PlayStation Ghost of Tsushima

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Sucker Punch
تاریخ انتشار
July 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
من هم کلا از داستان بازی لذت بردم...نمیگم فوق العاده ولی برای منی که زیاد حوصله کات سین دیدن ندارم، کافی و عالی بود و اینکه جین یه شخصیت خاکستری داشت و پایان زیبای بازی و آهنگ آخرش...
باعث شد همیشه تو ذهنم بمونه
داستانش برا من یه داستان کاملا معمولی بود،
برا ثابت کردنش هم همین بس که واقعا الان یادم نیست چطوری تموم شد و چی شد آخرش
ولی داستان nier automata دقیقا یادمه چی شد اخرش، با اینکه سه سال قبل تر از سوشیما بازی کردم ولی اینقدر داستان عمیق و فلسفی بود که گه گاهی بهش فکر میکنم و یادم میمونه همیشه

بر عکس شما برای من داستانش اصلا کشش نداشت کامبت بازی هم بقول دوستان حتما روی درجه سختی بالا خوبه ولی در کل اون کشش برای من نداشت و از وسطای بازی دراپش کردم .بخوام نمره ای بهش بدم 84 تا85 هست ولی داستان اصیل ژاپونی سامورایی برای من like a dragon ishin هست توی این بازی داستان باعث شد گیم پلی قدیمی سری که خوب ریمیک نشده بود رو تحمل کنم و تا آخر برم در کل در مقایسه با خیلی از بازیها میشه گفت داستان این بازی شاهکار نیست(چندمثال شاهکار بودن داستان از نظر من:سری متا گیر-دث استرندینگ-یاکوزا 0-nier automata- tlou 1-سری بایوشوک-ویچر 3-سایبرپانک 2077 -سری پرسونا-ff 7-ff8-ff9-ff10-الدن رینگ-دارک سول 1-آلن ویک-و... خیلی بازی دیگه که می تونم بگم داستان بهتری دارند نسبت به این بازی)
سلام ببخشید اسپم میام
ولی
من می‌خوام وارد سری یاکوزا بشم. هیچ نسخه ای رو بازی نکردم
به نظرتون از کدوم نسخه شروع کنم،
گیمپلی نوبتی و ریل تایم هر دو رو دوست دارم
ترجیحا از نسخه های جدید باشه چون گرافیک برام مهمه
بیشتر نظرم رو . like a dragon infinit و یا ishin. هست

بر عکس شما برای من داستانش اصلا کشش نداشت کامبت بازی هم بقول دوستان حتما روی درجه سختی بالا خوبه ولی در کل اون کشش برای من نداشت و از وسطای بازی دراپش کردم .بخوام نمره ای بهش بدم 84 تا85 هست ولی داستان اصیل ژاپونی سامورایی برای من like a dragon ishin هست توی این بازی داستان باعث شد گیم پلی قدیمی سری که خوب ریمیک نشده بود رو تحمل کنم و تا آخر برم در کل در مقایسه با خیلی از بازیها میشه گفت داستان این بازی شاهکار نیست(چندمثال شاهکار بودن داستان از نظر من:سری متا گیر-دث استرندینگ-یاکوزا 0-nier automata- tlou 1-سری بایوشوک-ویچر 3-سایبرپانک 2077 -سری پرسونا-ff 7-ff8-ff9-ff10-الدن رینگ-دارک سول 1-آلن ویک-و... خیلی بازی دیگه که می تونم بگم داستان بهتری دارند نسبت به این بازی)
سلام ببخشید اسپم میام
ولی

داستانش برا من یه داستان کاملا معمولی بود،
برا ثابت کردنش هم همین بس که واقعا الان یادم نیست چطوری تموم شد و چی شد آخرش
ولی داستان nier automata دقیقا یادمه چی شد اخرش، با اینکه سه سال قبل تر از سوشیما بازی کردم ولی اینقدر داستان عمیق و فلسفی بود که گه گاهی بهش فکر میکنم و یادم میمونه همیشه

