این حجم از ساپورت بخاطر استقبال بالاشه و بعد حدود 3 ماه از عرضه، هنوز تو تاپ لیست 100 تای هفتگی استیمهآپدیت Ghost of Tsushima update 1053.0806
Protection : Steam
Size : 22 MB
این آپدیت شامل یکپارچهسازی بازی با AMD Radeon Anti-Lag 2 هست. این ویژگی که تأخیر ورودی رو کم میکنه، روی کارتهای گرافیک AMD Radeon RX 5000 و جدیدتر با درایورهای AMD Software: Adrenalin Edition 24.6.1 یا جدیدتر موجوده. وقتی Anti-Lag 2 تو بازی فعال باشه، میتونید با زدن Alt+Shift+L مانیتور تأخیر Radeon Anti-Lag 2 رو فعال کنید.
جزئیات آپدیت
یه مشکلی رو که باعث میشد بعضی از بازیکنان نتونن دستاورد Living Legends رو باز کنن، حل کردیم.
یه مشکلی رو که باعث میشد بعضی از بازیکنان نتونن دستاورد Light the Way رو باز کنن، حل کردیم.
یه مشکلی رو که میتونست باعث اثرات نور ناخواسته روی کارتهای گرافیک AMD Radeon بشه، درست کردیم.
پشتیبانی از AMD Radeon Anti-Lag 2 اضافه شد.
بهبودهای مختلفی توی مچمیکینگ کراسپلتفرم در حالت Legends انجام دادیم.
شماره دوم این شاهکار معرفی شده و سال ۲۰۲۵ میاد .
Ghost of Yotei
یکی زحمت تاپیکش رو بکشه
واقا شاهکار نبود این بازی یه جورایی کپی از سری اساسینز کرید بود با همون سطح لول دیزاین فقط گیم پلی مبارزات لذت بخش بود که اون هم به تکرار میافتاد از معدود بازی های سونی بود که از اکت دوم به بعد دیگه ادامه ندادم واقعا دلیل اینهمه تمجید از این بازی رو درک نکردم. حتی یه قایق سواری ساده هم نداشت بازی و اینطور مواقع دمو نشون میداد (حداقل تا اکت 2)شماره دوم این شاهکار معرفی شده و سال ۲۰۲۵ میاد .
Ghost of Yotei
یکی زحمت تاپیکش رو بکشه
واقا شاهکار نبود این بازی یه جورایی کپی از سری اساسینز کرید بود با همون سطح لول دیزاین فقط گیم پلی مبارزات لذت بخش بود که اون هم به تکرار میافتاد از معدود بازی های سونی بود که از اکت دوم به بعد دیگه ادامه ندادم واقعا دلیل اینهمه تمجید از این بازی رو درک نکردم. حتی یه قایق سواری ساده هم نداشت بازی و اینطور مواقع دمو نشون میداد (حداقل تا اکت 2)
رمز لذت بردن از این بازی فقط فقط تو درجه های سختی بالاسواقا شاهکار نبود این بازی یه جورایی کپی از سری اساسینز کرید بود با همون سطح لول دیزاین فقط گیم پلی مبارزات لذت بخش بود که اون هم به تکرار میافتاد از معدود بازی های سونی بود که از اکت دوم به بعد دیگه ادامه ندادم واقعا دلیل اینهمه تمجید از این بازی رو درک نکردم. حتی یه قایق سواری ساده هم نداشت بازی و اینطور مواقع دمو نشون میداد (حداقل تا اکت 2)
تمام شد ....واقا شاهکار نبود این بازی یه جورایی کپی از سری اساسینز کرید بود با همون سطح لول دیزاین فقط گیم پلی مبارزات لذت بخش بود که اون هم به تکرار میافتاد از معدود بازی های سونی بود که از اکت دوم به بعد دیگه ادامه ندادم واقعا دلیل اینهمه تمجید از این بازی رو درک نکردم. حتی یه قایق سواری ساده هم نداشت بازی و اینطور مواقع دمو نشون میداد (حداقل تا اکت 2)
جدای از گیم پلی، برای من کشش بازی در داستان نهفته استرمز لذت بردن از این بازی فقط فقط تو درجه های سختی بالاس
