من یه عادتی دارم که اول کلی از وقتم رو صرف چیزهای فرعی میکنم و بعد تازه میرم سراغ مأموریتهای اصلی! حتی بعضی وقتها پیش میاد اصل داستان و شخصیتها رو دیگه یادم میره!آریا حتما تا انتهای اکت اول و دوم برو داستان اصلی رو. بعد وقت بزار برای ماموریت های فرعی.
از DLC بازی هم نگذر که بی نهایت لذت بخش و فوق العادست. به من نمیگفتند DLC عه فکر میکردم شماره ۲ بازی باشه، اونقدر که بازی حرف برای گفتن داره تو DLC.
تاپ فایو بازیهای نسل پیشمه گوست و ادامه ش مورد انتظار ترین بازی این نسلمه.
بی نهایت منتظر جادوی ساکر پانچ. گوست از اون دست از بازیاست که ageless عه و هیچوقت قدیمی نمیشه. چون. با عشق درست شده.
اتفاقاً همین ۲،۳ روز پیش رسیدم به یه جایی که یه دفعه اتمسفر بازی عوض شد و یه سری شمن و این جور چیزها با صداهای مخوف وارد میدون شدن و خیلی صحنه عجیبی بود! اون کنار هم یه بنده خدایی بود که میگفت بیا با قایق ببرمت و بعدش یه نوشتهای اومد و مشخص شد که DLC هست و کلی شاد و شنگول شدم! چون تا اون لحظه خبر نداشتم که این نسخه PS5 شامل DLC هم میشه و منتظر بودم بازی که تموم شد برم بخرمش!
ای جااااااااااااااااااااااااان ،بالاخره بعد از ۳ سال! تونستم با GOT ارتباط برقرار کنم و الان دارم حالش رو می برم و بسیار بسیار در پوست خود نمی گنجم . من نسخه ی PS4 رو همون اول که اومد خریدم که نشد باهاش ارتباط بگیرم. اونو با نسخه ی PS5 عوض کردم به امید اینکه فَرَجی حاصل بشه، که نشد که نشد!
مشکل اساسی من باهاش تونالیته ی بسیار گرم و سرد (کلاً اغراق آمیز توی چشم من) و شدیداً vivid رنگ هاش بود، که باعث میشد بعد از ۱۰ دقیقه بازی کور بشم رسماً. دیشب حدود ۳ ساعت نشستم با تنظیمات TV وَر رفتم و یه پروفایل جدید برای این بازی درست کردم که مطابق میل خودم در اومده. (همین مشکل رو با سری هورایزن هم داشتم سر تونالیته ی وحشتناک گرم و قرمزش، که اون البته خیلی راحت تر حل و فصل شد، البته یه علتش اینه که با رنگ بندی هورایزن این حجم از سردرد نصیبم نمی شد)
و عجب بازی خوفناکیه!
راهی نیست . باید از اول بری .سلام رفقا
آقا من یه اشتباهی کردم رفتم تو این dlc که میگید
اومدم درستش کنم زدم لود قبل این
رفت اول بازی
هرکاری میکنم درست نمیشه
راهی هست؟ یعنی از اول باید شروع کنم؟
من نقطه به نقطه مپ رو جویدم ( نیمه اول رو البته)
وقتمم جوری نیست خیلی بشینم پاش دوباره
اگر راه حلی هست لودم برگرده ممنون میشم راهنماییم کنید
یا خدا ...راهی نیست . باید از اول بری .