اینجا ایرانه،بخوای هم نمیتونی بخری!:dبابک فکر کنم اینجوری که تو داری واسه Halo میمیری ، تا الان همه نسخه های رو اورجینال خریدی!
اینجا ایرانه،بخوای هم نمیتونی بخری!:dبابک فکر کنم اینجوری که تو داری واسه Halo میمیری ، تا الان همه نسخه های رو اورجینال خریدی!
میشه بپرسم چرا.؟!:d خیلی مغازه ها هستن که بازی های 360 رو ارجینال میفروشن.!اینجا ایرانه،بخوای هم نمیتونی بخری!:d
پ.ن : کم کم دارم دوباره وسوسه میشم یه 360 بگیرم (فکر کنم بار سوم چهارم باشه) ، ولی اگه اونم نگیرم یدونه نسخه کالکتور ادیشن این بازی رو می خرم و میزارم تو ویترین ، کالکتورش خیلی باحاله ... ( راستی این ریچ مولتی پلتفرم که نمیشه ، میشه ؟؟؟ :d )
Halo: Reach Legendary Editionمیشه یکی از دوستان عکس این پک رو بزاره ؟
یه سوال الان ما که دستگامون کپیه اگه بازی رو ارجینال بگیریم میتونیم بی درد سر انلاین بزنیم یا همچنین درگیریم؟!
چه ربطي به ريجن داره؟ اگر ريجن با دستگاه نخونه كه كلا بازي اجرا نميشه . البته اكثر بازي ها انحصاري Free هستن.اگه از نظر region مشکل نداشته باشی مشکلی پیش نمی آد.
رفيق مهمترين چيز بازيه ، اينو مطمئن باش . قديما بخاطر 12 ولت كردن هم بن ميكرد ولي ديگه نميكنه .وقتی کنسولت رو کپی خور کنی , روزی 160 تا بازی اریج هم که بخری مایکرو دستگاهت رو شناسایی میکنه و به بازی کاری نداره.
وقتی کنسولت رو کپی خور کنی , روزی 160 تا بازی اریج هم که بخری مایکرو دستگاهت رو شناسایی میکنه و به بازی کاری نداره...یه سوال الان ما که دستگامون کپیه اگه بازی رو ارجینال بگیریم میتونیم بی درد سر انلاین بزنیم یا همچنین درگیریم؟!
وقتی کنسولت رو کپی خور کنی , روزی 160 تا بازی اریج هم که بخری مایکرو دستگاهت رو شناسایی میکنه و به بازی کاری نداره...:biggrin1:
البته همش نباید به خاطر بن نشدن به این اریج خریدن نگاه کرد.اریج خریدن تو احترام به حقوق اون ناشر ـه...
چه جالب دو نظر کاملا متضاد با یکدیگر...:d یکی تکلیف مارو مشخص کنه بالاخره با بازی اصل و دستگاه کپی بن میشیم یا نه؟!رفيق مهمترين چيز بازيه ، اينو مطمئن باش . قديما بخاطر 12 ولت كردن هم بن ميكرد ولي ديگه نميكنه .
من تو این چند سال انقدر بازی ps3 خریدم که به اندازه کافی به ناشرا احترام گذاشتم دیگه بسه!:dالبته همش نباید به خاطر بن نشدن به این اریج خریدن نگاه کرد.اریج خریدن تو احترام به حقوق اون ناشر ـه..
خوب گفت دردسر نگفت ban که :dچه ربطي به ريجن داره؟ اگر ريجن با دستگاه نخونه كه كلا بازي اجرا نميشه . البته اكثر بازي ها انحصاري Free هستن.
رفيق مهمترين چيز بازيه ، اينو مطمئن باش . قديما بخاطر 12 ولت كردن هم بن ميكرد ولي ديگه نميكنه .
نه Microsoft به گفته ی تیم سازنده ی iXtreme فقط از باریی که درست stealth patch نشده می تونه تشخیص بده و فعلا راه دیگه ای برای شناساییش نیس بازی اصل هم که اصلا مشکلی نداره و چیز بدی شناسایی نمی شه.چه جالب دو نظر کاملا متضاد با یکدیگر...:d یکی تکلیف مارو مشخص کنه بالاخره با بازی اصل و دستگاه کپی بن میشیم یا نه؟!
من تو این چند سال انقدر بازی ps3 خریدم که به اندازه کافی به ناشرا احترام گذاشتم دیگه بسه!:d
قيمت پك Halo: Reach Legendary Edition كه بابك گذاشته، 149.99 دلاره.قیمت این ادیشن که گذاشتید چنده ؟شاید جو گرفت یه دونه گرفتم ؟
14 سپتامبر!بازی کی منتشر میشه بابا مردیم از بی Halo یی ! چقدر باید Halo 3 برم !؟