من تو دو سه سال حدودا 5شش بار بازی رو دانلود کردم و همون دو سه ساعت اول بازی رو دراپ کردم. هفتمین یا هشتمین بار که آخرین فرصت رو بهش دادم تو درجه سختی آخر بازی کردم و فهمیدم چه جواهریه و اصلا خسته نمیشی از کامبتش
تنها ایراد بزرگی که داره بازی اینه که تو یک سوم اول بازی همه چیش رو رو میکنه و شما آخرای اکت یک همه چی رو باز کردی و همه ی ابیلیتی ها رو گرفتی و این باعث میشه برا ادامه بازی انگیزه نداشته باشی
جدای از گیم پلی، برای من کشش بازی در داستان نهفته استرمز لذت بردن از این بازی فقط فقط تو درجه های سختی بالاس
من تو دو سه سال حدودا 5شش بار بازی رو دانلود کردم و همون دو سه ساعت اول بازی رو دراپ کردم. هفتمین یا هشتمین بار که آخرین فرصت رو بهش دادم تو درجه سختی آخر بازی کردم و فهمیدم چه جواهریه و اصلا خسته نمیشی از کامبتش
تنها ایراد بزرگی که داره بازی اینه که تو یک سوم اول بازی همه چیش رو رو میکنه و شما آخرای اکت یک همه چی رو باز کردی و همه ی ابیلیتی ها رو گرفتی و این باعث میشه برا ادامه بازی انگیزه نداشته باشی
بر عکس شما برای من داستانش اصلا کشش نداشت کامبت بازی هم بقول دوستان حتما روی درجه سختی بالا خوبه ولی در کل اون کشش برای من نداشت و از وسطای بازی دراپش کردم .بخوام نمره ای بهش بدم 84 تا85 هست ولی داستان اصیل ژاپونی سامورایی برای من like a dragon ishin هست توی این بازی داستان باعث شد گیم پلی قدیمی سری که خوب ریمیک نشده بود رو تحمل کنم و تا آخر برم در کل در مقایسه با خیلی از بازیها میشه گفت داستان این بازی شاهکار نیست(چندمثال شاهکار بودن داستان از نظر من:سری متا گیر-دث استرندینگ-یاکوزا 0-nier automata- tlou 1-سری بایوشوک-ویچر 3-سایبرپانک 2077 -سری پرسونا-ff 7-ff8-ff9-ff10-الدن رینگ-دارک سول 1-آلن ویک-و... خیلی بازی دیگه که می تونم بگم داستان بهتری دارند نسبت به این بازی)تمام شد ....
تاًیر گذار بود
جدای از گیم پلی، برای من کشش بازی در داستان نهفته است
داستان جین ساکای شاهکاره . یک داستان اصیل ژاپنی سامورایی
جدای از گیم پلی، برای من کشش بازی در داستان نهفته است
داستان جین ساکای شاهکاره . یک داستان اصیل ژاپنی سامورایی
داستان جین ساکای فوق العاده بود . دیالوگ ها ساده و زیبا و اصیل . جای جای بازی حتی در ماموریت های فرعی داستان در اوج بود . در بسته الحاقی داستان به نهایت خودش رسید .بر عکس شما برای من داستانش اصلا کشش نداشت کامبت بازی هم بقول دوستان حتما روی درجه سختی بالا خوبه ولی در کل اون کشش برای من نداشت و از وسطای بازی دراپش کردم .بخوام نمره ای بهش بدم 84 تا85 هست ولی داستان اصیل ژاپونی سامورایی برای من like a dragon ishin هست توی این بازی داستان باعث شد گیم پلی قدیمی سری که خوب ریمیک نشده بود رو تحمل کنم و تا آخر برم در کل در مقایسه با خیلی از بازیها میشه گفت داستان این بازی شاهکار نیست(چندمثال شاهکار بودن داستان از نظر من:سری متا گیر-دث استرندینگ-یاکوزا 0-nier automata- tlou 1-سری بایوشوک-ویچر 3-سایبرپانک 2077 -سری پرسونا-ff 7-ff8-ff9-ff10-الدن رینگ-دارک سول 1-آلن ویک-و... خیلی بازی دیگه که می تونم بگم داستان بهتری دارند نسبت به این بازی)