 گیگ ـیی مقایسه می کنی...؟سامان چی میگی؟:biggrin1:
Digital Foundry تایید کرد که بتا 720p است. بازی اصلیش نباشه؟:biggrin1:
نه بابا همون اول تایید شد Space Battle تو بخش چند نفره نیست و فقط تو یکی از مراحل بخش Campaign موجوده. ولی یه همچین سیستم کاملی رو فقط برای یه قسمت از یه مرحله ساختن خیلیه هایکی بیاد واسه ما توضیح بده مثلا Ace Combat چی داره که این Space Battle ریچ نداره...؟ تو لینکی که بابک گذاشت گیم اسپات از یکی از سازنده ها میپرسه میگه ممکنه Space Battle به صورت چند نفره هم امکان پذیر باشه ؟ - یارو میگه چرا ممکن نباشه؟...
الان مگه من فقط از گرافیک تعریف کردم؟!#وقتی Reach با گرافیک کم نظیر خود بر طرفداران اندکش در ایران بصورت میلیونی می افزاید!!! :d
انصافاً اینو در بین رفقا (خارج از نت) با چشم دیدم, تو نت ـش بماند! ایرانی جماعت به چیزی جز گرافیک اهمیت نمیده! :d
متشکرم دوست عزیز.کُلی گفتم عزیز, منظورم با شما نبود.
شما ماله خارج از مرزهای این کشوری!!!؟وقتی Reach با گرافیک کم نظیر خود بر طرفداران اندکش در ایران بصورت میلیونی می افزاید!!! :d
انصافاً اینو در بین رفقا (خارج از نت) با چشم دیدم, تو نت ـش بماند! ایرانی جماعت به چیزی جز گرافیک اهمیت نمیده! :d
بفرمائید:لینکش رو بدید ما هم فیض ببریم .