اینجا ایرانه،بخوای هم نمیتونی بخری!:dبابک فکر کنم اینجوری که تو داری واسه Halo میمیری ، تا الان همه نسخه های رو اورجینال خریدی!![]()
اینجا ایرانه،بخوای هم نمیتونی بخری!:dبابک فکر کنم اینجوری که تو داری واسه Halo میمیری ، تا الان همه نسخه های رو اورجینال خریدی!![]()
میشه بپرسم چرا.؟!:d خیلی مغازه ها هستن که بازی های 360 رو ارجینال میفروشن.!اینجا ایرانه،بخوای هم نمیتونی بخری!:d
پ.ن : کم کم دارم دوباره وسوسه میشم یه 360 بگیرم (فکر کنم بار سوم چهارم باشه) ، ولی اگه اونم نگیرم یدونه نسخه کالکتور ادیشن این بازی رو می خرم و میزارم تو ویترین ، کالکتورش خیلی باحاله ... ( راستی این ریچ مولتی پلتفرم که نمیشه ، میشه ؟؟؟ :d )
Halo: Reach Legendary Editionمیشه یکی از دوستان عکس این پک رو بزاره ؟
یه سوال الان ما که دستگامون کپیه اگه بازی رو ارجینال بگیریم میتونیم بی درد سر انلاین بزنیم یا همچنین درگیریم؟!![]()
چه ربطي به ريجن داره؟ اگر ريجن با دستگاه نخونه كه كلا بازي اجرا نميشه . البته اكثر بازي ها انحصاري Free هستن.اگه از نظر region مشکل نداشته باشی مشکلی پیش نمی آد.
رفيق مهمترين چيز بازيه ، اينو مطمئن باش . قديما بخاطر 12 ولت كردن هم بن ميكرد ولي ديگه نميكنه .وقتی کنسولت رو کپی خور کنی , روزی 160 تا بازی اریج هم که بخری مایکرو دستگاهت رو شناسایی میکنه و به بازی کاری نداره.
وقتی کنسولت رو کپی خور کنی , روزی 160 تا بازی اریج هم که بخری مایکرو دستگاهت رو شناسایی میکنه و به بازی کاری نداره...یه سوال الان ما که دستگامون کپیه اگه بازی رو ارجینال بگیریم میتونیم بی درد سر انلاین بزنیم یا همچنین درگیریم؟!![]()
وقتی کنسولت رو کپی خور کنی , روزی 160 تا بازی اریج هم که بخری مایکرو دستگاهت رو شناسایی میکنه و به بازی کاری نداره...:biggrin1:
البته همش نباید به خاطر بن نشدن به این اریج خریدن نگاه کرد.اریج خریدن تو احترام به حقوق اون ناشر ـه...
چه جالب دو نظر کاملا متضاد با یکدیگر...:d یکی تکلیف مارو مشخص کنه بالاخره با بازی اصل و دستگاه کپی بن میشیم یا نه؟!رفيق مهمترين چيز بازيه ، اينو مطمئن باش . قديما بخاطر 12 ولت كردن هم بن ميكرد ولي ديگه نميكنه .
من تو این چند سال انقدر بازی ps3 خریدم که به اندازه کافی به ناشرا احترام گذاشتم دیگه بسه!:dالبته همش نباید به خاطر بن نشدن به این اریج خریدن نگاه کرد.اریج خریدن تو احترام به حقوق اون ناشر ـه..
خوب گفت دردسر نگفت ban که :dچه ربطي به ريجن داره؟ اگر ريجن با دستگاه نخونه كه كلا بازي اجرا نميشه . البته اكثر بازي ها انحصاري Free هستن.
رفيق مهمترين چيز بازيه ، اينو مطمئن باش . قديما بخاطر 12 ولت كردن هم بن ميكرد ولي ديگه نميكنه .
نه Microsoft به گفته ی تیم سازنده ی iXtreme فقط از باریی که درست stealth patch نشده می تونه تشخیص بده و فعلا راه دیگه ای برای شناساییش نیس بازی اصل هم که اصلا مشکلی نداره و چیز بدی شناسایی نمی شه.چه جالب دو نظر کاملا متضاد با یکدیگر...:d یکی تکلیف مارو مشخص کنه بالاخره با بازی اصل و دستگاه کپی بن میشیم یا نه؟!
من تو این چند سال انقدر بازی ps3 خریدم که به اندازه کافی به ناشرا احترام گذاشتم دیگه بسه!:d
قيمت پك Halo: Reach Legendary Edition كه بابك گذاشته، 149.99 دلاره.قیمت این ادیشن که گذاشتید چنده ؟شاید جو گرفت یه دونه گرفتم ؟![]()
14 سپتامبر!بازی کی منتشر میشه بابا مردیم از بی Halo یی ! چقدر باید Halo 3 برم !؟![]()