gore بازی که تقریبا خیالمون راحته
ما ایرانیا هم دلمون از این مغولا پرهاگه خشونت و دست و پا قطع کردن داشته باشه و بتونیم مغول هارو وحشیانه به قتل برسونیم من راضیم کامل
ما ایرانیا هم دلمون از این مغولا پره
چه شود
دونت اوِر تینکاگه خشونت و دست و پا قطع کردن داشته باشه و بتونیم مغول هارو وحشیانه به قتل برسونیم من راضیم کامل
من خیلی دوست داشتم با شمشیر بزنی تو شکم طرف بعد دل و رودهاش بریزه بیرون.چه حالی میداد.یا میزدی تو سر طرف مغزش میریخت رو زمین.تا حالا ندیدم یه بازی تو این سبک ایجوری خشن باشه.
ولی کلا GoT نمیخوره بهش انقدر خشن باشه، به رنگ بندی ها و کلا فضاهاش دقت کنید خیلی گوگولیه. فکر کنم سازنده هاشم با لباس کیتی میان سرکار، نمیخوره بهشون از این شامورتی بازیا در بیارن.
اگه حمله نمیکردن ضعیف نمیشدیم که عربا بیان رومون
اگه عربا هم نمیومدن الان وضعمون این نبود
پس این چیزی که ما الان داریم میبینیم گوگولیه؟
داداش یه مقدار داری اشتباه میزنی. مغول ها قرن 13 میلادی و 7 هجری قمری حمله کردن، یعنی دوره خوارزمشاهیان و سلجوقیا. اون موقع تقریبا ششصد و اندی از نموده شدنمون به دست اعراب عربستان میگذشته. ولی همون مغول ها هم وقتی از ایران میرفتن کلی کتابخونه و رصدخونه درست کرده بودن و هرچند اولش نمودن اما بعدش جبران کردن و 4 تا چیز ساختن. بلای اصلی رو قوم قارچ ها سر ما آوردن که چهل ساله فقط دارن میخورن و نابود میکنن و هیچی باقی نزاشتن. نه تاریخ، نه تمدن، نه فرهنگ و نه حتا انسانیت.
من از چینی ها هم که بدم میاد سر حیوون آزاری هاشونه.
خدایی این گوگولی نیست؟ تو دلت میاد بری اینجا بزنی دل و روده مردم رو بریزی رو گلا؟
View attachment 140877