دوستان من بازی رو انجام ندادم
زد به سرم بگیرمش کلی بازی هم رو کسنولای دیگه مونده
فقط یکی چیزی برام مونده اونم اینکه یادتون باشه یک تریلر زمان معرفیش نشون دادن برگ ریزون و برگا داشت همه جا پخش میشد و اما بعدا گفتن نه داونگرید شده
من رو وی اس ۴ بازیش نکردم
رو پی اس ۵ همه چیز کامله گرافیک و اینا ؟ و ۶۰ فریم هست ؟
سلام داداش، رو ps5 هیچ جیزی دانگرید نشده،دوستان من بازی رو انجام ندادم
زد به سرم بگیرمش کلی بازی هم رو کسنولای دیگه مونده
فقط یکی چیزی برام مونده اونم اینکه یادتون باشه یک تریلر زمان معرفیش نشون دادن برگ ریزون و برگا داشت همه جا پخش میشد و اما بعدا گفتن نه داونگرید شده
من رو وی اس ۴ بازیش نکردم
رو پی اس ۵ همه چیز کامله گرافیک و اینا ؟ و ۶۰ فریم هست ؟
خوب، منطقه ی اول نقشه رو پاکسازی کامل کردم و اون لرد شیمورای احمق رو هم آزاد کردم. مرتیکه بی عرضهی دست و پاچلفتی اسیر شده، هی زر زر اضافی هم می کنه. چقدر نچسبه! امیدوارم هرچی زودتر به ۷۷ روش غیر سامورایی تیکه تیکه کننش مرتیکهی گنده دماغ طلبکار رو!
توی همین منطقه ی اول هر ۴ تا استنس برام آزاد شد! چیز دیگه ای نمی مونه با این حساب که بخوام آزاد کنم! یکمی اینجوری بنظرم بالانسش بهم خورده. تا آخر بازی باید هی چیز میز جدید بده که آدم علاقه پیدا کنه بره دنبال اکسپلور کردن، اگه کَند و کاو محیط پاداش دهنده نباشه خوب آدم نمی ره سراغش...
مأموریت جانبی ها هم خیلی یکدست و شبیه همن. هی برو مغول بکش، کمپ آزاد کن، همه مثل هم
مأموریت آزاد کردن لرد شیمورای هم خیلی غیر متوازن بود، از یه طرف می گفت بپا صدای آلام در نیاد، از اون طرف هی باید با دسته دسته مغول می جنگیدی! خوب اینا آلارم رو نمی زنن؟ هوش مصنوعی خدای نکرده قرار نیست کاری کنه؟؟؟
برم جلوتر ببینم چی از کار در میاد
تا اینجا بخوام امتیاز بدم با ارفاق ۷/۵، تازه با ارفاق
فعلا اسپایدی ریلیز نشه هیچ SOP برگزار نمیشه.دوستان خبر جدیدی از نسخه ی دوم نشده؟؟
دو ماه دیگه مراسم TGA احتمالا سونی یه چیزایی رونمایی میکنه حالا این بازی یا DLC GOW و... معلوم نیستدوستان خبر جدیدی از نسخه ی دوم نشده؟؟
بازی رو تموم کردم همراه با dlc
شدیداً حس بعد از اتمام الدن رینگ رو بهم داد
یعنی فعلا هیچی نمیتونم بازی کنم بسکه خوب بود این بازی
من که عاشقش شدم هرکی بازی نکرده حتما بازی کنه