نه ارزش نداره تا تخفیف صبر کنیددوستان میشه راهنمایی کنید
DLC اگر فقط بخش اصلی داستانی رو بری چند ساعته تموم میشه ؟
DLC اگر بخش داستانی و ماموریت های فرعی رو بری چند ساعت طول میکشه ؟
آپگرید قابلیت های PS5 در مبارزات و کمان کشی و ... واقعا حس خوبی رو منتقل میکنه که ارزش 10 دلار هزینه بیشتر رو داشته باشه ؟؟؟ ( 10 دلار برای ما الان میشه 300 هزار تومن ولی برای یک خارجی میشه پول یک فنجون قهوه )
ممنون
دی ال سیش حدود ۱۰تا۱۵ساعت بشته به که چقدر بخوای مپ رو کامل کنی طول میکشه.دوستان میشه راهنمایی کنید
DLC اگر فقط بخش اصلی داستانی رو بری چند ساعته تموم میشه ؟
DLC اگر بخش داستانی و ماموریت های فرعی رو بری چند ساعت طول میکشه ؟
آپگرید قابلیت های PS5 در مبارزات و کمان کشی و ... واقعا حس خوبی رو منتقل میکنه که ارزش 10 دلار هزینه بیشتر رو داشته باشه ؟؟؟ ( 10 دلار برای ما الان میشه 300 هزار تومن ولی برای یک خارجی میشه پول یک فنجون قهوه )
ممنون
DLC اش قشنگه شما در بازی اصلی 3 منطقه داری و با DLC میشه 4 منطقهسلام و درود رفقا، من داستان اصلی را موقع ریلیز بازی رو ps4 بازی کردم،
سوالم اینجاست که : ایا دی ال سی و مخصوصا بخش مالتی پلییر ارزش داره رو ps5 نسخه دایرکتور کات رو بگیرم
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
عالیه بازیش.سلام دوستان این بازیو میخوام قانونی خریداری کنم میخواستم ببینم آنلاینش خوبه یا تکراری میشه؟
سلام.قسمت آنلاینش یچیزی مثل زامبی بلک آپسسلام دوستان این بازیو میخوام قانونی خریداری کنم میخواستم ببینم آنلاینش خوبه یا تکراری میشه؟
نه، 60 فریم فقط برای ps5دوستان این بازی نسخه جدیدش که اومده روی پلی استیشن 4 پرو 60 فریم هست ؟
برای کنسول های جلبریک شده روی پلی استیشن پرو یه پچ ۶۰ فریم هست که امروز تست میکنم برای red dead هم زدم خیلی عالی بود واقعا ۶۰ فریم یه چیز دیگه ستنه، 60 فریم فقط برای ps5
حتما داریرکتور کات رو دانلود کن، بازی شدیدا بهینه شده و بسته الحاقی عالیه ایکی ایلند هم روش هستبا درود
دوستان من نسخه معمولی این بازی رو قبلا دانلود کردم ولی هنوز بازی نکردم به نظر شما نسخه Director’s Cut ارزش داره که دانلود کنم و با این نسخه بازی کنم . ممنون .