آیکون خود بازی نوشته شده دایرکتورز کات،دوستان من روی ps4 pro هکی نسخه کارگردان رو دارم البته هنوز بازی نکردم
به تازگی هم ps5 خریدم این بازی روش بود نسخه ps5 هم هست ولی متوجه نشدم چطوری بایدم بفهمم نسخه کارگردان هست یا نه
هرچند گرافیک ۶۰ فریم روی ps5 خیلی خفنه ولی چون بازی اکانت آفلاین هست و اگر dlc نداشته باشه مجبورم با کنسول نسل ۸ برم
حالا با توجه به این عکس میشه فهمید نسخهش چیه ؟؟
View attachment 326885
نه اینو ننوشتهآیکون خود بازی نوشته شده دایرکتورز کات،
در جریان آفلاین بازی ریختن نیستمنه اینو ننوشته
پس الان که بازی آفلاین ریخته شده راهی نداره اون dlc نصب بشه؟
تا جاییکه میدونم PS5 نسخه عادی نداره همون نسخه DIRECTOR’S CUT رو داره فقطدوستان من روی ps4 pro هکی نسخه کارگردان رو دارم البته هنوز بازی نکردم
به تازگی هم ps5 خریدم این بازی روش بود نسخه ps5 هم هست ولی متوجه نشدم چطوری بایدم بفهمم نسخه کارگردان هست یا نه
هرچند گرافیک ۶۰ فریم روی ps5 خیلی خفنه ولی چون بازی اکانت آفلاین هست و اگر dlc نداشته باشه مجبورم با کنسول نسل ۸ برم
View attachment 326885
منم هرچی سرچ کردم تو سایت ها dlc جدایی نداشت ولی آیکون بازی برام دایرکتکات نیستتا جاییکه میدونم PS5 نسخه عادی نداره همون نسخه DIRECTOR’S CUT رو داره فقط
یعنی واقعا با اینکه ps5 داری میخوای رو ps4 بازی کنی،. اونم گاست او سوشیما رودوستان من روی ps4 pro هکی نسخه کارگردان رو دارم البته هنوز بازی نکردم
View attachment 326885
اگه اشتباه نکنم، ورژن بازی و حجمی که نشون میده مال Director’s cutهستش. بازی اگه ورژن نیتیو PS5 باشه لوگوی PS5 رو نشون میده داخل یه کادر سفید کنار آیکون بازی.دوستان من روی ps4 pro هکی نسخه کارگردان رو دارم البته هنوز بازی نکردم
View attachment 326885
نه بابا فقط برام سوالهیعنی واقعا با اینکه ps5 داری میخوای رو ps4 بازی کنی،. اونم گاست او سوشیما رو
اصلا اینکار رو نکن
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
اره همین ایکونهاگه اشتباه نکنم، ورژن بازی و حجمی که نشون میده مال Director’s cutهستش. بازی اگه ورژن نیتیو PS5 باشه لوگوی PS5 رو نشون میده داخل یه کادر سفید کنار آیکون بازی.
View attachment 326933
- - -
یه راه دیگه برای فهمیدن اینکه بازی نسخه PS5 هستش یا نه، اینه که وارد بازی شی و بری تنظیمات مربوط به controller. اگه بازی نیتیو PS5 باشه عکس Dualsense رو نشون میده اگه مال PS4 باشه عکس DualShock 4.
( برای PS5 فقط نسخه Director’s cut عرضه شده )
هیچ خبری نیست. احتمال اینکه مهدی امسال ظهور کنه بیشتر از اینه که GOT2 عرضه بشهدوستان خبر جدیدی از نسخه ی 2 بازی نیومده؟؟ به نظرتون امکانش هست امسال ریلیز بشه؟؟