من هم کلا از داستان بازی لذت بردم...نمیگم فوق العاده ولی برای منی که زیاد حوصله کات سین دیدن ندارم، کافی و عالی بود و اینکه جین یه شخصیت خاکستری داشت و پایان زیبای بازی و آهنگ آخرش...
باعث شد همیشه تو ذهنم بمونه
داستانش برا من یه داستان کاملا معمولی بود،
برا ثابت کردنش هم همین بس که واقعا الان یادم نیست چطوری تموم شد و چی شد آخرش
ولی داستان nier automata دقیقا یادمه چی شد اخرش، با اینکه سه سال قبل تر از سوشیما بازی کردم ولی اینقدر داستان عمیق و فلسفی بود که گه گاهی بهش فکر میکنم و یادم میمونه همیشه
بر عکس شما برای من داستانش اصلا کشش نداشت کامبت بازی هم بقول دوستان حتما روی درجه سختی بالا خوبه ولی در کل اون کشش برای من نداشت و از وسطای بازی دراپش کردم .بخوام نمره ای بهش بدم 84 تا85 هست ولی داستان اصیل ژاپونی سامورایی برای من like a dragon ishin هست توی این بازی داستان باعث شد گیم پلی قدیمی سری که خوب ریمیک نشده بود رو تحمل کنم و تا آخر برم در کل در مقایسه با خیلی از بازیها میشه گفت داستان این بازی شاهکار نیست(چندمثال شاهکار بودن داستان از نظر من:سری متا گیر-دث استرندینگ-یاکوزا 0-nier automata- tlou 1-سری بایوشوک-ویچر 3-سایبرپانک 2077 -سری پرسونا-ff 7-ff8-ff9-ff10-الدن رینگ-دارک سول 1-آلن ویک-و... خیلی بازی دیگه که می تونم بگم داستان بهتری دارند نسبت به این بازی)
سلام ببخشید اسپم میام
ولی
من میخوام وارد سری یاکوزا بشم. هیچ نسخه ای رو بازی نکردم
به نظرتون از کدوم نسخه شروع کنم،
گیمپلی نوبتی و ریل تایم هر دو رو دوست دارم
ترجیحا از نسخه های جدید باشه چون گرافیک برام مهمه
بیشتر نظرم رو . like a dragon infinit و یا ishin. هست
بر عکس شما برای من داستانش اصلا کشش نداشت کامبت بازی هم بقول دوستان حتما روی درجه سختی بالا خوبه ولی در کل اون کشش برای من نداشت و از وسطای بازی دراپش کردم .بخوام نمره ای بهش بدم 84 تا85 هست ولی داستان اصیل ژاپونی سامورایی برای من like a dragon ishin هست توی این بازی داستان باعث شد گیم پلی قدیمی سری که خوب ریمیک نشده بود رو تحمل کنم و تا آخر برم در کل در مقایسه با خیلی از بازیها میشه گفت داستان این بازی شاهکار نیست(چندمثال شاهکار بودن داستان از نظر من:سری متا گیر-دث استرندینگ-یاکوزا 0-nier automata- tlou 1-سری بایوشوک-ویچر 3-سایبرپانک 2077 -سری پرسونا-ff 7-ff8-ff9-ff10-الدن رینگ-دارک سول 1-آلن ویک-و... خیلی بازی دیگه که می تونم بگم داستان بهتری دارند نسبت به این بازی)
سلام ببخشید اسپم میام
ولی
من میخوام وارد سری یاکوزا بشم. هیچ نسخه ای رو بازی نکردم
به نظرتون از کدوم نسخه شروع کنم،
گیمپلی نوبتی و ریل تایم هر دو رو دوست دارم
ترجیحا از نسخه های جدید باشه چون گرافیک برام مهمه
بیشتر نظرم رو . like a dragon infinit و یا ishin. هست