گرافیک از red Dead 2 بالاتر نیست چون اون بازی حجم خیلی بالایی از جزییات داخلش نهفتهستنصف زیبایی های دنیای گیم داخل این بازیه
این بازی قوی ترین فیزیک تاریخ گیمینگ رو داره
فیزیک درختان، فیزیک چمن ها و گل و گیاها
فیزیک کارکتر ها
فیزیک باد
چقدر کیفیت فنی بازی خوبه
چقدر گرافیک بازی خوبه
حتی گرافیک بازی از رد دد 2 هم بهتره
فقط من نمیدونم اون اول ها تریلرش رو دیدم دست و پا قطع میشد الان نمیشه جریان چیه؟!
مطمئنی بازی رو انجام دادی و دست توش قطع نشده؟گرافیک از red Dead 2 بالاتر نیست چون اون بازی حجم خیلی بالایی از جزییات داخلش نهفتهست
کلا بازی ردد یه دنیای دیگه ست
منم نمیدونم چرا دست و پا قطع نمیشه فکر میکردم با پیشروی و قویتر شدن اتفاق بیوفته ولی تا الان خبری نشده
بنظرم که گرافیکش از red dead 2 بالاترهگرافیک از red Dead 2 بالاتر نیست چون اون بازی حجم خیلی بالایی از جزییات داخلش نهفتهست
کلا بازی ردد یه دنیای دیگه ست
منم نمیدونم چرا دست و پا قطع نمیشه فکر میکردم با پیشروی و قویتر شدن اتفاق بیوفته ولی تا الان خبری نشده
من فکر کنم اکت دوم هستمبنظرم که گرافیکش از red dead 2 بالاتره
ولی مهم گیم پلی که تا هزار سال دیگه هیچ بازی به رد دد 2 نمیرسه
3 تا اکت بازی کردم تا الان نزدیک 150 نفر رو از افراد محلی از مغول ها نجات دادم دریغ از یک طراحی همشون شبیه به هم خدایی یوبی سافت هم تو کارهای یوبیسافتی خودش یک حدی رعایت میکرد...
دست و پا قطع شدن هم از اواسط بازی با گرفتن قدرت اصلی بازی امکان پذیر هست.
دوستان هنوز اکت دوم تموم نکردم به اشتباه وارد جزیره iki شدم ، راه برگشت داره یا باید پیشروی کنم ؟ فایل ذخیره هم ندارم برگردم جزیره اول
من انگلیسی بازی کردم ولی ژاپنیشم امتحان کردم شاهکاره به خصوص لیپ سینکشم درست کردنبا زبان ژاپنی بازی باحال تره یا انگلیسی ؟؟؟
زبان ژاپنی انتخاب کنیم نوشته ها که انگلیسی باقی می مانند ؟؟
اگر فقط ماموریت های اصلی رو برویم مشکلی در روند پیشروی و باز شدن ماموریت های اصلی رخ نمی دهد یا باید بعضی از فرعی ها رو به اجبار رفت ؟؟؟
نام ماموریت بسته الحاقی iki چیه که به اشتباه قبل از تمام کردن خط روایی اصلی به سراغ آن نروم ؟؟؟
با ژاپنی قشنگ حس اون دنیای ژاپن اون موقع منتقل میشه به نظرم به جز ژاپنی نباید بازیش کرد.با زبان ژاپنی بازی باحال تره یا انگلیسی ؟؟؟
زبان ژاپنی انتخاب کنیم نوشته ها که انگلیسی باقی می مانند ؟؟
اگر فقط ماموریت های اصلی رو برویم مشکلی در روند پیشروی و باز شدن ماموریت های اصلی رخ نمی دهد یا باید بعضی از فرعی ها رو به اجبار رفت ؟؟؟
نام ماموریت بسته الحاقی iki چیه که به اشتباه قبل از تمام کردن خط روایی اصلی به سراغ آن نروم ؟؟؟
اون بنده خدا رو هزار تا شخصیت حرف زده ، اینجوری که هر انیمه ای رو میبینیم باید یاد زورو بیوفتیممن اصن نتونستم جاپونی برم این بازی رو. دلیل اصلی هم وُیساکتور نقش جین که صدای زورو از انیمهی وانپیس رو هم به عهده داره، بود. کلا اون حس و حال بازی رو میگرفت ازم صدای انگلیسی جین رو کاملا ترجیح میدادم ولی در مورد بقیه، هر دو صداشون خیلی خوب بود برای من.