قطعا sekiroسلام دوستان وقت بخیر
یه سوال دارم بین گوست و nioh 2 و sekiro موندم نمیدونم کدومو رو شروع کنم شما چی پیشنهاد میکنید؟
اینقدر گاد او وار رو بازی کردم زده شدم![]()
سلام دوستان وقت بخیر
یه سوال دارم بین گوست و nioh 2 و sekiro موندم نمیدونم کدومو رو شروع کنم شما چی پیشنهاد میکنید؟
اینقدر گاد او وار رو بازی کردم زده شدم![]()
ممنون . سکیرو اصلا تو بازی گیر نمیاد نمیدومم چرا۳تا سبک کاملا متفاوت هستن و بستگی به مودت داره. در نهایت هر ۳ عنوان رو باید تجربه کنی چون خیلی خوبن. ولی من بخوام از بین این ۳تا یکی رو بگم که اول شروع کنی سوشیما رو پیشنهاد میکنم چون خودم زندگی کردم تو دنیای بازی. به شدت زیبا و چشمنوازه این بازی. داستان و شخصیتای خیلی خوبی داره. کلی ساید کوئست و اکتیویتی متنوع و جذاب داره. اگه بتونی dlc ایکی آیلند رو هم تجربه کنی که چه بهتر.
NioH 2 که بازی سولزبورنی هستش ولی با گیمپلی خاص خودش. با اینکه از نظر گرافیکی و طراحی محیط فرق خاصی با نسخه اول نداشت اما اضافاتی که توی گیمپلی داشت همچنان جذاب نگهش داشت
سکیرو هم به شخصه وقتی به وسطای بازی رسیدم ولش کردم چون اعصابم نمیکشیدولی خب بازی خیلی خوش ساخت و یونیکی هستش
آقا ارزش داره 30 دلار بدم بخرمش؟ چند ساعت طول کشید تموم کنید؟خب دیشب Iki Island رو تموم کردم و همه تروفیهاش رو هم گرفتم
قشنگ بود بیشتر از خط داستانیش , side mission هاش قشنگ تر بود .
ساندترکهای Iki Island و Legends Mode
Mp3
114.18 MB file on MEGA
FLAC
248.67 MB file on MEGA
بازی اصلی برو تموم کن . اگه دیدی باهاش دوس داری هی ادامش بدی , بخرش .آقا ارزش داره 30 دلار بدم بخرمش؟ چند ساعت طول کشید تموم کنید؟
بازی که شاهکاره فکر نکنم کسی بازی رو دوست نداشته باشهبازی اصلی برو تموم کن . اگه دیدی باهاش دوس داری هی ادامش بدی , بخرش .
شاید تا اون موقع تخفیف هم بخوره
آقا ارزش داره 30 دلار بدم بخرمش؟ چند ساعت طول کشید تموم کنید؟
مد آنلاینه میتونین دوستانتون هم دعوت کنین و در برابر دشمنا باید مقاومت کنین.یجور مثل حالت زامبی کال افدوستان این لجند مود داخل داستان بازی چیه ؟ و به چه دردی می خوره ؟
ممنون پس داخل بازی این مود رو نرم چیزی از دست نمیدممد آنلاینه میتونین دوستانتون هم دعوت کنین و در برابر دشمنا باید مقاومت کنین.یجور مثل حالت زامبی کال اف
نه به داستان بازی ربطی نداره به هیچ عنوان.لباس و اسلحه هم باز نمیشه تا جایی که من رفتم.ممنون پس داخل بازی این مود رو نرم چیزی از دست نمیدم