PlayStation Ghost of Tsushima

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Sucker Punch
تاریخ انتشار
July 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
بعضی وقتا که داری ایمانت رو از دست میدی یه اتفاقی میفته که دوباره امیدوارت میکنه این اتفاق برای من بازی Ghost of tsuhima بود .

واقعا بعد از الدن رینگ توی این 1 ساله بازی که به دلم بشینه رو بازی نکرده بودم و گاد آف رنگاراگ بدجوری نا امیدم کرد ولی روح توشیما جوری به دلم نشست که دارم لحظه شماری میکنم واسه شماره 2 بازی . چقدر این بازی خوب بود همه چیش داستانش گیم پلی گرافیک ببینید چی بود که 3 روز از سر کار مرخصی گرفتم روزی نزدیک به 15 ساعت بازی کردم نمیتونستم دسته رو زمین بزارم واقعا دم سازنده های این بازی گرم . داستان عالی ماموریت های جانبی فوق العاده و dance of wrath از زیباترین حرکاتی بود که توی این 30 سال بازی کردنم دیدم . تقریبا 98 درصد بازی رو کامل کردم .
تنها ایرادی که میتونم ازش بگیرم این بود که یکم آخرش بازی برام آسون شده بود البته شاید من به واسطه ی اینکه همه ی ماموریتا رو انجام دادم قوی شده بودم . بازی رو روی هارد شروع کردم و 30 درصد آخر بازی رو روی Lethal

آقا هر خبری از نسخه ی دوم دارین بزارین که بدجور دارم لحظه شماری میکنم

سلام دوستان این dlc بازی iki رو از کجا میشه پیدا کرد ؟ نیازه که بازی اصلی رو تموم کنم بعد برم سراغش یا همون اول میشه dlc رو برم ؟
درود
نه نیاز نیست بازیو تموم کنی.
همین که به Act 2 بازی برسی گزینه Tales of Iki داری.
یکم بالاتر از Castle Kaneda به سمت غرب
به نظرم همه Stance هارو اول unlock کن.

• Love
  • Like
Reactions: eandm and Taha75
سلام دوستان این dlc بازی iki رو از کجا میشه پیدا کرد ؟ نیازه که بازی اصلی رو تموم کنم بعد برم سراغش یا همون اول میشه dlc رو برم ؟
البته درسته که نیاز نیست
ولی داستانش بعد از پایان بازی هست، اگر صرفا قبلا بازی رو تموم کردید و الان سیو ها رو ندارید، زودتر از پایان برید سمتش:-"

و نه فقط صرفا بواسطه پیوند داستانی..
دشمنا (غالبا به لطف شَمَن ها!) بمراتب اگرسیوتر هستند اینجا نسبت به نقشه اصلی بازی.
و بدون Technique Point و افزایش نوار سلامتی که در طی روند بازی اصلی بدست میاد، پس گرفتن یه Mongol Territory توی IKI ممکنه تبدیل به درد در باسن بشود!

البته درسته که نیاز نیست
ولی داستانش بعد از پایان بازی هست، اگر صرفا قبلا بازی رو تموم کردید و الان سیو ها رو ندارید، زودتر از پایان برید سمتش:-"

درود
نه نیاز نیست بازیو تموم کنی.
همین که به Act 2 بازی برسی گزینه Tales of Iki داری.
یکم بالاتر از Castle Kaneda به سمت غرب
به نظرم همه Stance هارو اول unlock کن.
نسل قبل دوبار تمومش کردم و حسش نبود دوباره استارت بزنم اینکه نیازی به تموم کردنش نباشه خوبه

• Like
Reactions: Taha75 and Arios 22
نسل قبل دوبار تمومش کردم و حسش نبود دوباره استارت بزنم اینکه نیازی به تموم کردنش نباشه خوبه

سعی کن اگه میری iki حداقل 60 درصد قدرت کاملت رو داشته باشی دشمنا اونجا یکم سختترن . البته اگه رو هارد یا Lethal بازی میکنی. اونجا هم سریع برو افسانه گو ها رو پیدا کن و 2 تا قدرت افسانه ای رو آنلاک کن خیلی بدردت میخوره خصوصا زره میمون

سعی کن اگه میری iki حداقل 60 درصد قدرت کاملت رو داشته باشی دشمنا اونجا یکم سختترن . البته اگه رو هارد یا Lethal بازی میکنی. اونجا هم سریع برو افسانه گو ها رو پیدا کن و 2 تا قدرت افسانه ای رو آنلاک کن خیلی بدردت میخوره خصوصا زره میمون
ممنون از توضیحات

• Like
Reactions: Taha75 and S@eEd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or