PlayStation Ghost of Tsushima

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Sucker Punch
تاریخ انتشار
July 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
دوستان میشه راهنمایی کنید

DLC اگر فقط بخش اصلی داستانی رو بری چند ساعته تموم میشه ؟

DLC اگر بخش داستانی و ماموریت های فرعی رو بری چند ساعت طول میکشه ؟

آپگرید قابلیت های PS5 در مبارزات و کمان کشی و ... واقعا حس خوبی رو منتقل میکنه که ارزش 10 دلار هزینه بیشتر رو داشته باشه ؟؟؟ ( 10 دلار برای ما الان میشه 300 هزار تومن ولی برای یک خارجی میشه پول یک فنجون قهوه ~X()

ممنون
نه ارزش نداره تا تخفیف صبر کنید

• Like
Reactions: dooste.man83
دوستان میشه راهنمایی کنید

DLC اگر فقط بخش اصلی داستانی رو بری چند ساعته تموم میشه ؟

DLC اگر بخش داستانی و ماموریت های فرعی رو بری چند ساعت طول میکشه ؟

آپگرید قابلیت های PS5 در مبارزات و کمان کشی و ... واقعا حس خوبی رو منتقل میکنه که ارزش 10 دلار هزینه بیشتر رو داشته باشه ؟؟؟ ( 10 دلار برای ما الان میشه 300 هزار تومن ولی برای یک خارجی میشه پول یک فنجون قهوه ~X()

ممنون
دی ال سیش حدود ۱۰تا۱۵ساعت بشته به که چقدر بخوای مپ رو کامل کنی طول میکشه.
برای من که ارزش داشت واقعا هم داشت

• Like
Reactions: dooste.man83
DLC رو تهیه کردم و واقعا عالی و خوب ساخته شده هم داستانی هم مراحل حتی جزئیات بیشتری از خود بازی هم داره ( مثلا از صخره ها که پایین میایید خاک بلند میشه )
البته من برای 10 تا 15 ساعت دیگه پول تبدیل نسخه PS4 به PS5 رو ندادم بنظرم ارزشش رو نداشت

سلام و درود رفقا، من داستان اصلی را موقع ریلیز بازی رو ps4 بازی کردم،
سوالم اینجاست که : ایا دی ال سی و مخصوصا بخش مالتی پلییر ارزش داره رو ps5 نسخه دایرکتور کات رو بگیرم

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

سلام و درود رفقا، من داستان اصلی را موقع ریلیز بازی رو ps4 بازی کردم،
سوالم اینجاست که : ایا دی ال سی و مخصوصا بخش مالتی پلییر ارزش داره رو ps5 نسخه دایرکتور کات رو بگیرم

DLC اش قشنگه شما در بازی اصلی 3 منطقه داری و با DLC میشه 4 منطقه
سختی DLC بیشتره کاملا یعنی دشمن هات تعدادشون خیلی بیشتره روند داستانی DLC هم زیبا و جذاب بود
DLC بنظرم ارزش 20 دلار رو داره اما ارزش 13 دلار اضافه رو برای تبدیل به نسخه PS5 نداره

• Like
Reactions: AMIN-PASHA
با درود
دوستان من نسخه معمولی این بازی رو قبلا دانلود کردم ولی هنوز بازی نکردم به نظر شما نسخه Director’s Cut ارزش داره که دانلود کنم و با این نسخه بازی کنم . ممنون .

با درود
دوستان من نسخه معمولی این بازی رو قبلا دانلود کردم ولی هنوز بازی نکردم به نظر شما نسخه Director’s Cut ارزش داره که دانلود کنم و با این نسخه بازی کنم . ممنون .
حتما داریرکتور کات رو دانلود کن، بازی شدیدا بهینه شده و بسته الحاقی عالیه ایکی ایلند هم روش هست

سلام دوستان من بازی ظرفیت 2 داشتم بعد ک اومد رو سرویس پلاس از اونجا گرفتم ولی الان سیو های قبلی من ک ظرفیتی بود نمیاد رو سرویس و از اول مجبورم برم راهی نداره؟

سلام دوستان من تازه میخوام بازیو تجربش کنم
یه سوال آنلاین این بازی کسی توش پیدا میشه یا خلوته ؟
و این که خواستم قانونی ظ ۲ بگیرم موندم بین این و سکیرو 😔

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or