سلام ببخشید اسپم میام
ولی

سلام ببخشید اسپم میام
ولی
سلام
برای شروع یاکوزا همون 0 بهترین هستش هم داستان خیلی خوب داره و هم گیم پلیش خوبه و هم از نظر گرافیکی و انیمشین و فیزیک کارکتر در کامبتها هم تقریبا خوبه و دلیل اینکه می گم از این شماره شروع بکنید هم این هستش که کلا داستان این سری یک حالت بهم پیوسته داره گاها توی ماموریت های فرعی به شخصیت ها و وقایع نسخه پیشین اشاره می کنه از طرفی یاکوزا صفر بهترین داستانو هنوز در سری داره ولی اگه می خوای از نسخه جدید شروع بکنی به نظرم خلاصه داستان کریو از 0 تا 6 توی یوتوب ببین بعد هم از یاکوزا لایک داراگون و دنباله اون اینفینیت برو (اینفینیت بهترین گیم پلی سری داره و همین طور داستانش هم خیلی خوبه ولی اشارات زیادی به وقایع 0 تا 6 داره در مراحل فرعی و از نظر داستان اصلی هم باید قبلش یاکوزا 7 یا همو لایک دراگون برید)و در مورد ایشین هم با اینکه داستان خوبی داره ولی گیم پلی خیلی کند و عذاب آور تا حدودی با اینکه ریمیک هست ولی فیزیک انیمیشن کارکتر ها در حد همون نسخه اصلی قدیمیه و منو بیشتر یاد یاکوزا 3 میندازه وضعیت انیمیشن هاش و البته این نسخه اسپین آف سری هست و من از این بابت زیاد توصیه نمی کنم مگر تخفیف خوبی مثل چند وقت پیش بخوره یا اگه هنوز روی گیم پس ماکروسافت هست برید.البته سری جاجمنت هم که اسپین آف سری هست هم داستان جذابی داره و هم گیم پلی خوب و هم نیازی به دانستن وقایع یاکوزا نداره به اون صورت .ولی از نظر گیم پلی با اینکه ریل تایمه به پای اینفینیت نمیرسه

آخرین ویرایش:
داستان بازى اصلى تقابل سنت و مدرنيته بود يجورايي.
جايي كه شما سالها با يه اصول سنتى سالها زندگى كردى و حالا با دشمنى طرفى كه هيچ حدودى براى خودش قائل نيست و همين باعث شده تو موضع ضعف قرار بگيرى و نياز به تغيير داشته باشى اما نسل قبل در مقابل اين تغيير بدون درك شرايط خاص مقاومت نشون ميده.
چيزى كه هميشه توى تاريخ ژاپن جاى بحث داشته.
توى dlc هم بيشتر اينو نشون داد كه خوب و بد مطلق نيستن و هر كس توى داستان خودش خوب و بر رو براى خودش تعريف ميكنه.

جايي كه شما سالها با يه اصول سنتى سالها زندگى كردى و حالا با دشمنى طرفى كه هيچ حدودى براى خودش قائل نيست و همين باعث شده تو موضع ضعف قرار بگيرى و نياز به تغيير داشته باشى اما نسل قبل در مقابل اين تغيير بدون درك شرايط خاص مقاومت نشون ميده.
توى dlc هم بيشتر اينو نشون داد كه خوب و بد مطلق نيستن و هر كس توى داستان خودش خوب و بر رو براى خودش تعريف ميكنه.
داستان بازی اصلی نهایتا متوسط بود ولی به همون اندازه تو DLC خیلی بهتر شد.
نمیگم خیلی خفن بود ولی من DLC رو دوست داشتم خیلی بیشتر از خود بازی.

دقیقا همین موضوع داستان بازی رو شاهکار می کنه در نوع خودش . خیلی عالی و دقیق و تاریخی پرداخته شده . قشنگ خودت رو در اون اتمسفر حس می کنی و با کارکتر ها انس می گیری. پایان بازی و موسیقی که ورای شاهکار بود.

با کمال تعجب با اینکه شماره اول این فرانچایز بود اما پرفکت بود

سلام بازی رو شروع کردم واقعا فوق العادست قسمت فوتومود فوق العادست منتها یک نقص داره اونم فریز شدن کاراکتره باید مثل محیط بازی گزینه on/off میداشت.مدی/چیزی نیست حل بشه؟
(باگه؟یا همینطوریه؟! بازیم فقط یک اپدیت زدم بقیه اپدیت ها بعلت خراب بودن سورس اجرا نمیشن! الانم همه سایتها ریفرش زدن اپدیتهای قدیم نیست لینکش رو دارم منتها میگم سورسش گویا خرابه چون بازم دانلود کردم اجرا نمیشن!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or