سلام رفقا
آقا من یه اشتباهی کردم رفتم تو این dlc که میگید
اومدم درستش کنم زدم لود قبل این
رفت اول بازی
هرکاری میکنم درست نمیشه
راهی هست؟ یعنی از اول باید شروع کنم؟
من نقطه به نقطه مپ رو جویدم ( نیمه اول رو البته)
وقتمم جوری نیست خیلی بشینم پاش دوباره
اگر راه حلی هست لودم برگرده ممنون میشم راهنماییم کنید
فکر کنم اگه چند تا save داشته باشیم، بعد از ورود به DLC بشه دوباره از توی منوی اصلی یه فایل قدیمیتر رو load کرد.راهی نیست . باید از اول بری .
خب اشتباه من این بود رفتم یه سیو که اول بازی بود بعد قاطی کردم کلا همه سیوام شد همینفکر کنم اگه چند تا save داشته باشیم، بعد از ورود به DLC بشه دوباره از توی منوی اصلی یه فایل قدیمیتر رو load کرد.
من چون مرض دارم، دیروز بعد از هشدار محمد رفتم امتحان کردم که ببینم DLC چطوریه (فقط میخواستم اولش رو ببینم! ). چند ثانیه بعد از ورود به جزیره، اومدم بیرون و یه فایل قدیمیتر رو انتخاب کردم و برگشتم به بخش اصلی و یکی از مأموریتهای بانو ماساکو.
حالا ممکنه:
۱. یه آپدیتی چیزی توی این یکی دو سال دادن و این مشکل برطرف شده.
۲. چون سریع برگشتم توی بازی اصلی، چیزی روی فایلهای قبلی ذخیره نکرده و مثلاً شاید اگه جلوتر میرفتم، فایلهای قبلی هم به فنا میرفتن.
۳. کلاً توهم زدم و در این صورت بدبخت شدم! ولی بعیده توهم بوده باشه و واقعاً برگشتم توی بخش اصلی!
اگه طول برات مهمه که به طور محسوسی بلند تر Miles Moralesئه. صد درصد کردنش برای من حدود ۵۰ ساعت طول کشید.گیمپلی بازی رو دیدم خیلی خوشم اومد. چون میخوام دیسک بگیرم بین این و spider man miles morales گیر کردم
گیمپلی طولانی داره؟
آره طولانی تره ، احتمالا بدونی الان نسخه همراه با DLC بازی موجود که خیلی پکیج خوبیه.گیمپلی بازی رو دیدم خیلی خوشم اومد. چون میخوام دیسک بگیرم بین این و spider man miles morales گیر کردم
گیمپلی طولانی داره؟
اره نسخه director cut رو میگیرم و dlc هاشآره طولانی تره ، احتمالا بدونی الان نسخه همراه با DLC بازی موجود که خیلی پکیج خوبیه.
حتما امتحان کن عالیه بازیش