این و سکیرو هیچ شباهتی به هم ندارن سکیرو دنیاش سولز لایکیه و گیم پلیش کاملا یونیک خودشه ولی این از نظر گیم پلی خیلی شبیه اساسین کرید هاست البته جهان بازی رو دوست دارم ولی کلیت بازی شبیه اساسین های جدیدهسلام دوستان من تازه میخوام بازیو تجربش کنم
یه سوال آنلاین این بازی کسی توش پیدا میشه یا خلوته ؟
و این که خواستم قانونی ظ ۲ بگیرم موندم بین این و سکیرو
مرسی وضعیت آنلاین چطوره؟این و سکیرو هیچ شباهتی به هم ندارن سکیرو دنیاش سولز لایکیه و گیم پلیش کاملا یونیک خودشه ولی این از نظر گیم پلی خیلی شبیه اساسین کرید هاست البته جهان بازی رو دوست دارم ولی کلیت بازی شبیه اساسین های جدیده
من پی اس 4 کپی خور دارم روی اون بازی رو تجربه کردم نمی دونم وضعیت آنلاینش چطورهمرسی وضعیت آنلاین چطوره؟
من زمان لانچ تمومش کردم اون موقع انلاینش هنوز نیومده بود بنظرم یا جفتشونو ظرفیت یک بگیرید یا سکیرو ظرفیت یک بگیرید اینو دو چون سکیرو عملا هیچ بخش انلاینی ندارهمرسی وضعیت آنلاین چطوره؟
این مشکل و منم داشتم و کم کم جهت بالای انالوگ هم کند شد.دوستان کسی مشکل باک تاچ پد ps5 رو تو این بازی نداره؟ بعد از اینکه فشارش میدی و از حالت stealth بیرون میاد چهار تا علامت فلوت زدن و شمشیر و باد و .. اینا گیر میکنن رو صفحه تا دسته رو خاموش روشن نکنی نمیرن. طاهرا بلکه نرم افزاری دسته ی ps5 میتونه باشه چون توی دموی دسته بازی astro هم این اتفاق میفته. با یک دسته نو دیگه هم امتحان کردم همینه . تو اینترنت هم خیلی ها این مشکل رو دارن . نمیدونم چکار کنم رو اعصاب هست . Database rebuilding هم کمکی نکرد . مشکل اینجاست تاچ پد فکر میکنه هنوز انگشتت روش بعد از اینکه برش میداری .
جلل خالق از این مشکلات عجیب غریب پس . زدی رو لپ تاپ فقط کاری باش نکردی ؟ بعد دسته رو منظورت هست ریست کردی سخت افزاری با سوزن ؟ یا اینکه کار دیگه ای کردی ؟
فک کنم تا یه جاهاییش نشه ولی بعدش میشهآقا من داشتم بازی رو برای بار دوم (اینبار با DLC) میرفتم، گفتم آرمور گوست رو بگیرم بعد برم سراغ DLC که یادم اومد تو اکت ۳ جین ساکای بیچاره تبعید میشه از محل زادگاهش. الان تا وقتی داستان اصلی رو تموم نکنم به DLC
مرسی! بسیار عالی.فک کنم تا یه جاهاییش نشه ولی بعدش میشه
اولا اساسین های جدید بعد چند ساعت آدم دچار تهوع می شه از بس ماموریت ها در پیت و تکراری و زجر آور هستند اما سوشیما اولا الزام نمی کنه ماموریت های فرعی رو بروی دوما ماموریت های فرعی حتی جذاب تر از اصلی ها هستند . حتی پیدا کردن اشیا باستانی با اون داستان های مرموز و جالب خیلی لذت بخشهاین و سکیرو هیچ شباهتی به هم ندارن سکیرو دنیاش سولز لایکیه و گیم پلیش کاملا یونیک خودشه ولی این از نظر گیم پلی خیلی شبیه اساسین کرید هاست البته جهان بازی رو دوست دارم ولی کلیت بازی شبیه اساسین های جدیده
مشکل سخت افزاری بود یک دسته دیگه خریدم . شانس اوردم تونستم اونم عوض کنم. ولی واقعا بازی با استلس جداب تر میشه . این کلید نیازهزدم به لپ تاپ و رفتم تو بازی سایبرپانک دیدم دسته درسته ولی ویبره دسته قطع نمیشد!!! با اینکه از تنظیمات بازی 0 کردمش!
تست زدم دیدم همه چی درسته و دسته عادی کار میده گذاشتم کامل شارژش خالی شد و بعد که زدم به کنسول که شارژ بشه ریست با سوزن انجام دادم و وقتی فول شارژ شد خود به خود درست بود.