PlayStation Ghost of Tsushima

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Sucker Punch
تاریخ انتشار
July 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
مظلوم TLoU2! :D

7ekt_sdcx.jpg
یعنی FFVII گوتیش نیست؟ :-"
براش یه بار دیگه باید اون فیلم کوتاه تبلیغاتیه FF VII R رو بزارن، شاید با احساساتش بازی کرد:دی

یعنی FFVII گوتیش نیست؟ :-"
براش یه بار دیگه باید اون فیلم کوتاه تبلیغاتیه FF VII R رو بزارن، شاید با احساساتش بازی کرد:D
یوشیدا به قیافه‌ش می‌خوره از اون فن‌های متعصب نسخه PS1 باشه که الآن شاکی شده از این نسخه! :دی

یوشیدا به قیافه‌ش می‌خوره از اون فن‌های متعصب نسخه PS1 باشه که الآن شاکی شده از این نسخه! :D
از اون ویدیوهای توهم توطئه در مورد FF VII R باید براش بزارن، شاید دوباره هایپ شد:))

ولی آره...اصولا باید فن FF VII باشه:دی ، شاید افسانه های محلی باشه ها...ولی تو کتم نمیره ژاپنی جماعت فن فاینال7 نباشه:))

کلا یه حسی به من میگه سوشیما چون اساسا مظلوم واقع شده و بدون هیچ هایپی داره میاد، و کلا هم زیر سایه Last 2 قرار گرفته، میتونه عملکرد غافلگیرانه ای داشته باشه و یجورایی حرکت H:ZD رو تکرار کنه. به نظر من بعید نیست +90 هم بشه.

آخرین ویرایش:
کلا یه حسی به من میگو سوشیما چون اساسا مظلوم واقع شده و بدون هیچ هایپی داره میاد، و کلا هم زیر سایه Last 2 قرار گرفته، میتونه عملکرد غافلگیرانه ای داشته باشه و یجورایی حرکت H:ZD رو تکرار کنه. به نظر من بعید نیست +90 هم بشه.
فقط یک ویدئو درست حسابی از سیستم مبارزات نشون بدن میشه نتیجه گیری کرد که میترکونه یا نه :دی

فقط یک ویدئو درست حسابی از سیستم مبارزات نشون بدن میشه نتیجه گیری کرد که میترکونه یا نه :D

منم برام خیلی سواله چرا یه گیم پلی خوب نشون نمیدن؟ بعد میترسم نکنه کل بازی همینه؟ بعد DS کلا دیگه چشم ترسیده! یعنی منظورم اینه اگه یه اکشن خیلی خفن داشت میشد تا الان نشون ندنش؟ بیشتر میخوره یه بازی مینیمال باشه، یعنی اکت های سامورایی محدود داشته باشه و کامبتش چیز پیچیده ای نباشه. اگه کامبت سیستم خفنی داشت یحتمل تو ویدئوها رو کرده بودن. خیلی برام بعیده گذاشته باشن دو هفته مونده به انتشار یهو رو کنن بازی چیه! در نتیجه من الان فکر میکنم واقعا اکشن بازی مینیمال باشه، در حد همین نمایش ها.

منم برام خیلی سواله چرا یه گیم پلی خوب نشون نمیدن؟ بعد میترسم نکنه کل بازی همینه؟ بعد DS کلا دیگه چشم ترسیده! یعنی منظورم اینه اگه یه اکشن خیلی خفن داشت میشد تا الان نشون ندنش؟ بیشتر میخوره یه بازی مینیمال باشه، یعنی اکت های سامورایی محدود داشته باشه و کامبتش چیز پیچیده ای نباشه. اگه کامبت سیستم خفنی داشت یحتمل تو ویدئوها رو کرده بودن. خیلی برام بعیده گذاشته باشن دو هفته مونده به انتشار یهو رو کنن بازی چیه! در نتیجه من الان فکر میکنم واقعا اکشن بازی مینیمال باشه، در حد همین نمایش ها.
منم نسبت به کمپین تبلیغاتی بازی شاکی‌ام واقعا. غیر از اون Footage گیم‌پلی E3 2018 که خب توش چیز دندونگیزی از سیستم مبارزات نشون ندادن دیگه غیر از یک تریلر چیزی منتشر نکردن. به‌نظرم سیستم مبارزات مهم‌ترین فاکتور توی همچین گیمی هست و با تکیه بر این ویژگی هست که بازی یا میتونه 90+ بشه یا mid 80. البته امیدوارم داستان و شخصیت پردازی همینطور که از تریلرها مشخصه چیز واقعا درگیر کننده‌ای باشه وگرنه اونم پاشنه آشیل بازی میشه.

