Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
این که خیلی خوب هست . میگم توی مدی که اضافه شده و از ODST به ارث برده این رو بزارن خیلی خوب میشه یعنی تو فضا به هم کل کل کنید . یه بازی باور نکردنی شده :دی

خیلی منتظرش هستم :دی :دی روز اول بیاید لایو بترکونمتون !

سامان چی میگی؟:biggrin1:
Digital Foundry تایید کرد که بتا 720p است. بازی اصلیش نباشه؟:biggrin1:
بابک جون گرافیک بتا رو نزن به ریج!این همه کانتنت رو داری با یه بتا ـه 1 گیگ ـیی مقایسه می کنی...؟:دی

------------------------------
یکی بیاد واسه ما توضیح بده مثلا Ace Combat چی داره که این Space Battle ریچ نداره...؟:دی
تو لینکی که بابک گذاشت گیم اسپات از یکی از سازنده ها میپرسه میگه ممکنه Space Battle به صورت چند نفره هم امکان پذیر باشه ؟ - یارو میگه چرا ممکن نباشه؟...:دی

یکی بیاد واسه ما توضیح بده مثلا Ace Combat چی داره که این Space Battle ریچ نداره...؟:دی تو لینکی که بابک گذاشت گیم اسپات از یکی از سازنده ها میپرسه میگه ممکنه Space Battle به صورت چند نفره هم امکان پذیر باشه ؟ - یارو میگه چرا ممکن نباشه؟...:دی
نه بابا همون اول تایید شد Space Battle تو بخش چند نفره نیست و فقط تو یکی از مراحل بخش Campaign موجوده. ولی یه همچین سیستم کاملی رو فقط برای یه قسمت از یه مرحله ساختن خیلیه ها:دی

ویرایش: البته Co-op میشه بازی کرد. یعنی اگه 4 player Co-op بازی کنید، به هر کس یه سفینه میده و 4 تایی همه رو نابود میکنید:دی

آخرین ویرایش:
خب من نه xbox دارم و نه طرفدار هیلو هستم ولی اخبار ریچ رو از روزی که معرفی شده دنبال کردم (یکی از دلایلش هم همین طرفدار جلبک ایتالیاست :d ) ... با توجه به چیزایی که تو E3 نشون دادن اگه تو نیمه دوم سال اتفاق خاصی نیوفته میشه کاندیدای اصلی بهترین FPS سال دونستش ... خیلی خوب کار شده و اینبار تا حد خوبی هم به المان گرافیک بازی اهمیت دادن که باعث محبوبیت بیشترش میشه (مخصوصا تو ایران) و خب داستان غنی و گیم پلی عالی و موسیقی کم نظیر هم که سرجهازیه این سریه و گویا ریچ می خواد سردمدار سری تو این سه بخش هم باشه ...

البته برای بهترین بازی سال شدن تا دلتون بخواد از تمام سبک های موجود رقیب داره و فکر نمی کنم بدستش بیاره ... تا اینجا من SMG2 و GT5 و SC2 رو ازش جلوتر میبینم برای GOTY شدن . خب خیلی های دیگه هم هستن که برای امسال ریلیز میشن و تا اینجا معرفی شدن که می تونن برای این عنوان باهاش رقابت کنن ...

پ.ن : کم کم دارم دوباره وسوسه میشم یه 360 بگیرم (فکر کنم بار سوم چهارم باشه) ، ولی اگه اونم نگیرم یدونه نسخه کالکتور ادیشن این بازی رو می خرم و میزارم تو ویترین ، کالکتورش خیلی باحاله ... ( راستی این ریچ مولتی پلتفرم که نمیشه ، میشه ؟؟؟ :d )

نسخه Dreamبازی بصورت مولتی پلتفرم عرضه میشه:d

-ولی یه 360 هم بگیری بد نیست،از این جدیدا بگیر- حالا تا 4-5 ماه دیگه ارزون میشه0 یدونه بگیری بدرده اون دنیات هم میخوره:دی

-جدا خوشحالم که طرفدارهای HALO تو ایران هم دارن افزایش پیدا میکنن،بلاخره تلاشات جواب داد بابک:x

منم بالاخره تمام تریلر های رو که دانلود کرده بودم دیدم!!

وقتی تریلر این بازی رو دیدم نمی دونستم به فضای آسمون و سفینه های جنگی نگاه کنم یه انفجار ها و دود ها و شن و ماسه ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

واقعا گرافیک در سطح فوق العاده ای بود!

منم بالاخره به آرزوم رسیدم و تریلر رو دیدم!
باید بگم فوق العاده بود، از همه نظر! همه چیز در بالاترین سطح ممکن قرار داشت. گیم پلی، گرافیک، اتمسفر، صداگذاری، همه چیز.:-o
به قول بابک تنها کلمه ای که میشه در وصفش به کار برد Epic ـه. خارق العاده بود.
مخصوصا طراحی محیط ها و صداگذاریش. صداگذاریش که رسما ترکونده بود!@-)

در کل :-o !!!!!!!!!!!!

• Like
Reactions: Frobary
وقتی Reach با گرافیک کم نظیر خود بر طرفداران اندکش در ایران بصورت میلیونی می افزاید!!! :d
انصافاً اینو در بین رفقا (خارج از نت) با چشم دیدم, تو نت ـش بماند! ایرانی جماعت به چیزی جز گرافیک اهمیت نمیده! :d

الان مگه من فقط از گرافیک تعریف کردم؟!#:-s
کُلی گفتم عزیز, منظورم با شما نبود. ;)

وقتی Reach با گرافیک کم نظیر خود بر طرفداران اندکش در ایران بصورت میلیونی می افزاید!!! :d
انصافاً اینو در بین رفقا (خارج از نت) با چشم دیدم, تو نت ـش بماند! ایرانی جماعت به چیزی جز گرافیک اهمیت نمیده! :d
الان مگه من فقط از گرافیک تعریف کردم؟!#:-s
کُلی گفتم عزیز, منظورم با شما نبود. ;)
متشکرم دوست عزیز.:)

آخرین ویرایش:
شما ماله خارج از مرزهای این کشوری!!!؟:-/
لطفا هی جمع نبند...
لینکش رو بدید ما هم فیض ببریم .:دی
بفرمائید:
Part I
Part II
Part III
این هم با حجم کمتر:
Halo: ReachE3 2010: Campaign Trailer

e3_2010_ff.jpg

بانجی تو سایت رسمی خودش از Firefight که به این نسخه اضافه شده با عنوان Firefight 2.0 یاد کرده!تو توضیحاتشم نوشته چیزی که ما تو ODST از مد Firefight دیدیم فقط یه قسمت آزمایشی بوده تا ببینن اگه جواب داد و استقبال شد کامل شدش رو توی ریچ بیارن که با استقبالی که همه از این مد تو ODST کرد بانجی هم به قولش عمل کرده...
قسمت ویدئو های ریچ تو سایت بانجی هم آپدیت شده و میتونید جدید ترین ویدئو رو از لینک پایین دانلود کنید :
http://www.bungie.net/projects/reach/vidaudio.aspx?c=58#

---------------------------------------------

در حالی که ملت اینجا همه تو کف گرافیک هستن و از این لحاظ میگن Reach استثنایی میشه, اخباری که از E3 داره میاد همه حکایت از گیم پلی بی نظیر و کانتنت های خیلی زیاد ریچ داره که همه رو هیجان زده کرده...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or