مود نیومده کات سین بشه بزنی بره؟کسایی که گرافیکای ضعیفتر دارن، این مودو بریزن، async رو غیرفعال میکنه و بهبود پرفورمنس خواهند داشت
Disable Async - More Performance on older GPUs
اینم یه ریشید که نورپردازی رو یکم بهتر میکنه
Sakai Reshade
ماشالله این رو هم تموم کردی؟الان شماره دوم بازی در حال ساخته ؟؟!!!
موندم چه داستانی داره و چه مرزهایی رو جابهجا می کنه . یک سری بازی هست که من با اولین نگاه به اولین تریلر حس ششم می گه که این بازی (که اولین شماره هست و تا حالا نبوده) کولاک می کنه و مرزها رو تغییر می ده و دقیقا درست از آب درمیاد .
تا جایی که یادمه یکی این بازی بود و یکی لست ۱ .
من قبل انتشار بازی با دوستهام که صحبت میکردم میگفتن وضع این از هورایزن تو شیزوفرنی بودن شخصیت اصلی بدتره.
منم نمیخوام دانلود کنم که ببینم آیا میتونم باهاش کنار بیام که بخرم بازیو.
ویدئو هم نمیخوام ببینم که برام اسپویلی چیزی بشه.
شما تایید میکنین که اینطوره یا نه؟
ایلوی کلا حتی ساکتم بود رو اعصاب بود من حتی راه رفتن و دوییدنشم اعصابمو خورد میکردمن قبل انتشار بازی با دوستهام که صحبت میکردم میگفتن وضع این از هورایزن تو شیزوفرنی بودن شخصیت اصلی بدتره.
در اینکه بازی خفنیه که شکی نیست.الان یعنی داری سوال میکنی که سوشیما رو بازی بکنی یا نکنی؟ خودتی یا هک شدی؟ برو بشین بازی کن آقا. اگه به جاپون و کاتانا علاقه داری بهتر ازین گیرت نمیاد تا نسخه دومش بیاد. همون اینتروی بازی کافیه تا جذبش بشی. جین ساکای هم هیچ مشکل روحی روانی نداره یا لااقل من متوجهش نشدم
روایت بازی تو کات سیناست ولی واقعا زیادن.مثل دیزگانه،یه دفعه یه عکس میدید میرفت به گذشته و کات سین.مود نیومده کات سین بشه بزنی بره؟
رو ps4 قبلا بازیش کردم ، نمیخوام دوباره کات سین هاش وقت بگیرن.
میدونم تو ng+ میشه بزنی بره ، یعنی قابلیت اینو داره بازی.
عین هورایزن نیست مشکل رو سلطان مسعود گفت مثل دیزگانه. پشت هم کات سین داره و گر نه مشکل شیزوفرنی نداره با خودش، دائم درگیره و گیم پلیش سنگینه، اومدن سنگینی این مبارزات رو در بیارن و تا حدی خشکیشو. ولی در مقابل این کندی تو درجه سختی بالا اگه همزمان بخوای وسط یه جا با چند نفر مبارزه کنی،میشه ایراد.ماشالله این رو هم تموم کردی؟
میخوام یه مثال بزنم قصد توهین ندارم ، فقط میخوام تشبیه کنم.
من تو رو مثل این جوجه عقابی میبینم که همینطوری دهنشون بازه و اون مادر یا پدر بدبخت یکسره میرن شکار و میارن غذا میزارن تو دهنش ولی جوجه همچنان گرسنست و دهنش بازه.
الان سونی/مایکرو/اسکوئر/Ubi/EA/بلیزارد و nتا کمپانی با هم جمع بشن در نقش پدر یا مادر عقاب باز هم نمیرسن که سیرت کنن
این چه اشتهاییه که تموم نمیشه؟
دمت گرم ، من یکی حسودیم میشه واقعا.
من برادر کوچیم یه زمانی همینطوری بود ، بنده خدا مادرم چندساعت تو آشپزخونه غذا میپخت و میاورد سر میز نهار ، شازده خورده نخورده میگفت غذا چی داریم ؟ شام چی داریم؟
مادرم حرص میخورد و میگفت کارد بخوره تو اون شکمت که سیرمونی نداره ، الان کو تا شام؟
البته الان بزرگ شد و روزگار ساختتش ، فیتِ فیته کاشی
=====================
من قبل انتشار بازی با دوستهام که صحبت میکردم میگفتن وضع این از هورایزن تو شیزوفرنی بودن شخصیت اصلی بدتره.
کاتسین های اینا کمه! شما MGS و اینا رو بازی نکردید.روایت بازی تو کات سیناست ولی واقعا زیادن.مثل دیزگانه،یه دفعه یه عکس میدید میرفت به گذشته و کات سین.
در اینکه بازی خفنیه که شکی نیست.
نه منظورم اینه که با حرف زدنش با خودش میتونم کنار بیام ؟
در حد هورایزن روی اعصاب میره یا نه.
این مورد خیلی خیلی اذیتم میکنه و بقول اونوریها ایمرژن برکینگه برام.
من حتی هورایزن رو با اینکه اونقدر غر زدم بدون ماد shutup بیشترش رو رفتم.
چون کوجیما کات سین دوست داره یعنی این کمه. متالم 4-5 ساعت داشت، احتمالا دو بار بازی کردیکاتسین های اینا کمه! شما MGS و اینا رو بازی نکردید.
10 ساعتی کاتسین داشتیم.
احتمالا تو اصلا بازی نکردی! MGS4 7 ساعت داشت که با گیمپلی 15 ساعت میشد.چون کوجیما کات سین دوست داره یعنی این کمه. متالم 4-5 ساعت داشت، احتمالا دو بار بازی کردی
من فکر نمیکنم هیچ کس به اندازه اون زر بزنه . من فقط برای تست هورایزن رو ریختم و توی 20 دقیقه اول انقدر حرف زد که فعلن پاکش کردم تا بعدندر حد هورایزن روی اعصاب میره یا نه.