یادمه یه درجه سختی بالاتر از هارد داشت یه ضربه میخوردی میمردی...یه چیزی بگم
من این بازی رو چند بار استارت کردم و بعد چند ساعت دراپ کردم، (تو این چند سال)
اینبار گفتم که حتما بازیش میکنم، دیشب بعد 10 ساعت پلی تایم میخواستم باز دراپ کنم، مبارزاتش برام جذاب نبود و هیچ چالشی نداشت،
ولی گفتم از رو نرمال بزارم هارد ببینم چطور میشه، واقعا حالا فهمیدم گیمپلی بازی چقدر عمیق و با کیفیت هست، باید به موقع دفا کنی، جا خالی بدی و پری کنی، از ایتم ها استفاده کنی، اصلا لذت بازی از نرمال به هارد 100 برابر میشه
به همه ی دوستان که مثل من گیمپلی آبکی و بدون چالش بود و حس تکراری شدید داشت، پیشنهاد میکنم رو درجات هارد و هارد به بالا برن که قشنگ بازی متحول میشه،
الان دارم کلی عشق و حال میکنم با بازی
فقط الان تنها مشکل من با بازی، چرخه ی روز و شب خیلی سریعش هست، دو ساعت بازی میکنی 5 بار شبانه روز میچرخه
( رو مود رزولیشن هم که 60 ثابت هست )
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
من این بازی روی ps4 رفتم . به شدت زیباست البته اگر داستان متوجه بشی . ماموریت های فرعی فوق العاده هستند . جز معدود بازی هایی هست که ماموریت های فرعی کم از اصلی ها نداره و آبکی نیست . پیدا کردن گنج و بالا رفتن و رسیدن به شراین ها خیلی عالیه . حس ماجراجویی زیادی در بازی نهفته هست . باید خیلی فقط روی مبارزات و چالشی بودن فوکوس کنی که حس شما پدیدار بشه وگرنه هر کی رفته جز به به چه چه چیزی نگفته .یه چیزی بگم
من این بازی رو چند بار استارت کردم و بعد چند ساعت دراپ کردم، (تو این چند سال)
اینبار گفتم که حتما بازیش میکنم، دیشب بعد 10 ساعت پلی تایم میخواستم باز دراپ کنم، مبارزاتش برام جذاب نبود و هیچ چالشی نداشت،
ولی گفتم از رو نرمال بزارم هارد ببینم چطور میشه، واقعا حالا فهمیدم گیمپلی بازی چقدر عمیق و با کیفیت هست، باید به موقع دفا کنی، جا خالی بدی و پری کنی، از ایتم ها استفاده کنی، اصلا لذت بازی از نرمال به هارد 100 برابر میشه
به همه ی دوستان که مثل من گیمپلی آبکی و بدون چالش بود و حس تکراری شدید داشت، پیشنهاد میکنم رو درجات هارد و هارد به بالا برن که قشنگ بازی متحول میشه،
الان دارم کلی عشق و حال میکنم با بازی
فقط الان تنها مشکل من با بازی، چرخه ی روز و شب خیلی سریعش هست، دو ساعت بازی میکنی 5 بار شبانه روز میچرخه
( رو مود رزولیشن هم که 60 ثابت هست )
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
اینجوری که نصف زیبایی بازی ایگنور میشهمن شخصا با زبان ژاپنى و افكت كوروساوا بازى رو بيشتر پسنديدم.
ماموریت های فرعیش هیچی نداره و خیلی هم بی کیفیت و حوصله سر بر هستن سه خط اصلی داستانی داره و یک سری مینی کوعست های فرعی...که همشون از پر به این محدود میشن چند تا مغول رو از پا در بیار...ولی خط اصلی داستانی بازی فوق العاده هست.من این بازی روی ps4 رفتم . به شدت زیباست البته اگر داستان متوجه بشی . ماموریت های فرعی فوق العاده هستند . جز معدود بازی هایی هست که ماموریت های فرعی کم از اصلی ها نداره و آبکی نیست . پیدا کردن گنج و بالا رفتن و رسیدن به شراین ها خیلی عالیه . حس ماجراجویی زیادی در بازی نهفته هست . باید خیلی فقط روی مبارزات و چالشی بودن فوکوس کنی که حس شما پدیدار بشه وگرنه هر کی رفته جز به به چه چه چیزی نگفته .
من این بازی روی ps4 رفتم . به شدت زیباست البته اگر داستان متوجه بشی . ماموریت های فرعی فوق العاده هستند . جز معدود بازی هایی هست که ماموریت های فرعی کم از اصلی ها نداره و آبکی نیست . پیدا کردن گنج و بالا رفتن و رسیدن به شراین ها خیلی عالیه . حس ماجراجویی زیادی در بازی نهفته هست . باید خیلی فقط روی مبارزات و چالشی بودن فوکوس کنی که حس شما پدیدار بشه وگرنه هر کی رفته جز به به چه چه چیزی نگفته .
ماموریت های فرعیش هیچی نداره و خیلی هم بی کیفیت و حوصله سر بر هستن سه خط اصلی داستانی داره و یک سری مینی کوعست های فرعی...که همشون از پر به این محدود میشن چند تا مغول رو از پا در بیار...ولی خط اصلی داستانی بازی فوق العاده هست.
ماموریت های فرعی هر کدام بر اساس یک شخصیت با یک داستان و عمق منحصر به فرد هست . بار ماجراجویی هم دارند . کلا خیلی خوب هستند . بانو ماساکو و .... هر کدام داستان خودشون رو دارند .ماموریت های فرعیش هیچی نداره و خیلی هم بی کیفیت و حوصله سر بر هستن سه خط اصلی داستانی داره و یک سری مینی کوعست های فرعی...که همشون از پر به این محدود میشن چند تا مغول رو از پا در بیار...ولی خط اصلی داستانی بازی فوق العاده هست.
موافقم باهات .ماموریتهای فرعی سوشیما عالی واقعا خوب بودن و اگه اشتباه نکنم آیتم های مخصوص به خودشون رو بعد پایان کوئست هر کارکتر بهت میداد .ماموریت های فرعی هر کدام بر اساس یک شخصیت با یک داستان و عمق منحصر به فرد هست . بار ماجراجویی هم دارند . کلا خیلی خوب هستند . بانو ماساکو و .... هر کدام داستان خودشون رو دارند .
جز معدود بازی هایی هست که ماموریت های فرعی تکراری و آبکی و جهت زیاد کردن تایم گیم پلی نیستش