Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
گیم پد 360، ورژن Halo: Reach :دی

halo-reach-controller-posted-online-20100722104949579-000.jpg

قیمتش هم 60 دلاره:دی

========

یه چیز جالب اینکه Square Enix قرار است دو سری Action Figure برای Halo: Reach بسازه (!). یکیش پاییز میاد، اون یکی اوایل 2011.
آخه Square چه ربطی به Halo داره؟:دی

باندل جدید Halo: Reach

امروز در Comic-con باندل جديد Xbox360 براي Halo: Reach رونمايي شد.

Bnet_Logo.jpg
reachbundle5_01.jpg
haloreach_xbox360_silver.jpg
headset.jpg

500xhaloreach.jpg

- اين باندل که توسط Bungie طراحي شده، شامل يک X360 Slim و دو عدد گيم پد، هر دو به رنگ نقره اي است که در گوشه هاي آن لوگو، عبارات و کدهايي درباره Reach و UNSC قرار گرفته است.
- Headset جديد
- يک عدد بازي Halo: Reach نسخه معمولي
- هارد 250 گيگا بايت
- Wi-Fi داخلي درون کنسول
- آرمور اختصاصی Elite
- اپیزود The Package از انیمه Halo: Legends
- آیتم اختصاصی برای آواتار

لینک ویدیو رسمی Unboxing این باندل توسط Bungie

اين پک با قيمت 399 دلار در روز عرضه Halo: Reach يعني 14 September موجود خواهد بود.
گيم پد به صورت جداگانه نیز با قيمت 59 دلار عرضه خواهد بود.

آخرین ویرایش:
خیلی خوشگله-من یکی رسما زدمش تو لیست خرید- امیدوارم ریجن پال باشه که بتونیم بخریم:x>:d<جان خودم ،خداست:x

آخرین ویرایش:
اکشن فیگورهای ساخته شده توسط Square Enix :دی

تو Comic-con بانجی Forge 2.0 رو معرفی کرد.

توضیحاتی در مورد Forge میدم.
به طور خلاصه: Forge که اولین بار توی هیلو 3 معرفی شد، یه چیزی مثل ادیتور میمونه و هیلو 3 هم تنها بازی کنسولی است که همچین ادیتور عظیمی داره که حتی میتونه با ادیتور های بازیهای PC هم رقابت کنه. شما تو Forge میتونید Map رو به دلخواه خودتون تغییر بدید، توش جای اشیاء رو تغییر بدید، ساختمان ها رو تغییر بدید، در واقع بهتر بگم، Map خودتون رو بسازید! یکی از دلایل اصلی که Halo 3 بعد از 3 سال هنوز تو لیست Live اوله همین Forge است.

حالا توی Reach بانجی Forge 2.0 رو معرفی کرده که به طرز وحشتناکی عظیمتر و کامل تر شده! تمام باگهای اون که توی Halo 3 بود برطرف شده و کلی قابلیتهای جدید بهش اضافه شده. شما کنترل کامل روی Spawn شدن افراد، روی مُد های مختلف، روی هر چیزی که فکرش رو بکنید که توی Multiplayer هستند، دارید. نکته جالبی که اینجا وجود دارد Forge 2.0 علاوه بر اینکه تمام مپ های بازی رو ساپورت میکنه، بانجی Mapـی به نام Forge World طراحی کرده مختص همین کار، یعنی ساختن Map با سلیقه خودتون. Forge World راحت بگم، عظیم ترین محیطی است که تا حالا تو یه بازی Halo دیده شده و جالبتر اینکه تو Reach نیست و در یک Halo است:دی (اگه Halo 1 رو بازی کرده باشید میدونید چی میگم:دی). به طور خلاصه بگم، بانجی یه کاری کرده که Reach تا آخر عمر X360 توی لایو اول باشه و هیچی تکونش نده:دی
مطلب VG247 رو خوندم چیز جالبی گفته بود! روی این قابلیت نام Little Big Halo گذاشته!! (استعاره از Little Big Planet). یعنی دیگه Halo: Reach فقط یه بازی نیست، یک کارخانه بازی سازی است!
این ویدیو رو دانلود کنید تا بگیرید مطلب رو:دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: c@rn@ge
فکر کنم کم کم دیگه HALO 3 با ید کفشاشو اویزون کنه:دی این تیکه L B H خیلی اس بود:دی

مردک اکشن فیگورا رو دیدم کف و خون قاطی کردم!!!خدایش این ژاپنی ها این نسل با اینکه گند زدن در اکثر مواقع ولی همیشه Action Figure هاشون یک بوده

تازه به نظرم مثل lbp که تا مدت ها براش شخصیت های جدید میومد برای اینم مرتب آیتم های جدید بیاد که خیلی باحال میشه!
روی بازی هم تقریبا 3 سال کار کردن.

این هم دو تا عکس زیبا برای شعله ور کردن حس نوستالژیک کسانی که Halo 1 رو بازی کردن:دی از همین مپ Forge World است که گفتم روی Haloـه! یعنی در واقع شما میتونید Halo خودتون رو بسازید و توش بازی کنید...:دی

75llmc581iv7eth86al.jpg
7j8ckygxyvf89co44ay6.jpg

آخرین ویرایش:
یعنی من از وقتی نسخه 3 رو توفیق یافتم بازی کنم دیوانه ی این بازی شدم!

چندتا سوال:

کی میاد این بازی؟؟ به وقت ایران !

اگه مستر چیف نباشه (زیبونم لال) کی شخصیت اصلی میشه؟!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or