Halo: Reach | پست اول تاپیک خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عضو Noble Team از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
مگه همه تریلر ها که پخش شده با فرمت FLV نیست ؟! فکر نکنم مال من با ماله تو فرقی داشته باشه مگر واسه ما سفارشی با Tearing زده باشن! :biggrin1:
خو انگار قانع نمیشی...:دی بیا :

مقابسه ی نسخه ی من با واسه تو و البته پلیر ها تو یه سکانس مشابه :

تصویر تو همراه با Tearing

تصویر من بدون Tearing

ببین وقتی تو این ویدئو ها , موقعی که داره دوربین میچرخه سریع دکمه ی Pause رو بزنی , تو بعضی Player ها تصویر تیکه تیکه میشه , مثل همین اتفاقی که واسه عکس و تریلر تو افتاد...

مگه همه تریلر ها که پخش شده با فرمت FLV نیست ؟! فکر نکنم مال من با ماله تو فرقی داشته باشه مگر واسه ما سفارشی با Tearing زده باشن! :d
مشکل از همین تریلر تو هست چون منم ندیدم:دی نه بابا همون دیشب غیر از flv هاش هم اومد! اسم فایل من : reach_e3_2010_trailer_esrb_720p_st.mp4

انگار اون عکس قبلی که گذاشتم دقیق مربوط به همون صحنه ای که تو عکس گرفته بودی نبود!این یکی هست ... :دی :

تصویر تو با Tearing

تصویر من بدون Tearing

فک کنم واضحه...:دی

انگار اون عکس قبلی که گذاشتم دقیق مربوط به همون صحنه ای که تو عکس گرفته بودی نبود!این یکی هست ... :دی :

تصویر تو با Tearing

تصویر من بدون Tearing

فک کنم واضحه...:دی

میخواستم همینو بگم که خودت فهمیدی و عنوان کردی! :d
خُب تو همین تصویری هم که خودت گذاشتی کمی Tearing به چشم میخوره! :d
Screen-Tearing در کمتر از کسری از ثانیه رخ میده, گرفتن مچ Tearing تو یک سکانس از دو تریلر باید خیلی دقیق باشه طوری که زمانبندی مو نزنه! :d

مشکل از همین تریلر تو هست چون منم ندیدم:دی نه بابا همون دیشب غیر از flv هاش هم اومد! اسم فایل من : reach_e3_2010_trailer_esrb_720p_st.mp4
همون شاید چون ماله تو MP4ـه Tearing نداره! :d

هیلو 3 هم خیلی عالی بود.
مگه ما گفتیم Halo 3 بد بود خوشتیپ ؟!

سلام!
در یک کلام میتونم بگم شاهکار. بازی واقعا عالی کار شده، گیم پلی فوق العاده در کنار موسیقی عالی یه تجربه ناب را بوجود می آورند. گرافیک هم خیلی بهتر از اون چیزی هست که فکرش را می کردم، پیشرفت گرافیکی نسبت به Halo 3 خیلی خیلی زیاده. تو تریلری که سایت بانجی گذاشته چند ثانیه از مبارزات هوایی را نشون میده که خیلی عالی بود. من انتظار یه نمایش عالی از بازی را داشتم ولی اون چیزی که دیدم از تصوراتم هم فراتر هست. واقعا انتظار کشیدن برای بازی خیلی سخته.

کسی از بچه ها میدونه چقدر دیگه مونده تا ساخت بازی تموم بشه؟
ساخت بازی که تموم شده , مارکوس تو بلاگ سازنده ها از یه اصطلاح باحال به اسم ZBR استفاده کرده!ZBR مخفف عبارت ( Zero Bug Rlease ) هستش...:دی
یعنی به نوعی باز تو مرحله ی آخرین تست های فنی برای رفع باگ هستش!ساختش تموم شده...
منظورت همون تاریخ عرضه است؟:دی
اشتباه فهمیدی منظور ینده خدا رو...:دی

منظورت همون تاریخ عرضه است؟:دی

14 سپتامبر امسال عرضه میشه. دقیقا 3 ماه دیگه!
الان واقعا فکر کردی من نمیدونم کی عرضه میشه؟!:دی
نه منظورم این بود که چقدر مونده ساخت بازی تموم شه؟ مثل AW که ساختش تموم شده بود و 2-3 ماه بعد عرضه شد.
ساخت بازی که تموم شده , مارکوس تو بلاگ سازنده ها از یه اصطلاح باحال به اسم ZBR استفاده کرده!ZBR مخفف عبارت ( Zero Bug Rlease ) هستش...:دی
یعنی به نوعی باز تو مرحله ی آخرین تست های فنی برای رفع باگ هستش!ساختش تموم شده...
ممنون دستت درد نکنه کورتانا جان.:دی

آخرین ویرایش:
4 تا GIF در اومده که تریلر دیشب رو از یه نمای دیگه نشون میده...واقعا قشنگه به همه پیشنهاد می کنم ببینن... :

این اولی نشون میده که بازم شاهد یک میدون جنگ یکپارچه هستیم!یعنی همه چی تو صحنه به صورت همزمان اتفاق میفته !

szaqll.gif

یه قسمت کامل تر از جنگ های فضایی و سفینه رو میبینیم که تو تریلر دیشب نبود :

r2t6c1.gif

نورپردازی دینامیک و زیبای بازی رو میبینیم :

ir7tvn.gif

همون صحنه ی مبارزه ی تو تریلر ولی از زاویه ای دیگه :

14kiczn.gif

البت خيلي وقته ساخت بازي تموم شده ... دقيق نميدونم ولي فك كنم دو ماه پيش بود تموم شده بود, قبل بتا. از همون موقع روي باگا كار كردن و ميكنن...
........................

خدايي ديگه اين دفه GotY رو داشته باشيد ...:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or