Sucker punch شرکت فوق العاده گیم پلی محوریه. خیلی بعید میدونم بخواد گیم پلی اکشن بازی رو به صورت مینیمال در بیاره.

تایید که نشده ولی قاعدتا باید یه نسخه ریمستر وجود داشته باشه، هرچند یا توجه به اینکه PS5 قابلیت Backward compatibility داره یکم قضیه پیچیده میشه
مثل اینکه این قضیه ی کراس بای روی PS5 هم هست ولی چون هنوز معرفی رسمی ای از طرف سونی نشده کسی نمی تونه در موردش حرف بزنه (سر یاکوزا مثل اینکه سر و صداش هست که مثل سری X اینم روی 5 در دسترسه واسه اونی که اینور روی 4 خریده)

Sucker punch شرکت فوق العاده گیم پلی محوریه. خیلی بعید میدونم بخواد گیم پلی اکشن بازی رو به صورت مینیمال در بیاره.

آخه اون موقعی که اون سامورایی های واقعی ژاپنی رو آوردن برای موشن کپچر بازی گفتن اساسا بازی سامورایی تخیلی طور نیست، برعکس مبارزات رئال طراحی شدن که البته من به شدت استقبال میکنم از سامورایی واقعی، ولی ممکنه سر همین یکم ناخودآگاه مبارزات پیچیده نشده، ولی من دوست دارم پری های خوب داشته باشه. و در کل کامبتش درست حسابی و به شدت خشن باشه. دست و پا قطع کردن و اینا خیلی جوابه

آخرین ویرایش:
البته گیم پلی مینیمال اگه چالش بر انگیز باشه و حس واقع گرایانه با انیمیشن های خفن داشته باشه، میتونه موفق هم باشه... م ه م اینه که چطور پیادش کنن، ولی خوب از اونجا که طرف نینجا بازی بلده... گیم پلی کمی عمیق تر از شمشیر زنی سامورایی استایله

• Love
Reactions: RezaSaket
من معمولا مدیای با تم شرقی رو تجربه نمیکنم..
اما GOT واقعا استثنایی هست که هیچکس نباید از دستش بده بنظرم.
فارغ ازینکه خروجی نهایی در لول دیزاین، داستانسرایی و گیم پلی تا چه حد انتظارات رو برآورده میکنه، تا همین اندازه ش هم گوهر کمیابیه.

و همونطور که دوستان هم اشاره کردند، تجربه این عنوان با زبانی بغیر از زبان ژاپنی خیانته به استودیوی سازنده، به فرهنگ بشری و مهممتر از همه به خود مخاطب.

آخه اون موقعی که اون سامورایی های واقعی ژاپنی رو آوردن برای موشن کپچر بازی گفتن اساسا بازی سامورایی تخیلی طور نیست، برعکس مبارزات روال طراحی شدن که البته من به شدت استقبال میکنم از سامورایی واقعی، ولی ممکنه سر همین یکم ناخودآگاه مبارزات پیچیده نشده، ولی من دوست دارم پری های خوب داشته باشه. و در کل کامبتش درست حسابی و به شدت خشن باشه. دست و پا قطع کردن و اینا خیلی جوابه
gore بازی که تقریبا خیالمون راحته:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or